Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavojem Houslice prošlo mnoho hráčů a koučů, ale jen on se v něm zapsal navěky. Legendární trenér Pepik Hnátek. Nový český film režiséra Jana Prušinovského. V titulní roli fotbalového trenéra Miroslav Krobot... (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Je to poprvé, co shledávám film o filmu lepší, než samotný film. Jeho vypovídací hodnota je ovšem i tak hodně bídná. Milovníci Slavoje budou pochopitelně nadšeni, leč člověk toužící po vysvětlení nebo obhajobě se dočká jen dalších mnoha otazníků... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Nemusím filmy o filmu, ale na DVD je to jako bonus tak proč se nepodívat. Nesmím to moc žrát, bere mi to pak celkový dojem z filmu. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám seriál rád a film mě nikterak nepřekvapil, čekal jsem dokumentárně něco zajímavého. Dostalo se mi pouze 20minut povídání o postavách bez špetky zajímavosti! ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Honza Prušinovský svůj film o filmu podal zcela odlišným způsobem, než jsme mohli očekávat. Místo informací totiž přicházejí výpovědi hlavních aktérů, ovšem ne herců, ale samotných postav. Tyto vztahy a názory postav už ale známe ze seriálu nebo bychom si je měli domyslet sami až při samotném filmu, takže nějaká vypovídající hodnota zde není, a nejedná se o žádné nalákávání. I přesto mě tato komická desetiminutovka bavila a na film se rozhodně podívám a jsem zvědav, jak na tom bude při porovnání se seriálem. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmu o filmu, který jsem dokoukal do konce. Většinou se totiž od herců, sedících v křeslech, dozvíte, že byla se všemi výborná spolupráce, že jsou ostatní vynikající umělci, že se strašlivě nasmáli (komedie) nebo že režisér z nich dostal to nejlepší (drama) a k tomu se ukáže nějaký ten kaskadérský kousek. V 90 procentech případů mám chut onen film nikdy nevidět. Prušinovský nechal mluvit nikoliv herce, nýbrž postavy, takže Krobot nepopisuje, jak se mu hrálo, ale trenérsky soustředěně hledí do dálky a Vetchý nechválí Sobotu, nýbrž si opakovaně přeje pro Slavoj lepšího trenéra. Velmi dobrá upoutávka. ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Natočit tenhle film o filmu v podstatě jakoby to byl minidokument o opravdovém týmu byl výborný nápad. I v těch deseti minutách je tak zakomponováno dost humoru. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

O tvorbě filmu se tady dozvíme plus minus nic; to už bych spíš doporučil rozhovor s Prušinovským na kinoboxu; jako další díl skládačky svébytného houslického světa, je to ale OK. ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Můžeme si tu dělat skoro co chcem." Moc jsem se toho teda nedověděl. Herci zapoměli vyskočit ze svých rolí, takže ti nic nepřinášejí, jen je to trapné. Není tam ani jeden rozhovor s tvůrci, prostě každý něco blekotá do kamery, což nemá hlavu ani patu, hlavně že dokáží vyjmenovat hodně fotbalových klubů. Alespoň je možná na pár vteřin vidět, jak se natáčel střet vlaku s autem. Tento film o filmu je tak jeden z nejhorších, jaké jsem kdy viděl. ()

GASTON73

všechny recenze uživatele

Režie: Lukáš Opatrný, Kamera: Lukáš Opatrný, Střih: Lukáš Opatrný, Zvuk: Lukáš Opatrný, Produkce: Ondřej Zíma ()

Reklama

Reklama