Reklama

Reklama

Vražedná přítažlivost

  • Kanada The Ex (více)

Obsahy(1)

Erotický thriller ve stylu Základní instinkt (1992). David Kenyon je úspěšný businessman. Nikdy své ženě Molly neřekl, že byl už jednou žanatý. Jeho předchozí manaželství bylo peklo. Deidre byla instabilní žena, která zavraždila vlastní sestru, protože ta se o Davida také zajímala. Deidre skončila v psychiatrické léčebně, ale nyní je venku a chce Davida zpět.
Když pochopí, že David svou současnou ženu neopustí, rozhodne se jejich manželství totálně zruinovat. Unese proto jejich syna Michaela ze školy a drží jej jako rukojmí v odlehlé chatě. (DVD Edice)

(více)

Recenze (9)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Béčková, ale přesto docela zábavná odpověď na "Základní instinkt" a jemu podobné filmy o vypočítavých a opravdu nebezpečných ženách, které mučí ženy jinými prostředky než jsou dlouhé nákupy. Výsledek kazí hlavně průměrné herecké výkony a předvídatelně hloupý konec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Yancy Butler byla ozdobou tohoto filmu a jasně jeho nejlepším článkem. Není to sice žádná sexuální bohyně, ale přitažlivá rozhodně ano. No a že má ráda trochu podivné hrátky v posteli? No a co! Samotný děj je místy docela hodně kostrbatý, ale vše zachraňují násilnické a vraždící scény, kterých je tu docela dost. Průměrná podívaná si zaslouží i průměrné hodnocení, stejně jako takhle nadržená psychopatka pár pořádných ran nejen bičíkem… ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi hlúpy a neoriginálny B-čkový thriller, v ktorom nefunguje absolútne nič. Postavy sa chovajú tradične debilne, záporáčka nemá žiadny poriadny plán, ako získať svojho milého, len tak improvizuje. Herci sú veľká bieda. Od Marka Lestera po vydarených 80-tych rokoch už nečakám film, ktorý by dokázal mútiť aspoň priemerné vody, ale toto je fakt slabota. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Rutinní, ale zábavný thriller, na který se vyplatí dívat hlavně kvůli roztomilé Yanci Butlerové v roli vraždící psycho bývalky. Scénář Larryho Cohena stojí za zmínku jen pro vysoký počet dějových nelogičností a je jasné, že mistr si s ním moc velkou práci nedal. Na páteční půlnoc tedy uspokojivé, jinak ovšem klasický příklad filmu, který ocení snad jen ženy v domácnosti. Na ty je celý příběh o ohrožení rodiny ostatně cílený především. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

A vegetol.mp evidentně ví, o čem mluví, nelze než bezvýhradně souhlasit s jeho komentářem včetně toho že Yanci je tady pro mě ženská, od které bych se v poklidu nechal i zabít, zvláště pokud to bude v posteli. Za ni taky u mě film dostal jednu hvězdu navíc, jinak nic závratného, místy trochu mimo logiku bežně uvažujícího šimpanze, natož člověka. A jen takový drobný vzkaz pro tvůrce obalu a DVD edice - Tvrdit, že je to ve stylu Základního instinktu mi přijde přeci jen trochu zvrhlé a prodávat to jako EROTICKÝ thriller byť za 49 CZK by mělo být trestné. Upřímně - už jste viděli, aby si někdo natáčel své domácí akce a byl u celou dobu z poloviny oblečený...:-D ()

andy60 

všechny recenze uživatele

V souvislosti s tímto filmem musím zmínit Yancy Butler. Ne jen, že je sexy, ale umí i hrát. Dovolím si tvrdit, že právě ona vytáhla tento film z průměrnosti a posadila ho o pár příček výš. Scénář chtělo trochu vypilovat a trochu si pohrát s koncem. Párkrát jsem se i zasmál - trochu morbidní humor, ale pobavil. ()

Reklama

Reklama