Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Recenze (498)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Machrů se snaží stejně jako v jedničce vidět věci pohledem stárnoucích chlapů, kteří se nehodlají smířit se svým věkem a rádi si ještě zablbnou jako za mlada. Jenž když vtípky pro puberťáky produkují tatíkovéje něco v nepořádku a působí to děsně uměle a trapně. Zasmál jsem se všeho všudy třirkát a pár minut po projekci už ani nevím čemu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nečekal, že to někdy řeknu, ale zrovna jsem dokoukal nejhorší film s Adamem Sandlerem. A to ho jinak mám moc rád. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $131,331,960Tržby Celosvetovo $226,231,960Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ v prvom rade nechápem čo na takejto komédii môže toľko stáť, jedine fakt tie honoráre, keď tu nevedia ani poriadne spraviť digitálneho jeleňa? ináč na chlp úrovňou rovnaké ako predchodca, blbé gagy striedajú ešte blbšie, občas kde tu aj niečo aj dobre udrie pobaví, a otravný Lautner tu skáče ako atrapný veveričiak /videl v kine: 45%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sandlera mám fakt rád, ale tohle je jeden z jeho nejhorších filmů. Docela jsem se na to těšil, páč jednička byla moc fajn, ale tohle bylo fakt dost trapný. Neříkám, že jsem se občas nezagebil, ale spíš jsem měl kamennej ksicht, nebo mi bylo trochu trapně. Nejhorší je, že to vlastně nemá děj a je to jen sled scének. A vyškrtli Roba Schneidera. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,FRAJEŘI, MOŽNÁ ŽE JSME STARÝ. MOŽNÁ TAKY SMRDÍME. ALE JEDINEJ, KDO TU DOSTANE NAKOPÁNO, BUDETE VY, ROZMAZLENÍ, PROTEKČNÍ, SAMOLIBÝ, NESNESITELNÍ KRETÉNI!…“ /// Jestliže jednička byla postavená na jakým takýmž příběhu a dokázala rozesmát i osobu neftipnou jako su já, tak TADY jde jen vo to, že se parta přátel kolem A.Sandlera rozhodla ze sebe dělat idioty. BOŽE, TO JE VOPRUZ! Nezajímaj mě jejich kecy, nesměju se jejich ,,gagům“, nebaví mě poslouchat jejich prdění, ale uznávám, že Salma je furt kus (soráč vole, sem dříf narozenej…). Prostě další paradní kousek ze Sandlerovi bezedný studnice nápadů, tentokrát na téma: staří vs. mladí nejen v rodině, ale tak nějak všeobecně v tom jejich prdelákově. Kurva, to nemůže bejt takovej film konečně propadák, aby je vyjebali z Hollywoodu? Nemůže. Národ si to přeje. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem největší frajer na škole, páč mám propiskou pokreslený ruce (vobě). 2.) Dokážu si užít pořádnýho ,,krkopšouka“. 3.) Zajímá mě, jak by mohlo vypadat ,,Slunce seno a pár facek“ na americkej způsob. 4.) Thx za titule ,,long2375“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Sony, Columbia // Počet premietajúcich kín v USA: 3,491 // Otvárací Víkend USA: $41,508,572 // ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ano, je to zbytecny pokracovani, ale to mu nic neubira na zabavnosti. Vratila se temer kompletni sestava, akorat bez Schneidera, ale to neni zadna velka ztrata. No a jinak se vicemene nic nezmenilo, tatici zase vzpominaj na leta kaleni, vsude se motaj deti a manzelky, neni tu zadnej poradnej pribeh, proste takovy letni prazdninovy blbnuti, ktery vrcholi ultimatni kalbou. Z hercu nikdo vylozene nevycniva, ale kazdej dostane drobet prostoru. Nerozjedou to tak sice naplno, ale zase se dobre doplnujou. Celkove proste 100 minutova pohodicka na vypnuti mozku, sice to neni zadnej ultimatni komedialni naklad, ale jako odpocinkova zalezitost perfektni. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je to blbina, plná trapných vtípků, ale já se fakt bavila. U losa jsem se dokonce zasmála nahlas a to sama obvykle nedělám. A ta párty byla fakt super. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Přímá úměra mi našeptává, že čím bude větší hromada komiků, tím větší by měla být hromada vyprodukovaného humoru. Machři to v podstatě potvrzují, i když se zaměřili spíše na kvantitu, takže se mezi povedenou zábavu dostaly i vtipy stupidní, trapné a samozřejmě také ty prdící, smrdící a vyměšující. Škoda jich, protože u mne tahle osmdesátková párty měla rozhodně našlápnuto výše než první díl. Za skandální ovšem považuji skutečnost, že seznam herců účinkujících v tomto snímku k dnešnímu dni obsahuje úctyhodných 32 jmen, ale jméno April Rose v něm chybí, přestože její baletní kreace patří v tomto snímku k tomu nejpřínosnějšímu, neboť zcela nahrazují viagru. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jednička, ač kostrbatě, měla co vyprávět. Dvojka nikoli, je ale o to uvolněnější. Nejde tu o žádné životní pravdy, postavy se jen poflakují, klábosí, porůznu vylučují tělní tekutiny a rádoby vychovávají své potomky. Buď vám to sedne nebo ne, mně vcelku ano. Třetí hvězda za Buscemiho kreaci a vtípek Hayek k Shaqovi na závěrečné party. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krizi středního věku lze čelit různě, třeba postavit scénář vlastního filmu na kých-grk-prd „fóru“ a doufat ve vysoké procento diváků s prodělanou lobotomií.. Bezvýznamná dějová linka (děti jsou poklad, zúčtování s vysokou) a kolem ní skeče, které se pokouší v různých intenzitách trapnosti ještě něco dostat z vemene jedničky. Z Buscemiho mi bylo zase ouzko.. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Príjemná oddychovka. Jasné, pre niekoho to má kopu „mínusov“, ktoré mal koniec koncov aj prvý diel, ale mňa to nenútene zabavilo a páčil sa mi aj ten určitý nostalgický nádych, ktorý človek ocení, keď si uvedomuje, že tie najlepšie, resp. najzábavnejšie roky života má už za sebou. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Mnohem přehnanější než první díl, to však nutně neznamená, že je to ku prospěchu věci. Leckomu tento jednoduchý humor nesedí, to sedá pochopit. U dost vtipů jsem se opět smál, ovšem některé byly trapné i na můj vkus, a to už je co říct :). Vůbec nejhorší však bylo použití CGI efektů. Hodně lidí nechápe, kam se ztratilo těch 80 miliónů $. To je mi taky záhadou. Horší triky už mají jen béčkový a céčkový filmy. Např ten los, co vůbec nebyl los, ale nějakej jelen, vypadal v pohybu naprosto příšerně. Závěrečná bitka byla ale naproti tomu celkem vtipná. Hlavní představitelé, v čele s Adamem Sandlerem, opět předvádějí to, na co jsme už zvyklí z prvního dílu, ale tentokrát už to není úplně ono a částečně za to můžou ti mladí ne-sympaťáci....65% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Snad o něco povedenější než předchozí Machři, několikrát jsem se dokonce (u)smál, ale stejně to neznamená velkou pochvalu. Jakmile se ve filmu močilo, zvracelo a tak dále, ptal jsem se sám sebe, jestli to mám vážně zapotřebí. Naštěstí se v té břečce občas objevila Salma Hayek, humor nebo jeho náznak (scéna s fotbalem, zraněním a nemocnicí). Ze stovky minut bylo ovšem přinejmenším osmdesát trapných. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Tady se raději nebudu moc rozepisovat. Je mi jasný, že Machři 2 je komedie o ničem, se spoustou fekálního humoru, který nemusím, jenže já včera asi prodělal lobotomii či CO a nějakým ujetým způsobem se u toho CO chvíli uchechtával. Nejspíš to bude tím, že bych bojoval na straně té starší párty barikády .. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Machři se vrátili a opět je to jízda. Abych se přiznal, příliš si první díl nevybavuji, viděl jsem ho jen jednou, a to před třemi lety, a v paměti mi z něj v zůstaly pouze drobné střípky. A ono je to možná i dobře, protože tenhle film jsem díky tomu mohl vnímat jako úplně nový film, a neporovnával jsem ho tak s prvním dílem, a i díky tomu jsem se nyní královsky bavil. Je to sranda od začátku do konce, každá z postav je vtipná a dokáže perfektně pobavit. Ať už se jedná o úvodní scénu se sobem, o scénu s pneumatikou, o ruční mytí auta, o zkoušku na získání řidičského průkazu nebo o závěrečnou bitvu starší versus mladší obyvatelé města, byla to prostě sranda a já jsem se královsky bavil. Ale samozřejmě ne vše bylo tak dokonalé, ne vše bylo povedené, ovšem ve výsledku jsem s touto komedií spokojen a začínám zjišťovat, že mi komedie se Sandlerem docela sedí. První film ode mne získal pět hvězd, a asi jsem tehdy věděl, proč mu je uděluji, toto pokračování ode mne nyní získává čtyři hvězdy, a pokud náhodou někdy vznikne i třetí díl, opět se na něj s chutí a radostí podívám. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zatímco první díl má vynucené vtipné scény a chvílema měl mezery, tento druhý díl se spoléhá na něco úplně jiného. Je tu daleko více sandlerovského humoru a bláznivých taškařicí. A jelikož toto mě vyhovuje více, tak jsem zabrousil v hodnocení do nejvyšších sfér. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem pohodová komedie a jedna z poslední stravitelných Sandlerovin na níž bylo vidět, že si jí parta kámošů natočila jen tak pro zábavu. Dvojku si možná natočili taky jen tak pro zábavu, ale místo pohodové atmosféry jsme tentokrát dostali spoustu fekální a dementního humoru s idiotskými postavami, který opravdu pobaví jen ty nejméně náročné Sandlerovy fandy. Přeju jim to, já už ale přece jenom potřebuji ve filmu asi trochu víc než je močící los, spousta zvracení a nulový příběh. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jestliže se dalo říct o prvním díle že měl nějakou myšlenku, tak druhý ji jednoznačně nemá. Příběh je kořeněn jednotlivými rádoby legračními výstupy, které ani nezapadají do děje (pokud zde tedy nějaký děj vůbec je). Sandler nám trošku slábne a jeho nejlepší časy jsou zdá se pryč. Příjemně mě překvapil například Shaq O'Neal. Druhý díl působí notně zbytečným dojmem a styl humoru je ještě více nedospělý než minule. 40% ()

Reklama

Reklama