Reklama

Reklama

Nejmocnější zbraně

(pořad)
  • Česko Nejdokonalejší zbraně (více)
Reality-TV
USA, 2009, 60 min

Režie:

David Starkey

Účinkují:

D.C. Douglas

Explozivní dokumentární seriál představuje nejžhavější novinky moderního zbrojařství. Nechybí nejlepší ostřelovací pušky pro snajpry, propracované tanky a dělostřelectvo, nejrůznější výbušniny, nebo dokonce ani robotičtí válečníci. Ve všech případech jde o to nejlepší, na co se dá v daném oboru narazit, i když za určitých podmínek by po tom jenom málokdo toužil. Zbraně jsou vymýšlené a sestrojené tak, aby porazily nepřátele na hlavu za všech podmínek, ať už na zemi, ve vodě, nebo ve vzduchu. Nejdokonalejší zbraňové systémy kombinují maskovací schopnosti a jednoduché intuitivní zacházení s obrovskou silou zaútočit a zničit vybraný cíl. Každá epizoda Nejdokonalejších zbraní je fascinujícím detailním podhledem na konkrétní moderní bojovou techniku a všechno to, co dokáže. Nejdokonalejší zbraní přesto může být jen jedna. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Tak todle se mi teda nelíbilo. V podstatě je to velice silné propagandistické dílo, které prezentuje americké zbraně stylem: "WOW, představte si kolik lidí todle dokáže zabít a jak moc nás to baví!" Místo shrnutí faktů je to dělané tak, aby diváci ty zbraně obdivovali a říkali si jak je skvělé, že existují. Lodní katapulty stíhaček tu piloti vychvalují stylem "Je to nejzábavnější horská dráha, jakou si dokážete představit", kapitán jaderné ponorky o sobě mluví "Je to ta nejlepší práce na světě" apod. Za mě jedna hvězdička a to jen za záběry. ()

xardix 

všechny recenze uživatele

Americký pořad s jediným účelem přesvědčit nás, že největší klacek na světě mají Američané. 40% ()

umbjaz odpad!

všechny recenze uživatele

hoši, hoši, hoši, hoši a chlapci navrch. tohle fakt není košér dokument. cílem rozhodně není informovat, nebo snad osvětlit cokoliv o jakýchkoli ze zmiňovaných zbraní pro nás hledače informací. stačí jen dodat, že je to natočený stylem: "Bubububububububu. bububu. pičo bubu" ()

Voda... 

všechny recenze uživatele

No nejvíc mě pobavilo v jednom díle , že kdyby neexistovalo RPG vyhráli by američané válku ve Vietnamu o mnoho let dříve... Oni tu valku "vyhráli"?! Celkově to obsahuje nehorázné bláboly... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama