Reklama

Reklama

Le colt cantarono la morte e fu... tempo di massacro

  • USA The Brute and the Beast (více)
Trailer

Thomas Corbett, který v Novém Mexiku rýžuje zlato, je povolán starým rodinným přítelem, farářem, aby ihned odcestoval domů, do svého rodného městečka Laramie v Texasu. V Laramii zjišťuje, že celé městečko ovládá gang násilníků pana Scotta. Zvláště jeho psychopatický syn Junior neváhá zabít kohokoli, kdo se mu postaví do cesty. Thomas vyhledá svého věčně opilého bratra Jeffa a přesvědčí ho, aby se Scottově gangu postavili a vrátili tak městečku jeho dřívější klid. (RetroMan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Italský mistr hrůzy Fulci ( jednou to giallo nakoukám) projevuje svůj talent i ve "špagetách" a mně se zase dostalo parádní porce westernové řezničiny, špinavých hrdinů a famózních grázlů. Franco Nero opět výborný, ovšem netradičně zastíněný, a to naprosto skvělým Georgem Hiltonem v roli věčně nadraného pistolníka s dobrým vychováním. Jeho věta : " Promiňte, gentlemani" následovaná přesně mířenými smrtelnými zásahy byla vtipným osvěžením už tak dobrého filmu. Nino Castelnuovo, nu to byla kapitola sama pro sebe, psychopatičtějšího a úchylnějšího záporáka aby pohledal, navíc to byl možná i první gay v tomhle žánru :), náznaků tam bylo dost , ten blonďáček a jeho pohled.... Zpočátku mírně nedomrlý příběh se nakonec spojí v zajímavém rodinném odhalení a tak jsem byl téměř stoprocentně spokojen. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Ze zdejšího hodnocení a názvu filmu jsem očekával velký masakr. Bohužel, jde jen o další ničím nevyčnívající Spagetti western, režírovaný slavný mistrem hnusu. Na snímku není nic vyloženě špatného, Fulci měl v rukou dokonce konzistentní scénář, ale vše je hrozně průměrné a chybí Luciův pozdější rukopis. Malý náznak skýtá snad jen počáteční scéna se psi, která je spolu s výkonem Hiltona to nejlepší z filmu. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Fulciho horory neznášam, sú to nekonzistentné scenáristické sračky s pár zaujímavými humusáčinami... ale toto je solídny film. A solídny hlavne vďaka réžii, ktorá to pekne drží pokope. Franco Nero je frajer, Hilton ešte väčší (Hej, džentlmeni!) a finálna prestrelka masívna. Oceňujem aj snahu zobraziť zabíjanie aj s nejakou tou krvičkou - Fulci sa nezaprie. Dobre mi padlo. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Stylový, zábavný western s obstojnou dávkou násilí a akce bez zbytečných keců. Začátek je spíš průměrný, ovšem jakmile druhý z bratrů ve zbrani zvolá: "Hey, gentlemen!", je z toho skvělá akční jízda až do konce. Podle mě jde o daleko vydařenější film než mnohem slavnější Django a narozdíl od pozdějších Fulciho westernů má i konzistentní příběh. Určitě patří mezi to lepší, co Italové v tomto žánru spáchali. Pokud film něco hyzdí, je tím Nerův absolutně mdlý výkon. Na druhou stranu je tím nejzábavnějším na celém filmu sledovat, s jakou chutí jej přehrává Hilton. ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

Když jsem to před lety viděl nikdy bych si byl nepomyslel jak může být tento žánr tak nechutně zábavný..plno zastřelenejch,spocenejch a ožralejch..a ta muzika je tu také k nakousnutí...pastva pro uši.Takže když to shrnu je to opravdu hodně dobrý western který nedává prostor nudě.Zvlášť posledních asi 15 minut. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama