Reklama

Reklama

Lego Star Wars: Revenge of the Brick

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Sci-Fi / Rodinný
USA, 2005, 5 min

Zvuk:

Bob Pomann

Recenze (10)

jh666 

všechny recenze uživatele

Pár vtípků se tady fakt podařilo (fotka, Grievous, Vader), ale všechno hodně sráží animace postaviček. Dělalo to LEGO, tak by tam měly být postavičky ve tvaru LEGO figurek. 60% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Lego si hraje a je to takový předchůdce následujícího boomu této společnosti a její nástup na filmové pole celovečerní zábavy. Zde jen necelých pět minut, které si můžete najít na You-tube. ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Konečná scéna s Fotkou je nejkrásnější scéna ze všech lego SW. Jináč je to naopak nejhorší krátkometrážní Lego SW asi ze všech zatím. Ale pochopitelně někde to začít muselo. 4* Si to plnohodnotně zaslouží! ()

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Je tam pár částí, které si zaslouží pochvalu. SPOILER: Třeba rychle složená "pancéřová pěst", fotka na konci a Darth Vader jako dirigent. ()

LegoMan69 

všechny recenze uživatele

Lego Star Wars založené na epizodě Pomsta Sithů. Animace není sice na velké úrovni, ale pro mě to hodnotu vtípků nesrazilo. Svým způsobem to je klasika. Tohle byla první lego animace (dělaná "profesionály") od Cartoon Network. V průběhu let se samozřejmě vylepšili v animaci a detailech, ale tohle má furt hodnotu a pobaví fanoušky Star Wars tak i lega. ()

Reklama

Reklama