Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Antologický seriál, v němž je každá epizoda samostatným příběhem zasazeným do jiného světa, přičemž všechny příběhy jsou propojeny asteroidem zvaným Metal Hurlant, který prolétává v blízkosti planety, na níž se aktuální epizoda odehrává. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (23)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Seriál podle brakových komixových povídek od mizerných autorů, natočený jako brak, žádné překvapení.Hrozivá výprava, naprosto příšerné dialogy okořeněné o snad nejhorší český dabing v dějinách, když White promluvil začal jsem se normálně řezat smíchem.Choreografie soubojů jak z 80. let a efekty z adobe after efect a to si myslim, že jsem právě urazil adobe after efect.Pokud jste se těšili na Adkinse a Whitea, nemá cenu vidět další díly, jelikož každá herecká "hvězda" se objeví vždy pouze v jednom díle a Adkins byl pouze marketingový tah narvaný hned do prvního dílu.Slovo pulp se snad ani nedá použít, jelikož tohle ani není brak, to je přísérná sračka komixových honibrků, co bydlí u mámči ve sklepě.1* dávám za orignální a nečekaný konec.Počkám si na díl s Flaniganem a pak už vo tom nechci nikdy slyšet. 20%. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

K seriálu jsem se dostal díky obsazení první epizody. Těšil jsem se na Adkinse a Whitea, ale v tomto je to spíše zklamání. Choreografije je nepovedená a ani oba barci nic moc nepředvedli. Některý dialogy jsou taky hodně špatný a efekty jsou hodně průměrný. V tomto ohledu mi to přišlo jak parodie na seriál Spartacus. Další díly jsou už ve všech ohledech lepší. Jednotlivé epizody na sebe nenavazují a mají i svoje vlastní obsazení a místa děje. Každý díl má na konci pěkné rozuzlení. 1. epizoda 40%. 2. epizoda 70%. 3. epizoda 50%. 4. epizoda 85%. 5. epizoda 80%. 6. epizoda 70%. Myslím, že je škoda, že další díly nejsou, protože jsou v úvodní znělce parádní sestřihy a některé díly mohly být parádní. Za mě dávám seriálu 70% :) ()

Reklama

Heroine 

všechny recenze uživatele

Dovolím si hodnotit jen první epizodu. Je to těžký, protože v první části se to zdá jako naprostý šit. Zdá se to jako slabá zápletka, a má to příšerné dialogy, a pár herců vůbec neumí hrát. Ve druhé třetině je potom výborný souboj, kde se Adkins dokonce předvede v kožených kalhotách a s mečem... A v poslední části potom cynické překvapení na závěr, které tomu dodá trochu jiný rozměr. Za Scotta 100%, za nápad 50%, za zpracování 30%, celkově takových 60%. A počkám si na třetí a čtvrtou epizodu druhé série. ()

Mirah81 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze první díl na který jsem koukal jenom kvůli Scottovi a jelikož jsem vyrozuměl že v dalších dílech již nehraje a pokud ještě probíhají v podobných duchu,nemá pro mě smysl na ně koukat.Podobný typ seriálu by mě možná bavil v mládí,ale teď už mě zrovna moc šancí oslovit nemají.Čekal bych,že si Scott už bude vybírat trochu líp a neupíše se každý levný blbině kterou mu nabídnou,že už by mohl mít trochu lepší reputaci .Souboj Adkins vs Jai White byl na jejich možnosti opravdu slabej,chtělo to trochu déle posedět nad choreografií. ()

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Mam moc rad tenhle scifi povidkovy model ala Krajni meze. Je pravda, ze co se tyce vypravy nebo triku tak je to tak na urovni serialu poloviny 90. let. Ale ja sem mel serialy ty doby vzdycky rad. Herci taky nejsou moc dobri, ale hrajou tam hezky holky a hrdinove maj velky svaly. Ty pribehy jsou supr a ma to takovou az fanaticky komiksovou scenaristiku. Obcas to ale vypada fakt hrozne. Mozna si to 4 puntiky nezaslouzi, ale dam je stejne. Hlavne na protest proti tem mongoloidnim hulibrkum, kteri na to koukali jen kvuli soubojum Bileho negra s Yuri Boykou. Ti opravdu nechapou o cem to bylo. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama