Reklama

Reklama

Ishaqzaade

  • Indie इशकज़ादे
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Parmův dědeček kandiduje ve volbách proti otci Zoyy. Jejich rodiny se nenávidí, protože je rozdělují nejen politické důvody, ale i náboženské. Tvrdohlavá a dost horkokrevná Zoya Parmu nemůže vystát, ale postupem času se její nenávist změní v lásku. Dvojice se tajně vezme. Dokáží přesvědčit své rodiny, aby přijaly jejich vztah? (andiek05)

(více)

Recenze (4)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Po filme Goliyon Ki Rasleela Ram-Leela druhý indický pokus na motívy Romea a Júlie, ktorý som mal česť vidieť. A ani tento pokus nedopadol nijako slávne. Radšej dávam prednosť klasickému spracovaniu ako týmto kadejakým akčným "westernom", ktoré síce zachovávajú podstatu dvoch znepriatelených rodín, ale to tlačenie na pílu tou prehnanou akčnosťou je úplne mimo môjho vkusu. Napriek tomu sa mi Ishaqzaade páčilo o kus viac ako spomínaný film Ram-Leela, hoci tam sa mi zas veľmi páčili kulisy a kostýmy. Ale príbeh bol lepší určite tu. Ale aj tak, žiadne terno - na viac ako 3* to u mňa veru nie je. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Myslím, že toto je veľmi dobre obsadený a veľmi dobre spracovaný námet Rómea a Júlie v Indickom prostredí, kde kameňom úrazu je politická a náboženská rozdielnosť rodín zamilovanej dvojice. Hudobne pekný, niektoré piesne veľmi chytľavé. Niektoré narážky a scény, môžu byť pre neznalého diváka divné, ale na Indické pomery bežné a časté. Veľmi pekný film s záverečným posolstvom náboženskej tolerancie :-) ()

andiek05 

všechny recenze uživatele

To je tedy oříšek, jak tohle ohodnotit ... Příběh byl pro mě hodně překvapivý, takže za to rozhodně plus. Nenudila jsem se, i když na začátku mi chvilku trvalo, než jsem se zorientovala, co se děje. Herecké obsazení bez problému. Téma není úplně ojedinělé, ale rozhodně vždy zajímavé :-( Druhá část se mi zdála lepší než první a konec? V jejich případě asi nevyhnutelné ... Takže přece jen nakonec dávám o jednu hvězdu více :-D ()

Gaja Gamini 

všechny recenze uživatele

Postavy měly inteligenci houpacího koně, ale tak nějak mne zabavily, takže nuda nehrozila, ovšem celou dobu jsem měla pocit, že v tomhle příběhu je prostě něco strašně špatně. Snad příšerný zvrat, snad čtyři vrstvy sexismu, snad konec bez vygradování..... ()

Reklama

Reklama