Reklama

Reklama

The Giant Mechanical Man

  • Austrálie Love Is in the Air
Trailer

Obsahy(1)

Chce to len jednu osobu, pri ktorej sa budete cítiť milovaní, výnimoční a sami sebou bez ohľadu na to, akí čudní si pripadáte. Avšak, rovnako ako aj hlavnej hrdinke Janice (Jenna Fischer), niekedy to trvá možno dlhšie, ako by ste si sami priali... (miriamkah)

Recenze (48)

emma53 

všechny recenze uživatele

"Je potřeba jenom jednoho člověka, abyste se cítili jedineční, důležití a součástí tohoto světa." Takový docela obyčejný příběh, který se může stát každému z nás. Pocit osamělosti dvou moc sympatických lidiček, kteří se cítí ztracení, ale nevzdávají to a hledají nejen sami sebe, ale i to svoje místo na zemi. Relax a pohoda. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Ani ryba ani rak. Strašne sa tu bije scenáristický a dramaturgický koncept nezávislých filmov 90. rokov (ktoré tak nenávidím lebo mi prídu nezaujímavé a prázdne) s režijným uchopením v štýle modernej indie tvorby (ktorú mám tak strašne rád lebo ma dokážu emočne dostať a filmársky obohatiť). 5/10 ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Předvídatelné, kýčovité a do jisté míry snobsky rádobyantikonzumní. Ale Jenna Fischer je natolik sympatická a Topher Grace hraje tak vymaštěnýho kokota, že ten film je vlastně docela fajn. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi rozumná a s nápadom odvyprávaná indie romantika... O tom, ako niekedy málo stačí na to, aby život dostal nejaký zmysel a človek prestal cítiť prázdno. Treba len jedného človeka a všetko môže byť iné, čo robí z tohto snímku príjemnú, optimistickú záležitosť. Páčila sa mi aj dramatická stránka, hlavne z prvej polovice filmu a dialógy mali tiež zmysel, pričom ma veľa krát prekvapili aj peknou myšlienkou. Silný nadpriemer. 85/100 ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Ked' sa po oslave Silvestra 2012 preberiete až dnes ( t. j. tri dni neskôr) a po tom, ako si skontolujete on-line banking váš zostatok na účte a viete, že výplata je až posledný deň v mesiaci, tak predtým než vás napadnú akékoľvek samovražedné sklony a iné myšlienky, skúste si pozrieť tento skvelý filmík. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Príjemný to pocit, keď niekto natočí malý úprimný film, o úprimných ľuďoch. Vysmeje sa pozérom, pobaví vás a ešte aj dokáže zahriať na tých správnych miestach. Inak presne toto si myslím o živote. A Jenna Fischer je roztomilá, som rád že má vlastný nezávislák ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Obyčejný romantický film o dvou lidech, kteří v sobě vzájemně nacházejí spřízněné duše. Jejich hledání životního štěstí je ovšem natolik nudné a režie natolik nezajímavá, že byl pro mě snímek takřka utrpením. Herci ani herečky mi nepadli do oka. Zasmál jsem se vyloženě jen sporadicky, a to hlavně u pasáží, kdy prožívala své minuty na scéně vtipná složka Topher Grace. Film na mě působil dojmem, že se snažil být neskutečně originální, ale pramálo se mu to dařilo. Naopak sklouzával do velmi oblíbených stereotypů. Obávám se, že se jedná o převážně ženskou záležitost. Scénář nebyl napsán pro moje oči. Film mě nedokázal zaujmout prakticky v žádném ohledu. Viděno v rámci Společné výzvy s Lucinkou. Film nám vybrala uživatelka eLeR. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborný romanťák! Už dlouho jsem neviděla něco, tak ze života. Opravdu příjemný snímek, který mě dostal. Nebylo tam nic přeromantizovaného nebo přehnaného, bylo to téměř opravdové. Navíc, Chris Messina má hodně velké charisma, které mě dostalo, takže podívaná byla i na hezkého chlapa. Rozhodně stojí za zhlédnutí. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jak obyčejná procházka může leckomu změnit život... Hodně lidí má pocit, že se musí řítit za nějakým cílem, a když se dva sejdou, mají neutuchající tendence jiným řídit život. Avšak nic se nemá přehánět! A nakonec na každého jednou dojde, není-li tak? V tomto případě v dobrém slova smyslu a s trochou nadsázky. The Giant Mechanical Man je obsazen sympatickými lidmi, zasazen do chladného zimního období, kdy až tak moc láska nevzkvétá a nabízí vtipné a zajímavé situace... 72% ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Ako keď do seba zapadnú dva kúsky puzzle, tak do seba zapadli Janice a Tim. Neskutočne optimistická záležitosť, prirodzení herci, ktorým to uveríte a výborný soundtrack. Obyčajný film, ktorý vám pohladí dušu. A to že je veľmi predvídateľný mu odpustíte. Páčilo sa mi veľmi. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další americký nezávislák, snažící se být za každou cenu jiný, než typická kýčovitá romance. Ale moc se mu to nedaří, stejně jako schopnost zabavit. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Skvěle odehraná posmutnělá náladovka, co mně právě výborně sedla svými názory na život, jaký tady vedeme... Je o lidech, kteří nezapadají do společnosti prázdných žvanilů, co ve velkém kopírují zvrácený recept na to komplexní, umolousané štěstí... v jakési tiché, osobní rebelii se nechají vláčet davem, odevzdaně kráčí na porážku svých nejasných představ o životě, přesto jsou opravdovější, než všichni kolem nich. Jejich potenciál nespí, jen dřímá do doby, která bude stát za úplné probuzení... A je pravda, co se říká, je potřeba jenom jednoho člověka, jednoho... abyste se cítili jedineční, důležití a součástí tohoto světa P.S. To byl vůůůůůl, ten Doug :-) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Podobné nízkorozpočtové filmy sú potrebné, lebo rozprávajú o vzťahoch bez príkras a sú dobre odpozorované zo života. Tento však trpí značným zjednodušovaním a je až príliš prostý a priamočiary. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další parádní indie jednohubka. Opět s příjemným obsazením a inteligentním humorem. Takové filmy můžu sledovat pořád a nikdy nedokážou omrzet - a to i přestože originálních věcí obsahuje The Giant Mechanical Man pomálu. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hm, motna bych to pred 10 lety videla jinak, ale v dnesni dobe... Uz ne. A nelibil se mi konec. 3 hvezdy jen za to, jak je krasne popsano, ze umeni konverzovat neni nic oproti umeni naslouchat. ... Takovrj typickrj indie filmecek. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

To je prostě práce mých snů poté, co dostuduju dějiny umění. Dělat kustoda. Nebo v jejím případě jen blokací dveří. Jop... protože to vůbec nedělají samé důchodkyně, které baví buzerovat lidi a pronásledovat je po galerii, abyste náááhodou pod ty tenké letní šaty neukradli jeden z těch 1x2 metry obrazů nebo z těch 10kg soch. Nebo nedejbože, když máte v ruce svetr, protože se udělalo tepleji, tak si ho musíte dát na sebe, jelikož pod tím svetrem bych mohla velmi lehce uschovávat Picassův autoportrét z Veletržního paláce... true story bro. Jedna z dalších "pravdivých" story je tady. Zajdete za vedoucí, řeknete jí, že nesnášíte svou práci a chcete dělat něco jiného. Co na to vedoucí v reálném světě? Zahraje si na Milionáře a řekne Máte padáka. Co vedoucí v tomto filmu? Zeptá se, co byste chtěli dělat a vytvoří vám na to pracovní pozici. Jooo v takovém světě, bych chtěla žít. Nejlepší byl stejně Topher Grace. Ten si tu zahrál jednu vydařenou kuriozní postavičku. Jak začít vykládat sám o sobě, jaký jste king, že létáte první třídou a jste slavný spisovatel? Začněte mluvit o vašem svetru, že kouše a že si ho zrovna vzal, když letěl na autogramiádu.. první třídou.. blablabla. Perfect. Milá romantika, která ale dle mého není ničím odlišná od jiných jejího druhu. ()

reqiuem 

všechny recenze uživatele

Bylo by chybou myslet si o filmu, že je jednoduchý nebo přímočarý, stejně jako ho hodnotit z hlediska jeho rozpočtu. I když tady si pod sebou podřezat větev musim, protože právě díky nízkýmu rozpočtu vznikla docela svěží věc, která svůj potenciál táhne díky neotřelým a "nepříliš" známým tvářím, které filmu dodávají (a to právě v jeho nepříjemných pokusech o filosofii života) na pravdivosti a hloubce. Nedovedu si představit obyčejnější pár, obyčejnější situaci zasazenou do tak vtipnýho a lehce ironickýho kontextu, který zároveň osciluje mezi pocity deprese a zahlédnuté naděje. Ve svých důsledcích by se mohl k tíživějším myšlenkám divák dopracovat sám, ale na to mu film nechává prostoru až příliš a tak se ve výsledku stává paradoxně docela plochým. Dokonale ale zapadá do dnešní společnosti, jejích hodnot a "civilizačních chorob". Film by v tomhle smyslu mohl být hodnocen skoro nadprůměrně, kdyby nebylo tolik vykonstrovaného a happyendem končícího příběhu. Přesto je sladký filmu věřit, protože nabízí jistej druh útěchy, právě v oné jednoduchosti a obyčejnosti. Bohužel happyend je o to horší, že maskuje princip náhody aktivním postojem obou postav. Takhle to většinou nefunguje, i když tady už bych byl až příliš subjektivní a nad plauzibilností by se dalo spekulovat dlouho. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Väčšina ľudí je ako stádo, stádo ktorým určili určité povinnosti a priority a tým sa riadia. Čo je ale najhoršie ak uvidia dakoho kto vybočuje z rady tak ho považujú za divného a hneď ho chcú zmeniť ... P.S toto hovorí za všetko ... krása ... Klik ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* Tato nezávislá romantická komedie si snaží vyšlapat cestu k divákům po chůdách a street artem a u mě se jí to docela podařilo. Sice ke čtyřem hvězdičkám ještě něco chybělo, ale přesto stojí za doporučení. Její netradiční přístup k romantice je cítit od začátku, ale důležité je, že vše dojde ke kýženému cíli, což nebývá časté u podobných alternativních kousků. Tentokrát však nečekejte bůhvíjakou řachandu a spíš tu najdete jemný humor, který vychází ze životních situací. [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ... A zase nějaké to BLA BLA nakonec. kvůli zdejším novým nepochopitelným pravidlům pro recenze .. ()

Reklama

Reklama