Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Recenze (163)

brumbrum odpad!

všechny recenze uživatele

Hladal som letecke filmy, nasiel som, well, ved je to aj v taggoch: gay, drogy, lietadlo, nevhodne do 15 rokov.. ODPAD ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Kdepak, ani tentokrát mě mistr Pedro nezklamal! Po "Kůži, kterou nosím" mi takové odlehčení přišlo vhod. Letadlo s porouchaným podvozkem krouží nad Toledem, neví se zda to někdo přežije a celá posádka je kompletně "teplá" a opilá. Podle toho, co jsem napsal, by se dalo soudit, že se jedná o bláznivou komedii. Je to bláznivé, ale tempo je velmi pomalé a to dodává na vtipnosti. Dění na palubě letadla mi lehce připomělo film "Připoutejte se, prosím". Po půli film trochu ztrácí dech, trošku se to drolí. I tak jsem se pobavil a hodnotil bych tak třema a půl hvězdami. Půl hvězdy přihazuji za trojici stevardů a jejich kabaretní číslo. ()

joker30 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, niektoré fóry dobré , niektoré dosť suché. Bolo pár zaujímavých typických Pedrových scén, ale na neho je ten film predsa len dosť slabý , som zvyknutý na vyšší level. 59% ()

s1r1us 

všechny recenze uživatele

Cestujicí v letadle zažijí horke chvilky, na můj vkus jim bude až moc teplo a nevtipno. Části mimo letadlo jsou dobré, cameo Banderase a Cruz potěší, takže jedna hvězdička. Almodovar se trošku utnul. ()

Miky10 odpad!

všechny recenze uživatele

Už sem viděl spoustu špatnejch filmů, narazil sem i na notnou dávku příšernejch, několik katastrofálních, a pak někde eště dál "v odpadu" je tohle. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Nevím z jakého důvodu má ČSFD v titulku "hrají" na prvním místě Banderase a Cruz. Těm patří úvodní scéna a pak nic. Trochu zavádějící a nefér k hlavním postavá.Přesto to byla almodórovská úchylárna se vším všudy. Hodně odlehčená komedie a né pro každého. Jen sleduju ,že Pedro nešokuje jako před 15 lety ,už si to tak neužívám sledováním gayů ,lesb ,transek a různých úchylek jako z počátku jeho tvorby. Holt stárnu a už mě jen tak něco nerozhodí. ()

štíple 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Byl to úlet. Mistr ztratil díky své slávě soudnost a začíná senilnět nebo se vrátil do svých divokých sedmdesátek...Připomínalo mi to Venuši, bohyni záchodků, kterou jsem si kdysi v opojení z mistrových filmů koupila. A přes své nadšení nedočetla.. Dokonalý byl taneček stewardů. Jinak pouhá absurdita. Ve srovnání s mistrovským koncertem v Kůži, kterou nosím, velmi slabý odvar . ()

syphoon 

všechny recenze uživatele

Ani se mi nechce věřit, že někdo tak geniální jako je Almodovar, klesne k natočení takovéhleho béčka. Né že by to byla nuda, to zase ne, ale prostě na Almodovara mám jiné měřítko a tohle byl jasně nejslabší jeho snímek! 40% ()

viky13 

všechny recenze uživatele

Když už skoro padá letadlo ,kdo by chtěl umřít vedle 50 sucharů co ječí ,modlí se ,řvou a nadávají? Lepší je užít si své možná poslední chvíle vedle různorodé partičky cestujcích ,třech homosxuálních stevartů ,kteří chlastaj a sjíždí se mescalinem ,bisexuálního pilota co má ženu ,děti a přitom milence stevarta ,a nakonec vedle heterosexuáního kopilota ,který je nešťastně ženatý a když se napije tak se stává až strašidelně teplým? Dobrá podívaná ,která nemá obdoby. ()

Petus 

všechny recenze uživatele

Možná je to moc růžové, moc hlučné, moc kýčové, moc střelené, zkrátka moc všechno, ale taky báječně bláznivé a nadsazené tak, že možná právě proto to pro mě funguje. I´m so excited and I enjoy it. ()

Maskott 

všechny recenze uživatele

Neviem na čom fičal Pedro keď to točil ale určite dal šlahnúť aj kameramanovi. Len dúfam že sa nebude vracať ku komediálnemu žánru ale vráti sa k drámam ktoré mu tak idú. + To obsadenie Banedrasa, Cruz a Vega na 3 minuty filmu? :( ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Bum. Tak tohle je tedy pecka peckovatá. Je to něco jako dobrá slivovice. Tak bych to přirovnal. Dokonalá, vyvážená, plná harmonie, dlouho jsem ochutnával, zkoumal co mi to připomíná, různé odstíny chuti, a jak si tak ubumbávám a popíjím, líbí se mi to stále víc, je to něco jiného, vtipného, hebkého, nádherný na pohled, voňavý, a jak tak upíjím víc a víc, neříká mi to skoro nic, a nakonec, když jsem to dopil, zamotala se mi hlava a chtělo se mi zvracet. Nakonec to dopadlo dobře, nepoblil jsem se z toho, ale víckrát to pít už nebudu. NENENE. Určitě NE! ()

zdenik 

všechny recenze uživatele

Almodóvar je provokatér a jestli si někdo myslel, že už je na výstřední legrácky moc starej, tak mu tímhle filmem dokázal, že není. Myslím, že se pan režisér při natáčení skvěle bavil a velký kus té zábavy a energie se mu na mě podařilo v kině přenést. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Komedie, u které jsme se párkrát zasmáli, párkrát valili oči a já se platonicky zamiloval do krásky jménem Blanca Suárez. 77%. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Rozkoš v oblacích, nejnovější film Pedra Almodóvara, kterým si po náročnějších dramatech trochu odpočinul, bych rozhodně neviděl tak strašlivě. Prověření herci (Javier Cámara TOP), až na pět minut všichni zavření v letadle, spousta více či méně vtipných vtipů (o ty lepší se starají stevardi a piloti) a ze začátku cameo Antonia Banderase a Penélope Cruz, to může být ve zkratce celý tento spíše oddechový film. ()

zubrik66 

všechny recenze uživatele

Pedro väčšinou točí filmy, ktoré nie sú až tak tradičné. Ale jednoducho, vypiť hrnček čau do ktorého niekto nasypal 4 polievkové lyžice cukru sa bez bolesti nedá... ()

Reklama

Reklama