Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (500)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa úplne zbytočné pokračovanie celkom vydarenej "jednotky". Už to nemalo ten pôvodný feeling, a bohužiaľ aj tá komédia čo v tom predtým bola sa skôr zmenila z veľkej časti na trápne scénky a slabé dialógy. Fakt obrovská škoda, lebo parta týchto hercov okolo Adama Sandlera dokáže väčšinou vytvoriť dosť dobré komédie, na ktorých sa dá skvelo zabaviť. V tomto prípade to bol teda dosť podpriemer, hoci občas sa aj tu zadarilo. K tomu ešte aj absencia Roba Schneidera, čo bolo dosť citeľné. Len dúfam, že Grown Ups 3 už nechystajú, lebo si nechali tak trochu otvorené možnosti (čoho sa dosť obávam). ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená ne tak čistě rodinná komedie, ve které je spousta vtipných scén u kterých jsem se hodně zasmál. Jsou tu i nějaký ty nechutnější scénky, ale není jich tolik. Filmek je bláznivá podívaná a všichni se sem hodili. Najdou se zde i nějaký ty trochu emotivní momenty. Jako další sandlerovka filmek opět nezklamal a já si ho užil. Jediný co tu chybělo je Rob Sch. který byl v jedničce. Příjemná a svěží komedie který dávám 90% :) ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Machrů se snaží stejně jako v jedničce vidět věci pohledem stárnoucích chlapů, kteří se nehodlají smířit se svým věkem a rádi si ještě zablbnou jako za mlada. Jenž když vtípky pro puberťáky produkují tatíkovéje něco v nepořádku a působí to děsně uměle a trapně. Zasmál jsem se všeho všudy třirkát a pár minut po projekci už ani nevím čemu. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatné to není, sice většina vtipů je předvídatelná a některé jsou až nechutné, ale když si to v hlavně přemítám tak musím uznat, že to strašné nebylo však také se musí vzít v potaz že je to taková Sandlerovka. Ale byly tam (především ke konci) opravdu komické parodie na různé postavy či události z minulosti (Např.: Hraní na klávesy jak Mozart a vysvětlivka toho kluka jak to dokáže)... Jinak k hudbě či příběhu se vyjadřovat nebudu, to nejsou věci v čem tento film vyniká nebo by chtěl vynikat... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 01:32 otáčí Lenny (Adam Sandler) hlavu na polštáři ke své ženě a má zavřenou pusu. V dalším záběru jsou však jeho ústa otevřená. (Iveet)
  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama