Reklama

Reklama

Reonning maen

(pořad)
Reality-TV / Talk-show / Komedie
Jižní Korea, 2010, 600x80-95 min

Obsahy(1)

Zábavná show o skupině lidí, kteří v každém díle musí splnit předem dané mise, aby nebyli penalizování a vyhráli cenu. K tomu jsou do pořadu přizváni korejské celebrity, aby jim při plnění úkolů pomohly. (mikki089)

Recenze (10)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Možno niekomu pripadá Running man a Celkovo Kórejské variety show za primitívne, mne to naopak pripadá ľudské. Celebrity, ktoré by sa mali správať podľa určitých kritérií absolútne zabúdajú na svoje povolanie a menia sa na súťažiacich. Running man je jedna výborná show, hlavne kôli obsadeniu, ktoré je rozmanité a vzťahy jednotlivých súťažiacich sa utužujú. Moji obľubenci Haha, Gary a Jon Kook:D Joong Ki sa neráta, lebo on je úžasný už len v seriáloch,..:D ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná zábavní show. Neobjevil se zatím jediný díl, u kterého bych se nudila. Výborná sestava, kterou jsem si opravdu zamilovala. Člověk má možnost poznat osobnosti účinkujících. A nejlepší je vidět své oblíbence, kteří se tam objevují jako hosté... člověk pozná jejich skutečné osobnosti. :-) Po dílu na zkoušku, jsem ihned začala sledovat pěkně od začátku - díl po dílu... ()

Kimm2 

všechny recenze uživatele

Running Man je dokonalou ukázkou televizního pořadu dle mého gusta. Díky nenásilné změně mise v každé epizodě, pořad zůstává neotřelý, nenudí, a přesto si zachovává svojí původní myšlenku. Dokonce jsem kolikrát při plnění misí napnutá a fandím mým favoritům až do konce. Obsazení je skvělé a rozhodně pobaví. ()

Sykon 

všechny recenze uživatele

Skvělý pořad, u kterého jsou salvy smíchu zaručeny u každého dílu, protože i ty slabší (ne, není jich moc) díly jsou stále mnohem lepší než drtivá většina toho, co se u nás dá na televizní obrazovce shlédnout. Koncept je jednoduchý - parta stálých účastníků si pozve jednoho dva hosty, sejdou se na nějakém zajímavém místě, rozdělí se na týmy a začíná řada misí, které musí týmy splnit, aby se vyhnuly závěrečnému "potrestání" poražených. Funguje to díky vtipnosti jednotlivých úkolů (které se liší v závislosti na lokaci, kde se zrovna natáčí a obměňují se i v dlouhodobějším cyklu, takže stereotyp rozhodně nehrozí) a především díky úžasné interakci stálých členů. A občas člověka potěší i hosté, které zná odjinud. Napětí, humor, zrada, romance - tenhle pořad má prostě všechno, a ještě mnohem víc... ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Obvykle se zdráhám hodnotit něco před tím, než to skončí, ale zrovna v případě Running Mana doufám, že neskončí nikdy. Je to to nejlepší, co televizní produkce vytvořila (z toho co je mi známo) a je jen škoda, že na naší obrazovku se to nikdy nedostane. Každý z dílů je zábavou a k oblíbeným se ráda vracím - Champs Elysées v podání Yoo Mae's Orchestra mi bude v hlavě znít ještě dlouho:D ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když mám blbou náladu, Running Man mi jí na 100% zvedne. Především žirafa Kwang Soo, z toho řvu smíchy, jenom ho vidím. Tahle show je ohromně vtipná, má to švih, jsou tam vynikající disciplíny a nechápu, jak tomu někdo může dát odpad. Asi jedinec, kterej nestíhá anglický titulky. Po tomhle pořadu se na známé korejské osobnosti už nikdy nebudete koukat tak, jako dřív (já třeba nemůžu zapomenout na Jung Woo-Sunga a jeho účinkování ve 151. a 152. díle.). ()

KeskarM 

všechny recenze uživatele

To se takhle potká sedm herců a jedna Song Ji-hyo. Running man patří k těm korejským variety show na jejichž geniálnost člověk přijde až časem. Původně zhodnoceno jako primitivní zábavný pořad. Závislost však roste s každým dílem, jak se prohlubuje roleplay základní (nyní sedmičlenné) sestavy moderátorů. Monday couple, Commander & Ace, Dumb Brothers.... Dokoukáno cca 150 epizod, první stovka byla vážně lepší... Ale stále baví, naposledy Sněhurka, živé kuželky a parodie na American Idol. Na pět let trvání stále obstojná variety. ()

kdramakmovie 

všechny recenze uživatele

Úžasná reality show! Od misí které jsou na hlavu nebo které jsou o síle, až po strhávání jmen na zádech k výhře zlata či něčeho jiného. Moje oblíbená reality show u které se pobavím. No, škoda, že nejsou české titulky ale tak to se zvládne i když nerozumíš ani té angličtině.  Ale je možný. že časem nějaké udělám. Dám vám vědět! ()

Reklama

Reklama