Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Morrell dopadl po sedmi letech hromadného vraha Whitmana a byl svědkem jeho popravy. Neví však, že v tajné nemocnici CIA provedla výplach mozku jistému muži a dala mu novou tvář. Udělali z něj cvičeného zabijáka. Detektiv Morrell si při vyšetřování další vraždy s všimne,že je podobná vraždám mrtvého Whitmana. Jeho nový tým nachází na místech vražd podivné stopy a Morell začne mít hrozivé podezření. CIA mu tvrdí, že je to vrah, který Whitmana napodobuje a zabíjí ty, kteří ho dostali do plynové komory. Časem si Morrell uvědomí, že neskutečné je pravdou, a že mu jde o život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bohužel Lester je dost v loji tohle se mu moc nepovedlo at už jde o hodně špatnej příběh s naprosto příšerným vrahem, nebo ne moc dobrým Peeblesem, ale tenhle film nemá žádnej pořádnej drive a bohužel dost padá na držku. Slabota. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Drsné, v některých částech i napínavé. Kdo má rád filmy typu Purpurové řeky a Vraždy podle Jidáše tak si smlsne. Mario V. P není špatný herec a má i charisma a podává tu uspokující výkon. Scénář je jako vždy slabá stránka ikdyž mě někdy překvapily zvraty. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní, zábavný a scenáristicky odfláknutý thriller se solidními herci. V tomhle filmu jde lehce skoro všechno. Chcete seznam porotců? Zajděte si pro něj normálně na úřad a vytrhněte ho ze spisu. Chcete najít soudce? Vaše bajvalka vám řekne, do kterýho gay baru chodí. Jste padouch? Skočte čtyři patra na střechu auta a nic se vám nestane. Ani modřinu mít nebudete. Jste týpek, kterýmu čumí z hrudníku prkno? Nevadí, můžete s tím normálně chodit. I přesto je to poměrně zábavný a odsýpá to. ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Standartní drsný řemeslný thriller který vám zajistí 91 minut celkem napínavé zábavy,béčkových hereckých výkonů a vše co se dá od takovéhoto filmu čekat. ()

KillerZeli 

všechny recenze uživatele

Rozhodne nenudici film, ktery nenabizi nic noveho ani nic prevratneho. Neco na styl Purpurovych rek - teda myslim, ja to nevidel takze jestli se pletu tak se vazne omlouvam ... ()

edua 

všechny recenze uživatele

Béčkový film, který se úrovni Purpurových řek ani nepřibližuje. Začátek vypadá na napínavý thriller, ale nastavenou laťku bohužel film neudrží a naopak padá hluboko pod průměr. Právě kvůli nadějnému začátku je to škoda. ()

Reklama

Reklama