Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiální text distributora)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (163)

kolodej1 

všechny recenze uživatele

uf, to tedy byla pitomost. Nebýt to Amoldovar, tak by hodnocení bylo ještě o dost nižší. Spíš než že by to bylo vtipné, jsem spíš měl pocit, že si režisér dělá legraci z diváků. Velmi slabá gay komedie a hlavně vysloveně slátanina. Celkem krátký film, ale je tak nudný, že jsem měl problém to dokoukat ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Nový Almodovarův film Rozkoš v oblacích sice příliš nedrží pohromadě, ale jednotlivé scénky jsou samy o sobě zábavné. Je to však takový úlet, že návštěvu kina doporučuji jen na vlastní nebezpečí. :D Celou dobu jsem se usmíval od ucha k uchu a projekci jsem si užíval. Je to vlastně takový menší sraz Almodovarových dvorních herců. Antonio Banderas, Penelope Cruz, Javier Camarra a ještě k tomu Paz Vega. Je tam boží muzikálové číslo a v neposlední řadě jsou tam samé gay a bisexuální fóry. Trailer tentokrát nelže. 7/10 ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem si, že mě kdy bude bavit sledovat jak někdo souloží na palubě letadla, nebo jak si nevědomky dává nějakou drogu. Ačkoliv mě to mohlo napadnout již z plakátu jak asi bude film vypadat, čekala jsem něco decentně vtipného, nikoliv oplzlého. A ejhle ...Minimálně 40 % pasažérů na letadle bylo gayů a více než nějaké americké prvky( které se vyskytují v komediích po celém světě ) zde přičichnete k ujetosti španělského humoru. Mohla bych klidně mít špatnou náladu a snímku dát třeba odpad (jak se mi stávalo dříve), ale takto jsem se nezasmála u filmu ani nepamatuju. Více popisu snad není třeba, protože to musí člověk vidět. ()

Anjunja 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vypnout a pobavit se tak tento film je zaručeně určen pro Vás!! Ten z vás který v tomto dílku bude chtít hledat nějaký hluboký příběh či poselství tak bude zklamán. Spoustu ironických momentů, protnutí životů. Náhody, které nevymyslíš (nebo vymyslíš? =) ) spousta super narážek na gaye a jiné...Každopádně ruku na srdce - co by jste dělali kdyby jste věděli že máte 50% šanci že toto jsou poslední momenty vašeho života? ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rozhodne najpodivnejší Almodóvarov film, teda z tých ktoré som doposiaľ videl. Komédia mi k nemu nesedí, mal by určite radšej zostať pri jeho skvelých drámach. Čo sa týka tohto filmu - námet v podstate výborný, no príbeh, ktorý sa odohrával v lietadle "smrti" bol dosť divný, do veľkej miery až nevkusný. Za to určite mohli tie početné homosexuálne scény a dialógy. Kiežby bol ten príbeh rozvíjajúci sa v kabíne lietadla o niečo zaujímavejší, mohlo to byť fakt vydarené. Aj keď uznávam, že aj tu sa naskytlo zopár dosť zábavných momentov, alebo skôr tých dialógov medzi pilotmi, homosexuálnymi stewartmi a cestujúcimi. No bohužiaľ, moje očakávania to zďaleka nenaplnilo. Od Almodóvara proste vždy očakávam niečo výnimočné, a v tomto prípade to bol v jeho podaní dosť podpriemer. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (7)

  • Cecilia Roth mala záväzok odohrať divadelné turné po Argentíne. Potom ju však oslovil Almodóvar a ponúkol jej rolu v tomto filme. Hoci nemala zo seba dobrý pocit, celé turné zrušila, len aby si tu zahrala. (Arsenal83)
  • Jedná se už o pátý film Pedra Almodóvara, ve kterém si účinkuje Penelop Cruz a dokonce o šestý s Antonio Banderasem. Dvojice se herců si však vůbec poprvé zahrála společně. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama