Reklama

Reklama

Lynn Carlsonová byla náhodným svědkem přestřelky, ve které šlo o dva milióny dolarů. Policista Jack Rourke je pověřen její ochranou, ale brzy zjišťuje, že půvabná Lynn něco skrývá. Tají něco ze své minulosti, nebo ví něco o přestřelce? Zamilovala se opravdu do Jacka, nebo ho chce jen využít pro své plány? (Falcon Home Video)

Recenze (5)

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Bylo těžké sehnat ten film, tak jsem ho měla v původní verzi bez tit., možná mi trochu něco uteklo. Ale mě se ten film líbil. R.D.A. byl herecky zdatnější než jeho slečna. Závěr je zajímavej. Film má svou historii, asi ta doba jde z toho hodně cítit (90. léta pamatujete?) Pro někoho je to plus pro někoho mínus. SNÍMEK nebyl zázrak, v paměti to asi nezůstane dlouho, ale nelituji, že jsem to viděla i za takových podmínek, Richard a jeho herectví za to stojí :) ()

A.MacGyver 

všechny recenze uživatele

Pro mě byl ten film lákadlem pouze díky Andersonovi. Snaha o jinou roli než MacGyvera se mu podle mě povedla až v seriálu StarGate, o to, ale lépe. Film je "béčkový", ale z těch lepších. Jen mi to kazil ten dabing, Martin Stránský jako MacGyver a Miroslav Mejzlík jako Jack O'Neill jsou nenahraditelní... ()

Lukoh 

všechny recenze uživatele

Očakávania boli nízke, no prišlo príjemné prekvapenie. RDA v roly policajta, ktorý prepadne láske, kedy musí riešiť dilemu medzi porušením zákona alebo ženou. Výborná zápletka s dobrým koncom. Spracovanie Béčkové, ale odporúčam. ()

Reklama

Reklama