Reklama

Reklama

Smrtící spona

  • Itálie Murderock - uccide a passo di danza (více)

Obsahy(1)

Detektivně laděna kombinace nahoty a krve v podání nejslavnějšího italského režiséra hororů Lucia Fulciho. Prestižní taneční akademie v New Yorku. Klidnou hladinu každodenní rutiny naruší brutální vražda mladé studentky, jejíž srdce bylo probodnuto ozdobnou sponou. Policie je bezradná, a tak se do vlastního pátrání pouští sama ředitelka taneční školy se svým přítelem. Rozplétaní klubka děsivých tajemství postupuje však příliš pomalu a vraždy přibývají... (Řitka video)

(více)

Recenze (46)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

New York. Osemdesiate roky dvadsiateho storočia. Poručík Borges vyšetruje vraždy študentiek prestižnej tanečnej školy. Schéma zločinu je vždy rovnaká, vrah svoje obete ománi chloroformom a následne im prepichne srdce dlhou, ostrou ihlicou. Dosť jednoduchý scenár, strohé dialógy, slabí herci. Príšerný disco aerobikový soundtrack. Trapné tanečné choreografie. Mladé baby, sexi postavičky, pekné prdelky, odhalené vnadné prsia. To všetko by bolo fajn. U pána režiséra Lucia Fulciho som na to zvyknutý. Som však silne sklamaný tým, že v tomto giallo snímku je len minimálne násilie, takmer žiadna krv a úplna absencia gore. ** ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Opravdu příšerné giallo, nejhorší co jsem viděl. Fulcimu se na něm nepovedlo vůbec nic. Film je bez atmosféry, s příšerným scénářem, herci, hudbu, bez pověstných mistrových gore scén prostě bez ničeho. Jediné co stojí za zmínku a za co tomuto odpadu dávám jedinou hvězdu, jsou pěkné spoře oblečené tanečnice. Pokud mohu dopuručit, sežente si raději od Fulciho Don´t torture a duckling. ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Ako horror decentné, ako detektívka vcelku podarené. Atmosféra v ktorej môže byť vrah prakticky ktokoľvek, ku koncu, keď sa kruh pomaly uzatvára, príjemne graduje. Na nervy mi trošku liezla hudba, ktorá však bola skrz situovanie do tanečnej školy nutná. Ako celok ide o príjemné giallo zo zaujímavým rozuzlením. 60 % ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento horor považuji za jeden z nejhorších, co kdy byl natočen. Má hrozný příběh. Nějaké zpěvačky tancují a nějaký vrah jich pár zabije a to tak divným způsobem, že ho dodnes nechápu. Tak schválně pro ty co ještě neviděli. Vrah si vyhlídne oběť. Nejprve ji omámí a pak ji bodne jehlu přímo do srdce. (to bodnutí doprovází melodie tlukotu srdce). Dal bych odpad, ale 1 hvězdu uděluji z důvodu délky „jen 85 min.“ a DVD je v hezkém obalu. Jsem rád, že mě film stál jen 35 Kč. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Tohle, že natočil Fulci? Suverénně nejhorší film, jaký jsem od něho viděl. Už samotný název Smrtící spona hovoří sám za sebe. Příběh je takřka nulový, i když se snaží být opředen detektivní zápletkou. Samotné vraždy jsou trapné a provedení za pomocí spony mi přišlo dost komické. I mistr Fulci se někdy utne a bohužel tento film je smutným důkazem. Takřka celou stopáž filmu jsem protrpěl. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama