Reklama

Reklama

Noc v ráji

(pořad)
  • Slovensko Hotel Paradise - Noc v raji
Reality-TV / Talk-show
Slovensko / Česko, 2012, 7x75 min

Obsahy(1)

Noc v raji je relácia, ktorá odhaľuje skryté zákutia reality show Hotel Paradise (2012) a skúma ich takpovediac cez kľúčovú dierku. Nechýbajú v nej vulgárne či erotické momenty, ktoré nie je možné odvysielať pred dvadsiatou druhou hodinou.
Divákov sprevádzajú reláciou dvaja moderátori, ktorých úlohou je podrobne vyspovedať vyradených súťažiacich a s ich pomocou priblížiť "život v raji" bežnému divákovi. Diváci do relácie zasahujú prostredníctvom mailov a telefonátov, prostredníctvom ktorých môžu vyradeným súťažiacim klásť otázky na telo a dostávať ich za pomoci moderátorskej dvojice do úzkych.
Najpozoruhodnejším prvkom relácie pre oko diváka ostáva SMS hlasovanie, ktoré sa uzatvára na konci jednotlivých epizód. Na základe jeho výsledkov sa totiž odvysielajú šteklivé zábery zo spŕch alebo zo spální hotela. (Patrik200s)

(více)

Recenze (17)

tommy187 odpad!

všechny recenze uživatele

FUJ! Na toto sa naozaj nedá pozerať. Ako sa dá pozerať na Járovú a Plačkovú? ZLÉ:(, najhorší program, ktorý dala JOJ-ka do éteru. Otrasné, hrozné, príšerné ..., inak sa to nedá vystihnúť. A myslím si, že "kingik" to pomerne pekne vystihol. Kto vlastne nedal odpad :) ? ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Naty, měl bych pro tebe řešení, když se ti rozpadl vztah v ráji. Sice uhynulé ryby u nás na přehradě jsou chytřejší než ty, ale dám ti fakt super radu. Na Rockyho se vykašli. Navštiv brněnskou zoologickou zahradu a pavilon opic. Tam jsou přítulné gorily, co vypadají na chlup stejně jako ten kubánský ksindl, co si ho ojela. Nepoznáš rozdíl, Naty, a dobře si zašukáš. Budeš tam mít prostředí jako v "hápéčku", fakt nekecám. A ještě mně poděkuješ, protože zjistíš, že gorily nížiné jsou nejen hodně přítulné, ale fakt jsou k neroznání od Rockyho. Akorát ten jeho baryton postrádají. Tak neváhej. Na svého milého si potom zaručeně ani nevzdechneš. A Niko přeblafni ještě pár lofasů a nemusíš být nervozní, vypasenej idiote, a namaž se olejem. Adeptů tam máš dost, například tupého jihlavského policistu, no hošani, směle do toho a polaskejte se. A ostatní výkvět je opravdu mimořádně příšerný. Sestava obr ultratrotlů, kdy nevíte, jestli to sebrali na smetišti lúz, anebo to vypadlo z popelářského vozu, který projížděl kolem vily. Pořád v jedněch hadrách, do půl těla svlečení přes den, večer oblečení do hader značky "the blitka", se promenádují a nadávají si při každé příležitosti, aby se pak následně oplakávali. Sežerou, vychlastají na co přijdou a nevíte, kdy soutěž skončí, protože jeden exot vypadne, okamžitě nastoupí další extra exot a tak pořád dokola. Policajt namyšlený a vymaštěný s moravským dialektem věčně sexuálně obtěžující každou, jak je u těchto polomozků zvykem, je ještě navíc do sebe zahleděná svině, ale vůbec na to nemá, druhý policajt rovnou z pokusného ústavu, metrosexuál ze sekáče s přebujelým egem supermana, nervozní kravizny jedna vedle druhé, protože si nešvihly, jak by chtěly a místní boys "nelove", zvláště když razí styl "obdivujte mě, jak jsem krásná (a blbá)" a do toho strhaná Gavriely, co tam naběhne a zase odběhne, když se vyřazuje nebo tam fláknou někoho nového. Fakt, kdo neviděl, neuvěří, ale puste si to jednou a uvidíte, jak se vám bude motat hlava po pár dílech. Btw, ten největší nechuták ze všech má největší úspěch v šukání (až 90%). Neuvěřitelné a současně bourající mýtus, že ultraškaredí mohou dokázat velké věci a sbalit každou, na kterou jen pohlédnou, ale pozor, je v tom háček, musejí být míšenci. Jinak si nezašukáte. Je mně líto. 0% ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

jednou cestou do školy jsme z autobusu zahlédli kozla, jak pokouší s ovcí vytvořit nový živočišný druh: kozfce, to byl asi bžiliónkrát zábavnější než pohled na toto ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama