Reklama

Reklama

Exists

  • Velká Británie Exists
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Brian (Chris Osborn) a jeho brat Matt (Samuel Davis) sa rozhodnú pre menšie dobrodružstvo: pozvú Mattovu priateľku Doru (Dora Madison Burge) a dvojicu priateľov (Roger Edwards, Denise Williamson) do divočiny južného Texasu, aby si tu spravili divoký víkend na chate ich strýka. Brian, neustále sa pohybujúci s niečím, s pomocou čoho sa dá zhotovovať obrazový materiál, má však ešte jeden motív, ktorý si necháva pre seba. Veľmi rád by na kameru zachytil záhadnú bytosť, ktorá vystrašila ich strýka natoľko, že sa sem už nejaký čas neodvážil vybrať. V momente, kedy sa partia dostane do blízkosti chaty, sa začnú objavovať náznaky, že v strýkovej historke bude oveľa viac ako len zrnko pravdy... (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Slabá hvězdička za masku Yettiho a za milé minipřekvapení na konci (ale nečekejte nic extra). Jinak je to katastrofa. Nevím, co mi před pár dny hráblo a chtěl jsem si po dlouhé době pustit nějaké to found footage, tak jsem si dokonce sehnal tři, tohle je první a už tady se mi ukazuje, že to byl dementní nápad. Exists je kompilací snad všeho, co mě na současných hororech irituje - atmosféra nebo napětí neexistuje, o postavách víme kulové a všichni se chovají jako pitomci, nuda, klišovitá zápletka (navíc stylu "lidi jedou do lesa na chatu"), stupidní dialogy nebo dialogy typu "Utíkej!", "Co budeme dělat?", "Není tu signál!" apod. a samozřejmě nesmí chybět hromada nelogičností, z nichž mě nejvíc fascinovalo to, že Yetti žije v nějaké liščí noře (!!), nebo si do ní aspoň schovává oběti... Hlavně tomu chybí cokoli jako úvod, tudíž o to víc mi byl osud postav lhostejný. A když je chata v takovém stavu, jakém je, tak by mě zajímalo, co tam ti borci jedli... Je to fakt hodně, hodně špatné a před odpadem to zachraňují jen výše zmíněné plusy. Jinak je to fakt neskutečná bída a jeden z nejhorších hororů, jaký jsem v poslední době viděl... Slabá 1* ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Takhle by to šlo. Svižně natočený handy-cam s typicky dementními postavami, což je úděl, kterého se tento žánr asi nikdy nezbaví. Především ten černoch je zralý na pár facek (naopak jeho přítelkyně je velká fešanda a nesl jsem krajně nelibě, že jí filmaři nechali zařvat tak brzo. :-)). Jinak je film docela koukatelný. Má jednoduchý a přímočarý děj, překvapivě dobře namaskovaného Yetiho a několik napínavých pasáží. Když filmu odpustíme nějaké ty bolístky pro žánr typické (roztřesená kamera, již zmíněné tupé postavy) ve výsledku dostaneme solidní nízkorozpočtový horůrek. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Mr. Sasquatch..?“ Bigfoot si sice kráčel po správné straně silnice, ale neměl blikátko ani reflexní vestu, takže nemá důvod být nasraný, nicméně nechte se překvapit, čím ho ten kvintet ve složení dvě hysterky, zhulený kameraman, jeho bratr a mada-fakka nigga s puškou vlastně vyprovokoval.. Formát found footage mě někdy vytáčí víc, někdy míň. Tady jsem si připadal jako už docela napité klíště (paradoxně při denních scénách), nicméně to nic nemění na faktu, že Sánchez od dob Baby Jagy, co si ráda hrála s větvičkami, žádnou další smysluplnou nahrávku nenašel.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady FF kterých letos vyšlo na několik snad i stovek. Tenhle je výjmečný tím že má režiséra Sáncheze který je podle mě talentovanější než Myrick. A dokazuje že FF mu stále jde tohle je totiž jedno z těch kvalitnějších. Narozdíl od ostatních FF jde tohle rovnou do akce. Žádné veliké čekání. Atmosféra byla solidní a scéna kde hrdinové spí v autě byla luxusní. Nicméně film má i tak chyby jako třeba neuvěřitelně klišé postavy. Nicméně mě film překvapil koncem který potěšil že právě klišovitý vůbec nebyl. Pro mě nadprůměr. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Matt prichádza s bratom a pár priateľmi na starú rodinnú chatu do oblasti Riverfront. Nikto okrem nich však netuší, že ich strýko výlety do tejto časti hôr vyslovene zakázal. Pred pár rokmi totiž v blízskosti chaty uvidel niečo, čo ho na smrť vystrašilo. Čakal som to horšie. "F.F." o Bigfootovi síce nie je žiadnou novinkou, ale keďže sa to v tomto roku hemží samými "peckami" (tento rok som ešte žiadnemu hororu neudelil 5★, kto je prekvapený? :D), aj to málo čo divák vidí, celkom poteší. Atmosféra miestami slušná, záver dostatočne akčný, kratšia stopáž v tomto prípade plusom. Osobne ma mrzí len jedna vec. To, že "Bigfoot" vystopuje každý ich pohyb ma nijak neprekvapilo (to sa dalo čakať), ale tá inteligencia postáv je zas tak neskutočne nízko, až sa čudujem, že ich všetkých "nepožral" už skôr. Záver po viacerých stránkach milo prekvapil takže - 60%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčalo sa v štáte Washington. (Marceloo)
  • Brian Steele, ktorý stvárnil v tomto filme Bigfoota, takisto stvárnil Bigfoota aj v rodinnom seriáli Harry a Hendersonovci (1991). Rovnaké postavy s diametrálne rozdielnymi vlastnosťami. (KN1Fe)

Reklama

Reklama