Reklama

Reklama

Geniálny MacGyver pri pátraní po vrahoch svojho priateľa odhalí obrovské sprisahanie.
Vynaliezavý génius Angus MacGyver cestuje do Veľkej Británie, kam ho pozval jeho starý priateľ Paul Moran na oslavu. Tá sa však rýchlo skončí streľbou, pri ktorej Paula zabijú. Angus sa rozhodne vypátrať, prečo teroristi zabili Henryho a uniesli jeho dcéru Elise. Pri pátraní zistí, že ide o niečo oveľa nebezpečnejšie – v srdci Británie objaví tajnú továreň na výrobu atómových zbraní... (TV JOJ)

(více)

Recenze (36)

novoten 

všechny recenze uživatele

Tohle že má být MacGyver? Vychytávky, udělátka a hlášky zmizely v mlze a zůstala jenom pošmourná detektivka bez atmosféry. Mac musí řádit, jak se mu zachce a ne se skrývat ve stínech a hrát si na tajného hrdinu... ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

MycGyver už holt není to co býval. Ubylo vtipu, vynálezů..na druhou stranu zase přibylo mrtvol. Navíc jedno klišé střídá druhý, ale i tak je to lepší než druhý film o tomto sympatickém chlapíkovi. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nehorázně klišovitá podívaná, což divákovi dojde přesně na 37. vteřině, kdy pomalý nájezd na obličej hlavního hrdiny ohlásí flashback, během něhož se MacGyver snaží zlézt kolmou skalní stěnu za sněhové bouře, přičemž má na zádech zraněného kamaráda, který je na obtíž a neustále MacGyverovi opakuje: nech mě tady, nech mě tady, jsi blázen, zahyneme oba dva! :D Tohle je nejméně o stupeň horší zábava, než předchozí vcelku zajímavý film MacGyver - Ztracený poklad Atlantidy. Zatímco v Atlantidě ještě aspoň víceméně úspěšně kopíroval svůj vzor Indianu Jonese, v Cestě do zkázy kopíruje laciné televizní filmy, což prostě znamená viditelný sestup v kvalitě. Jednu věc (starší) divák možná ocení - a to, že přibylo vražd a celek se nese v pochmurnějším duchu. Je to takový experiment, zajímavá změna od radostného a bezstarostného seriálu. Takhle je to v podstatě noirová detektivka. Což zároveň poněkud ubralo MacGyverovi na specifičnosti a udělalo z něj obyčejného - zaměnitelného detektiva. Protože čím je MacGyver bez svého švýcarského armádního nože, který tu snad ani jednou nepoužije?! ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

MacGyvera jsem vyždycky miloval, a tento napínavý příběh z nepřívětivých a temných ulic Londýna skrápěného deštěm je prostě parádní... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Rozloučení s postavou MacGyvera by to bylo důstojné, kdyby... používal více těch svých kutilských vychytávek než jen nějaké dvě schovávačky a otevření bomby pomocí tenisové rakety s krokosvorkami nebo co to vlastně bylo... a kdyby prvních čtyřicet minut nebyla taková nekoukatelná nuda. Ale kromě toho... docela slušný filmík. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé ako človek vníma svoje "idoly" očami dospelého a očami "decka". Pred desiatimi rokmi by som tento film určite žral, teraz mi príde MacGyver ako post heavymetalový (účes) a trapný trtko, ktorému sluší maximálne 45 minút seriálu, pretože podobne ako v prípade prvého celovečeráku (Atlantída) aj tu je pozeranie miestami príšerné utrpenie. Mac neukáže skoro nič so svojho originálneho arzenálu a celé je to jeden veľký kŕč, chýba nahľad a kvalita vo všetkých ukazovateľoch. Človek by si mal zakázať pozerať sa na určité veci od istého veku- nemusí to dobre dopadnúť a príjemné a nostalgické spomienky sa môžu rozplynúť:) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Není to holt ten MacGyver, jak ho známe, což je možná na škodu. Tohle je pokud o typicky britský thriller a až na pár nelogických posunutí děje ve střední části to šlape, jak má. RDA má pořád vizáž vykuleného kluka a pár jeho akcí odkazuje je klasice, ale prostě to není ono. Jako britský thriller ano, ale postava MacGyvera je sem potom jen naroubovaná. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne, ako v predchádzajúcom celovečernom TV filme, ani tu nieje MacGyverove dobrodružstvo celkom podľa pravidiel seriálu. V STRATENOM POKLADE ATLANTÍDY, to bolo skôr indianajonesovské dobrodružstvo, s jedným dvoma klasickými seriálovými vsuvkami ( MacGyverove únikové vynálezy ). Toto je zase akési špionážne dobrodružstvo, kde sa tie seriálové vsuvky neukazujú vôbec a vlastne to ani nemá so seriálom veľa spoločného. Každopádne, treba brať aj to, že v tej dobe boli nároky menšie a už len meno titulného hrdinu, prilákalo k TV davy. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Pro MacGyvera mám slabost. Je to ten nejkladnější klaďas na světě. Ani šampaňské na oslavě 40tých narozenin svého nejlepšího přítele si nedá... Je to prostě můj velký, největší hrdina... Jako malý jsem chtěl být jako on a při hodinách ve škole jsem konstruoval složité stroje z propisek a kuliček z papíru.. Kde jsou ty časy... Tenhle film není ani zdaleka tím nejlepším, co může postava MacGyvera nabídnout, ale mně prostě stačí ten pocit že na něj koukám i kdyby se ukázal v jednom díle rodinných pout na 10 vteřin... ()

Her0.89 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se chtěl podívat na MacGyvera a tak jsem zvolil tento film. Moc valně to ale nedopadlo. Cesta do zkázy mi ani jako MacGyver moc nepřišla. Minimum vynálezů a udělátek alá švýcarský nožík...zůstal jen ten Anderson. Průměrná detektivka, ale podprůměrný MacGyver... ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Cesta do zkázy už přeci jen není o dovednostech Anguse MacGyvera. Je to spíše nezáživná kriminálka, která jen těží ze známého seriálu, který kdysi běžel na televizních obrazovkách. Rozhodně se nejedná o důstojné zakončení seriáli. Ztracený poklad Atlantidy byl přeci jen lepší ;-) ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Tak a zase je jednou svet zachranen pred atomovou hrozbou a to predevsim diky tenisove rakete. Diky Paty a Selmo za Richarda Deana Andersona. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

877. hodnocený film: Solidní začátek filmu, který se pak strhne v poměrně nudnou sérii monologů a nepříliš přesvědčivých výkonů ostatních herců. MacGyver je pořád klasa, ale už to není ono a moc to se seriálem a jeho fenomenálním charaktereme nemá společného. 3* jsou asi tím maximem, na který může tenhle poslední záchvěv o kutilu MacGyverovi dosáhnout. 3* ()

danoo 

všechny recenze uživatele

Nič viac a nič menej ako rozšírená epizóda môjho obľúbeného seriálu, ktorej vôbec nechýba archetypálne macgyverovské klišé. Keby tam však nebolo, prečo by sme to potom pozerali? Nie? ()

Narcis 

všechny recenze uživatele

Stále je to MacGyver, který si umí poradit v každé situaci:Krom toho pomocí tenisové rakety zachrání Británii. ()

iXtr3m3

všechny recenze uživatele

Návrat k nesmrteľnému MacGyverovi v TV filme? Kedykoľvek a kdekoľvek. Je to vlastne nastavovaná kaša pre nesmrteľný seriál s nesmrteľným hrdinom. Nostalgia osemdesiatiek ako sviňa, jeden z najikonickejších hrdinov tej doby, ktorý vyniesol RDA na výslnie, na ktorom zostal až do nástupu do SG1. Jeho postava sa stala kultovou a celosvetovou známou podobne ako Chuck Norris. Kým Norris sa stal kultom kvôli vtipom ohľadom svojej osoby, tak RDA sa stal kultom kvôli tomu, že aj z hovna dokázal vyrobiť atomovku :) Ak by sme sa bavili o hercoch, ktorý sa narodili pre nejakú úlohu, tak RDA sa určite narodil pre MacGyvera a potom pre Cpt. Jacka O´Neilla, ostatné je už história. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

MacGyver si i ve filmech držel svou kvalitu a prakticky na všechny jeho "celovečeráky" se dá rozhodně dívat a na některé dokonce i opakovaně, což u TV film není zrovna obvyklé. ()

Reklama

Reklama