Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Příběh čtyř čtyřicátníků, kamarádících se od školních let, a jejich vztahů. Kim Do Jina na první pohled okouzlí mladá žena, kterou zahlédne jednoho deštivého dne. Opět se setkávají, když se nitka z jejích šatů zachytí o jeho tašku, ale až později se dozvídá, že se jedná o učitelku a rozhodčí baseballu v jedné osobě, Seo Yi Soo. Ta je zamilovaná do jeho přítele Im Sae Sana, který chodí s její kamarádkou. Vdovec Choi Yoon se snaží odolávat nadbíhání Tae Sanovy mladší sestry, přestože mu není zcela lhostejná, a Lee Jung Rok řeší problémy s manželkou, která neustále odhaluje jeho zálety. (andiek05)

(více)

Recenze (17)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek končím po 3. částech ani tak ne z důvodu, že by byl tak špatný, ale prostě mi nesedí svým stylem. Nedá se popřít, že to je zábavné, ačkoli někdy až trapné, nicméně především hned od počátku jsem získal pocit, že tohle mi nepůjde úplně pod fousy a i přestože je s tou partičkou čtyřicátníků (mých vrstevníků) docela sranda, tak vydržet téměř 22h pozorovat ty jejich eskapády s ženami a vzájemné vztahy, to bych vážně nedal - a pocit, že by seriál mohl mít i nějaký významnější obsah jsem nezískal, zaměření je tu více než jasné. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemný seriál se stále krásnou Kim Hanl s občas docela dobrým humorem. I když se mi nelíbila moc ta pozdější pasáž s objeveným synem a pár typických korejsko-kulturních chuťovek pro evropana většinou těžko pochopitelné, tak celkem byl velmi dobrý. Nesmím zapomenout výborný VA soundtrack. Pro mě navíc speciální záležitost, jelikož zrovna letěl, kdy jsem byl v Soulu. ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Ne, že by mě příběh do sebe vtáhl, neměla jsem potřebu koukat pořád dál. Ale bavilo mě to. Hlavně mužská část. Retro začátky neměly chybu. Jinak nějak nevím, co víc napsat. Snad jenom, že nejlepší ze všeho bylo OST, na kterém jsem se stala závislou a Lee Jong-hyunovo My Love jsem si dneska pustila už asi desetkrát. :^) 3,5* ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Gentleman's dignity je pro mě naprosto unikátní záležitost. Nepřeháním, když říkám, že jsem se nenudila ani minutu. Komická stránka seriálu mi sedla tak moc, že jsem si některé scény musela pouštět několikrát po sobě. Tím, že se tu intenzivně řeší čtyři vztahy, mě ani jeden z párů neomrzel. Možná je to taky tím, že to scénáristka nepřepískla se zbytečnými zápletkami a nedělala problémy tam, kde nejsou. No a herecké obsazení je jako splněný sen. Všichni do posledního mi maximálně sedli. Třešničkou na dortu je konec, který byl zřejmě nejlepší, jaký jsem kdy kde viděla. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Námět omšelejší, než telefonní seznam, vytáhlo z kanálu a pekla průměrnosti dobré herecké obsazení, kdy Kim Ha-neul a Jang Dong-Gun zachraňují svým charismatem, herectvím, co se dá. Seriál by potřeboval tak o polovinu zkrátit a zbavit se jistých typických jihovýchodně asijských nešvarů. Nicméně je zajímavé ukazovat čtveřici hlavních hrdinů a Koreu pokaždé v jiné době na začátku dílu, povedená inovace, jak rozčísnout tradiční vrstvení děje. Humor není rozhodně špatný, v druhé půlce, ale je to prostě o něco slabší. Některé postavy trapné a na pěst, jiné zase výborné, ty asociace s minulostí, kde zazní Yngwie Malmsteen, nebo Seo Taiji kvituji s povděkem. Škoda té nepovedené snahy působit vážně. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Když příléta Im Me Ah Ri do Japonska, v letadle sleduje seriál Secret Garden (2010). (Denila)

Reklama

Reklama