Reklama

Reklama

Geniálny MacGyver pri pátraní po vrahoch svojho priateľa odhalí obrovské sprisahanie.
Vynaliezavý génius Angus MacGyver cestuje do Veľkej Británie, kam ho pozval jeho starý priateľ Paul Moran na oslavu. Tá sa však rýchlo skončí streľbou, pri ktorej Paula zabijú. Angus sa rozhodne vypátrať, prečo teroristi zabili Henryho a uniesli jeho dcéru Elise. Pri pátraní zistí, že ide o niečo oveľa nebezpečnejšie – v srdci Británie objaví tajnú továreň na výrobu atómových zbraní... (TV JOJ)

(více)

Recenze (36)

honajz 

všechny recenze uživatele

Není to holt ten MacGyver, jak ho známe, což je možná na škodu. Tohle je pokud o typicky britský thriller a až na pár nelogických posunutí děje ve střední části to šlape, jak má. RDA má pořád vizáž vykuleného kluka a pár jeho akcí odkazuje je klasice, ale prostě to není ono. Jako britský thriller ano, ale postava MacGyvera je sem potom jen naroubovaná. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

877. hodnocený film: Solidní začátek filmu, který se pak strhne v poměrně nudnou sérii monologů a nepříliš přesvědčivých výkonů ostatních herců. MacGyver je pořád klasa, ale už to není ono a moc to se seriálem a jeho fenomenálním charaktereme nemá společného. 3* jsou asi tím maximem, na který může tenhle poslední záchvěv o kutilu MacGyverovi dosáhnout. 3* ()

Reklama

iXtr3m3

všechny recenze uživatele

Návrat k nesmrteľnému MacGyverovi v TV filme? Kedykoľvek a kdekoľvek. Je to vlastne nastavovaná kaša pre nesmrteľný seriál s nesmrteľným hrdinom. Nostalgia osemdesiatiek ako sviňa, jeden z najikonickejších hrdinov tej doby, ktorý vyniesol RDA na výslnie, na ktorom zostal až do nástupu do SG1. Jeho postava sa stala kultovou a celosvetovou známou podobne ako Chuck Norris. Kým Norris sa stal kultom kvôli vtipom ohľadom svojej osoby, tak RDA sa stal kultom kvôli tomu, že aj z hovna dokázal vyrobiť atomovku :) Ak by sme sa bavili o hercoch, ktorý sa narodili pre nejakú úlohu, tak RDA sa určite narodil pre MacGyvera a potom pre Cpt. Jacka O´Neilla, ostatné je už história. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Podobne, ako v predchádzajúcom celovečernom TV filme, ani tu nieje MacGyverove dobrodružstvo celkom podľa pravidiel seriálu. V STRATENOM POKLADE ATLANTÍDY, to bolo skôr indianajonesovské dobrodružstvo, s jedným dvoma klasickými seriálovými vsuvkami ( MacGyverove únikové vynálezy ). Toto je zase akési špionážne dobrodružstvo, kde sa tie seriálové vsuvky neukazujú vôbec a vlastne to ani nemá so seriálom veľa spoločného. Každopádne, treba brať aj to, že v tej dobe boli nároky menšie a už len meno titulného hrdinu, prilákalo k TV davy. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Rozloučení s postavou MacGyvera by to bylo důstojné, kdyby... používal více těch svých kutilských vychytávek než jen nějaké dvě schovávačky a otevření bomby pomocí tenisové rakety s krokosvorkami nebo co to vlastně bylo... a kdyby prvních čtyřicet minut nebyla taková nekoukatelná nuda. Ale kromě toho... docela slušný filmík. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Herec Alun Armstrong, který ztvárnil policistu vyšetřující MacGyvera (Richard Dean Anderson), si zahrál i ve filmu Vysoká hra patriotů (1992). V obou filmech ztvárnil policistu, který někoho honí po městě a vzápětí vběhne do metra, kde pronásledovaného ztratí. (A.MacGyver)
  • Ve filmu je možné spatřit MacGyvera (Richard Dean Anderson) i přes jeho proslulý odpor ke střelným zbraním střílet ze samopalu. Předtím použil střelnou zbraň pouze v pilotním filmu. Jedná se tak o jakousi symboliku a uzavření celé ságy. (korbitch22)

Reklama

Reklama