Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodružný snímek - Macgyver (Richard Dean Anderson) spolu s vědcem Atlantisem Atikusem (Brian Blessed) a kolegyní Kelly (Sophie Ward) najdou medailon, který je zároveň klíčem k Solonově truhlici v níž je uložena Pochodeň pravdy. Ta je může zavést k dobrodružství odkrývající tajemství Věže strachu, kde je již po staletí ukrytý poklad Atlantidy. Film je plný nástrah, které Macgyver lehce překonává svými důmyslnými nápady... (Stodvacet)

(více)

Recenze (58)

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Macgyverovi se nehodí dávat horší bodování než 5. To prostě nejde. Dnes jsem viděl poklad Atlantidy asi po 10ti letech a neskutečně jsem si to užil. Tento film je zrovna jakousi parafrází na Indiana Jonese, ale typické "macgyverismy" jsou zde daleko častější, než v posledním díle, takže opět bomba. Aaaaaa jestli nenatočí další díl, tak pojdu... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Dřív než trapný Lovci pokladů, filmová Lara Croft, filmový Da Vinci Code a podobní, ale zase pozdějc než nenapodobitelný Indiana Jones... ale je to zábava:) Film je oproti seriálu vážnější, což je obrovské plus. Například když MacGyver navštíví Balkán v době občanské války. Ani tehdy si ale neodpustí heroické hlášky typu: "Teď zabraňuji etnickým čistkám." I tak ale značný nadprůměr a velmi příjemné překvapení. Škoda jen těch příšerných účesů:D ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Čože? Také vysoké hodnotenie pre takúto kravinu? Celý priebeh filmu som sa pohrával s myšlienkou na 2*, ktoré aj odpovedajú kvalite a prevedeniu filmu. No posledných 15-20 minút filmu to bol jednoznačný útok na odpad! Vznikol z toho kompromis *. Tak deravý scenár a tak stupídne vyvrcholenie som fakt nečakal. Ku koncu som už fakt len a len čakal, akú kravinu a nereálnosť zakomponujú do scenáru. Na moje prekvapenie ma prekvapovala scéna po scéne a nemohol som sa na to už pozerať. Odporúčam to 20 min. pred koncom stopnúť a nechať ležať, uchováte si akú-takú myšlienku na kvalitu filmu. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

MacGyvera mam moc rád a jeho nápady vždy vyvolají úsměv na tváři. Film se celou dobu tvářil tak nějak průměrně, ale konec to bohužel totálně zazdil. Bylo zde až příliš mnoho faktických chyb mimo působnost Macových nápadů. Především bylo zajímavé, že už Atlanťané znaly planety za Saturnem (já myslel, že byly objeveny až v 18. respektive 19, století_i když Atlanťané vlastně znali všechno, tak nevim)...a navíc, nechápu, jak mohli naší badatelé ty planety vidět pouhým okem (Jupiter jak půl Měsíce). Po milých nostalgických vzpomínkách na seriál je tohle velkým zklamáním. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Strapaty blondak MacGyver je svym zpusobem kult. Vzdyt nejeden komedialni serial (Simpsnovi, Family Guy apod...) paroduje tohoto vseumela, ktery ma vzdy to co je treba po ruce. Co na tom ze trikove zabery nejsou buhvi jak profesionalni a lacine studiove interiery jsou az prilis umele. Ma to spad a kvalitni pointu. Zel bohu zapletka je asi tak originalni jako pokerkovanej fotbalista! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Balkánske jednotky plukovníka Petroviča používajú československé vozidlo Tatra 813 8x8 a zastaralý sovietsky tank T-34/85 z Druhej svetovej vojny. Tieto tanky sa skutočnej občianskej vojny v Juhoslávii naozaj zúčastnili. (DJW)
  • Konjunkcia planét, teda ich zoradenie do priamky je možné. Nedeje sa tak ale každých 500 rokov, ale raz za 860 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 rokov. (DJW)

Reklama

Reklama