Reklama

Reklama

Nejautentičtější pěvecká soutěž ze všech. To je inovativní, ostře sledovaný soutěžní pořad The Voice UK, ve kterém atraktivní vzhled nehraje vůbec žádnou roli. Talent je, o co tady běží. A když říkáme talent, máme na mysli především hlas! Hvězdy nejen anglické hudební scény, jako jsou will.i.am z Black Eyed Peas, Tom Jones, Meghan Trainor a Olly Murs, usedly do poroty, aby ohodnotily některé z nejslibnějších, dosud neznámých zpěváků a zpěvaček ze všech koutů země. Komu z nich se podaří prorazit na hudební scénu? Komu a jak pomůžou porotci, kteří zároveň přijali nevděčné role hudebních mentorů? Dokonce ani jejich výběr nebude jednoduchý, zato proběhne za velmi dramatických okolností – protože i mentoři se musí řídit jedině tím, jak dobrý mají soutěžící talent. Zkrátka kdo chce hlasy, musí mít hlas! Proto si nenechte ujít nové řady cenami ověnčené zábavní show The Voice UK, která je oblíbená po celém světě. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

tufr 

všechny recenze uživatele

Plnej knedlik musim už díky porotě! Tom Jones. Will I am , Jessie. Danny Donahue a i současná náhrada Kylie Minogue prostě září !!!! Výkony absolutně nestrovnatelné a například českou verzí + samotná stavba studia, křesla - nesrovnatelné :) ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Konečně pěvecká soutěž na úrovni a porota, která ví o čem mluví a ve svém oboru je dostatečně kvalifikovaná. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem byla mile překvapena. Soutěžící byli skvělí, hlas tam fakt byl. Jediné velké zklamání se dostavilo až ve finále, kdy (možná spoiler) vyhrál člověk u kterého je největší šance toho, že už o něm nejspíš neuslyšíme, prostě jen shrábne prachy, něco ve studiu možná udělá, ale tím to hasne. I přes brutální rozsah. Rozhodně tam byli lidi zajímavější. Viď, Vinci? Důležíté je, že jsem se nenudila ani při jednom díle a přenosy netrvaly 3 hodiny jak mají ve zvyku jinde (ehm...). Nejvíce jsem si ale ale užívala chvíle s porotci, kteří prostě perlili a svá vystoupení se soutěžícími skutečně prožívali naplno. It was dope. Po zatím perfektních prvních dílech 2.řady jim těch 5* dávám a vím, že se za to nemusím stydět. Nejlepší tým zatím sbírá will.i.am a nedivím se. Porotu doslova a do písmene miluji z celého srdce. Sneaky, sneaky Will. EDIT: Mám chuť jim snížit hodnocení za veškeré výherce, jako vážně proč mi to dělají. Ale budu fér a nechám to, protože celek funguje pořád na 100%. :/ A velké uznání patří Siru Tomu Jonesovi, protože to je naprostý profík a nechápu, že k němu moc lidi nechtějí chodit. 3.série? - Oh Ricky...kdy se z něho stalo tohle? Já si ho pamatuju ze začátků Kaiser Chiefs, kdy to byl ne moc výraznej truhlík a teď háže očima a co mám jako dělat! :D ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Odeberte si 2 hvězdičky, pokud nemilujete jednoho z porotců :)) Vzhledem k tomu, že já třetí řadu sleduju jen kvůli Kylie Minogue, která tam naprosto válí a dodává tomu šmrnc, nemám objektivní názor :) ()

bagetka007 

všechny recenze uživatele

Porotci v UK jsou asi nejvíce sympatičtí ohledně US, UK a Aus verze. will.i.am. je "wicked", jessie j je strašně milá, tom jones je prostě machr a danny je neuvěřitelně sympatický. ()

Nely 

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že já tyto soutěže vůbec nemusím! Jenže tato je jiná. Jsou tam skvělí porotci, kteří opravdu ví o čem mluví viz Tom Jones, Jessie J! Všichni jsou tam prostě skvělí a má to určitě nějakou úroveň na rozdíl od některých jiných soutěží tohoto typu! ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dát jinak než 4* už kvůli úžasné porotě, která je plná energie, vtípků, zkušeností a rozvahy. Celým pořadem provází jen jejich úžasná energie, bez které by to bylo úplně chabé. Skvěle hodnotí a s rozvahou si vybírají, podávají zkušené rady a jsou proste úžasní. Výkony soutěžících jsou geniální a vystoupení porotců tomu dodává tu velkou třešničku na dortu. Super! ()

Reklama

Reklama