Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vysoce postavený advokát, ve filmu přezdívaný Konzultant (Michael Fassbender), se prostřednictvím majitele nočního klubu Reinera (Javier Bardem) přimotá k pochybnému obchodu s drogovým kartelem. On i Reiner ale brzy zjistí, že dohoda, kterou uzavřeli, jim nepřináší jen vidinu pohádkových zisků, ale zároveň je přivádí do víru událostí, jež pro ně mohou mít fatální následky. I když má Konzultant několik šancí hrozící katastrofě čelit, jeho arogance a touha po rychle vydělaných penězích mu nedovolují tyto možnosti využít. Když si posléze uvědomí, že přestal mít situaci pod kontrolou a z hráče se proměnil ve figurku ve hře, je už pozdě. Smrtící lavina nabírá na rychlosti a stahuje s sebou nejen jeho, ale i Reinera, dalšího zprostředkovatele obchodu Westraye (Brad Pitt) nebo Konzultantovu krásnou snoubenku (Penelope Cruz). Zdá se, že jediným člověkem, který v téhle absolutní krizi dokázal zachovat chladnou hlavu je Reinerova přítelkyně Malkina (Cameron Diaz). Kdo z nich se dožije šťastného konce? (CinemArt)

(více)

Diskuze

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Toporná nuda, děsně poskládaná a stejně se to vleklo nikam. Hrozně napsaný dialogy, jako by to byla příručka, jak se to nemá dělat. Prodloužená verze bez scény s N.Dormen v prodejně.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

ale kdeže, v 26. minúte (extended cut) je povedané, že po naložení na krk máš (samozrejme) slučku utiahnuť a až tak je to "hotové". A môžeš spokojne odísť s pocitom dobre vykonanej práce ((:

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Tristan Rafael

to asi ne , pač to by mu to utahovalo zezadu a ze stran , hele i chlap který má svaly jako dva sudy , by proti tomuhle neměl šanci , je to rychlý , je to čistý a je to hlavně spolehlivý 

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

Nevíte jak se jmenovala ta hnusná věcička, co zabila Westraye? .. jinak ten jeho křik - "Fuck You", když to v Londýně schytal.. - To bylo vážně intenzivní.. Zajímalo by mě, jestli to Malkinu nějak poznamenalo...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Doomedx

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

JazzCat

Lidé, co si myslí, že si (někteří) autoři svými díly něco kompenzují, řeší relevantní a s realitou související věci? Jinak díky za označení za autistu a za tvrzení, že filmová studia neřeší věci související s realitou. Vypovídají o hluboké znalosti fungování (ok, "fungování") oboru, resp. spíš o tom, že ti nějaa filmovědkyně či filmovědec zlomila srdíčko. Je mi líto. ;-(

JazzCat

JazzCat (hodnocení, recenze)

Bluntman

Lidi, co si myslí, že si (někteří) autoři svými díly něco kompenzují, si myslí, že si autoři svými díly něco kompenzují... Ale chápu, že pro autisty z Filmových studií je to dost nepochopitelné: ti jsou tu od toho, aby řešili naprosto zbytečné a s realitou nijak nesouvisející píčoviny a ne problémy mající jakýkoliv vztah k reálnému životu.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Uživatel JazzCat smazal svůj příspěvek.

Uživatel JazzCat smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tak som si to pozrel aj ja. Rozbehne sa to zaujímavo. Predstaví nám to zaujímavé a štýlové postavy. A celé je to o ničom. Obsahuje to niektoré výborné scény tie ale nikam film neposúvajú. O postavách sa nedozvieme nič. O deji sa dozvieme málo. Škoda.

na příspěvěk reagoval Martas81

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Zdržím se komentáře :-) Vidím ty dva avatary pod sebou a nemám dobrý pocit v těch místech kde se nachází žaludek...

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Běžte se laskavě urážet do zpráv, předpokládám, že v diskuzi (jakékoliv) to nikoho nezajímá a nebaví.

na příspěvěk reagoval Martin741

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ty seš fakt ubožák co ? ty vole já byl dávno před tebou , nedivil bych se kdyby si to věděl , seš odporný a hnusíš se mi 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Martas81

Aha tak omyl já už si to moc nepamatuju. Viděl jsem to v kině někdy v listopadu. Od tý doby už ne musím napravit.

Duncan66

Duncan66 (hodnocení, recenze)

uf, unrated verze nekonecna a to se ve filmu vlastne nic nestane krome milionkrat ohrane verze, ze se nemas zapletat s lidmi mimo tvoji ligu.

SPOILER! Jak to nakonec bylo, kdo v cem vlastne jel? Jaka vlastne byla uloha "doktora" v one dodavce? Koupil levne drogy v mexiku a pres prostrednika je proda draho v americe a tim by vydelal balik? Proc by ho ti, kteri to delali pred nim, zapletli mezi ne? Byl Westray krysa, ktera shrabla prachy, kdyz auto s drogama nakonec dojelo na sve misto urceni do Chicaga? Malkina chtela obchod zhatit a prodat drogy sama? Kdyz nakonec auto doejlo kam melo proc hosi od kartelu sli po Rainerovi a jak vlastne byla jeho uloha v danem kseftu? Prislo mi to cela nejake podivne. Reiner Malkine vsechno vykceal, vcetne te dodavky, jakou bude mit SPZ apod.?

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Náhodou jak Cruz vojela Bardemovo auto, tak to bylo best :-) Ta role byla nadsazená a přestřelená schválně. Prodlouženou verzi jsem zatím neviděl. Mám jí stáhnutou, tak v dohledný době na to mrknu.

na příspěvěk reagoval Martas81

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

movieband

je fakt že tady to bylo trošku drsněji vyobrazeno (pro někoho) , ale jak už sem psal kde sou drogy , tam je násilí , sex , perverze a další věci , já sem naopak rád že Scott a McCarthy , to udělali tak jak to udělali 

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Bluntman

já to chápu .. jen říkám, že toho bylo moc .. chápu, že to tam bylo potřeba a chápal sem její podstatu ve filmu ... jen říkám, že toho bylo moc .. proti filmu jako takovém jinak nic nemám se podívej na moje hodnocení a komentář ... 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

movieband

Moje reakce byla záměrně nadsazená, aby z ní vyplynulo, jak ofenzivní je takové uvažování. Diaz hrála ženu-vamp, která pro získání vlastního cíle používá sexualitu, takže to ve snímku mělo své opodstatnění.

na příspěvěk reagoval movieband

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Bluntman , Yoshitsune

omlouvám se pokud se to někoho dotklo.. jen mi to tak prostě přišlo.. vím, že to do toho patří, ale bylo toho na mě moc.. nebo spíš to bylo v blbém poměru .. kdyby bylo vyvážené násilí se sexem názor bych měl trochu jiný.. takže pane Bluntmane zklidněte hormon a neútočtě hned ...   

na příspěvěk reagoval Bluntman, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak ve světě drog , to násilí a sex patří , takže určitě žádný mindrák sem to rozhodně neviděl 

na příspěvěk reagoval movieband

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Martas81

ono by se to dalo pochopit taky tak, že Diaz celou dobu měla situaci pod kontrolou a dělala si co zachtěla ... sexuálně děsila Bardema - ojetí toho auta bylo už přespříliš a v ten moment sem si říkal, jestli si McCarthy náhodou tím scénářem nekompenzuje to, že je prostě starý a už si asi nevrzne, ale tak jenom domněnka .. během toho filmu mi to, ale tuhle domněnku jenom posílilo, protože těch keců o sexu tam bylo přespříliš a celé mi to kazily 

na příspěvěk reagoval Martas81

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

JimmyMcNulty

SPOILER na filmu není nic k nepochopení .. právník se navezl do obchodu s drogama, všechno se to  jeden moment podělalo a zůstal v tom sám a doplatil na tom nejenom on, ale i ti, které znal (Bardem, Cruz, Pitt) ... jen se chci zeptat .. ten obchod měla pod palcem Diaz pokud sem to pochopil správně? KONEC SPOILERU

na příspěvěk reagoval Martas81

JimmyMcNulty

JimmyMcNulty (hodnocení, recenze)

Vysvětlí mi někdo, kdo viděl rozšířenou verzi, jak moc velký je rozdíl od kino verze? protože absolutně nechápu tohle hodnocení, podle mě je ten film parádní. A není tam snad nic nelogického nebo nevysvětleného.

na příspěvěk reagoval movieband

Martas81

Martas81 (hodnocení, recenze)

no na ten film se budu muset podívat ještě jednou protože jsem ho moc nepochopil , když se přečtu obsah toho filmu a to co jsem viděl , mi nějak chybí ta prostřední část.

dannyd14

dannyd14 (hodnocení, recenze)

Film, z ktorého mám úplne zmiešané pocity. SPOILER Na čej strane stála vôbec Marlina, lebo na 1 strane poslala k zemi 1 z kartelu a na druhej bola chamtivá (paradox, pretože chamtivosť pripisovala k Reinerovi).

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Jaký je tedy rozdíl oroti kinosestřihu? Jsou to spíše nové scény či nataženější ty původní? A je to, jak je u Scotta snad pravidlem, lepší kinoverze či je to spíše "pro zajímavost, ale nic zásadního"? Díky.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Konzultant mi v některých ohledech připomínal film Drive , svou nelítostnou surovostí , bezohledností a tím že potom co právě film skončil , sem se tak nějak nemohl pohnout nohy a ruce nereagovali a v hlavě  se mi přehrával celý film , který mně pomalu znovu a znovu drtil Ridli jen tak dál 

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

Tak ač mám s filmu rozporuplné pocity, tak musím uznat že se mi dvě scény zaryli pod kůži. První bylo ošukání auta a druhá SPOILER Bradova chůze za doprovodu parádní hudby, kdy je nakonec zabit. Jinak po prvním shlédnutí jsem hodnotil za tři rudé a s tím aktuálním hodnocením jakž takž souhlasím, možná tak na 60% bych to zaokrouhlil...Ale i tak se pak podívám znova a to na prodlouženou verzi, jelikož mě Konzultant nevím proč přitahuje tím jak je chladný. 

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

nevíte někdo titulky k této verzi? The.Counselor.2013.EXTENDED.BDRip.X264-SPARKS.mkv

na příspěvěk reagoval hroubek

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no jo jde to dolů , což teda nechápu , ale to nevadí je to nej film z minulého roku 

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

confirmed info from Fox: THE COUNSELOR Unrated Blu-ray runs 138 minutes. The theatrical cut was 117 minutes. Press release was wrong.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

Související novinky

Zemřel oceňovaný autor Cormac McCarthy

Zemřel oceňovaný autor Cormac McCarthy

13.06.2023

Uznávaný spisovatel, scenárista a držitel Pulitzerovy ceny za literaturu Cormac McCarthy zemřel ve věku 89 let. Smutnou zprávu potvrdil jeho syn John McCarthy. Slavný autor měl na svědomí tak zásadní… (více)

Ridley Scott chystá drsný western

Ridley Scott chystá drsný western

12.05.2016

S. Craig Zahler proráží do Hollywoodu. Autor románu Bone Tomahawk napsal a natočil jeho loňskou adaptaci a očividně s ní zaujal Ridleyho Scotta. Legendární režisér Blade Runnera nebo Vetřelce totiž… (více)

Ridley Scott chce točit Marťana a Blade Runnera 2

Ridley Scott chce točit Marťana a Blade Runnera 2

26.08.2014

Většina režisérů si mezi svými projekty nechává rozpětí alespoň dva roky. Ridleymu Scottovi ale dovolená očividně nic neříká, jelikož od přelomu tisíciletí natočil jedenáct filmů. Hodlá… (více)

Reklama

Reklama