Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ostýchavý gynekolog Lee tajně miluje právničku Alex. Zdá se ale, že zůstane jen jeho tajným snem. Pak se jednoho dne osudově zraní na józe a musí strávit několik dní na invalidním vozíku. Protože zjistí, že na vozíčku má ke své vyvolené daleko blíž, rozhodne se i nadále hrát handicapovaného. Jenže tím celou situaci pořádně zamotá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

zvláštním způsobem zábavná a vtipná komedie. Ona se snaží být vtipná prvoplánovitě, ale je spíš úsměvná až v druhém plánu, ty okaté vtípky moc nefungují. Přesto mě to bavilo, smál jsem se a tu a tam nad některými scénami kroutil hlavou. Povedené obsazení. Ústřední pár s chlápkem co působí jako Ken za zenitem, jeho tetička, výborná Sasha Alexander, její potrhlá ségra a velrybí švagr. Jo. Je to sranda. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Už chyběly jen prsa a výkaly, aby to byla klasická blbá komedie. No, zas tu navíc byli lidé "hendykepovaní" a jejich vtipné příběhy ze života. Většině z nich chyběl mozek. Což je v komediích dost problém, protože bez inteligence nemůže být vtip vtipem. Pro mě je Lež má krátké nohy neuvěitelně nudná, zdlouhavá a hlavně nevtipná. ()

xstar 

všechny recenze uživatele

Taká príjemná úchylka, kde sa hlavná postava (Sasha Alexander) hneď na začiatku vyspí s mexikánom v nejakom prepravnom kontajnere a potom scenáristi sa ju snažia ukázať v dobrom svetle, kde sa hra na citlivú apod. no žiaľ márne. Námet by to bol dobrý, keby tam nebola vyššie uvedená scéna a pár iných trápnych maličkosti. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

V čem je rozdíl mezi 40 LET PANIC a tímto filmem? Filmy o samotářských čtyřicátnících jsou jednoduché, zábavné, půvabné a milé, ale v tomto jedna drobná lež, či spíše podvod, způsobí nečekané komplikace. Na rozdíl od pánů režisérů Kevina Smithe (CLERKS) a Judda Appatowa (40 LET PANIC) si Edoardo Ponti nedokázal účelně pohrát s ústředním tématem. Také zde chyběly momenty velkých pravd, tak jak to umí právě výše zmínění režiséři. Zda-li se měl Ponti věnovat problematice úspěšných i pohledných mužů a jejich trablům s navazováním a udržením vztahu nebo vyzdvižení postavení handicapovaného jedince ve společnosti a jejich odvahy v boji se sebou samým i proti většinové společnosti, těžko říci. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Naprosto americká klasika. Trapný tisíckrát sežvejkaný rádobyhumor, hra na city v podobě hendykepovaných, lékařské prostředí. Nepopsatelé, to se zkrátka musí vidět. Ale doporučuji jen silným povahám, které neusnou ani se nepozvracejí. Já jsem nebyl od obou věcí moc daleko... ()

Reklama

Reklama