Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will a Belcher jsou dobří přátelé, které nerozdělí ani nenadálá smrt jednoho z nich. Opravdové přátelství je totiž silnější, než cokoliv jiného. Belcher se vrátí jako duch, kterého dokáže vidět jen Will. Ten se mezitím dal dohromady s Kristou, sestřenicí svého zesnulého přítele Belchera. Tomu se to ovšem vůbec nelíbí, a proto se snaží jejich vztah překazit. (Wade)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo čtrnáct a byl permanentně zhulený,byla by to parádní komedie,takhle to pro mě byla nudná záležitost v hlavní roli s polonahým,zarostlým obtloustlíkem,který umře na zácpu,aby se pak vrátil.Film se vyznačuje tím,že se v něm hulí,žije na hnoji a je v něm legrace jako u Mistra Trošky. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Opět jsem se fakt nudil vůbec mě to nebavilo některé komedie jsou prostě dost na hovno a totálně o ničem. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie s Ryanem Dunnem! Je ho příšerná škoda, byl to skvělej komik a fakt dobrej komediant :( Ale musím říct, že bylo strašně zvláštní, když si dělal prdel z toho, že je mrtvej, ještě když prostě umře na to, že se nemůže vysrat, jako jo, byla to prdel, ale kdyby neumřel, bylo by to lepší.. Děkuju moc za titulky k tomuto filmu, nechápu těch 78 hodnocení, je škoda, že to nevidělo víc lidí. Jedna z nejlepších komedií, jen škoda, že tempo upadá a ke konci už to není tak vtipný jak na začátku, ale stejně to je nadprůměrná komedie, která mě příšerně bavila. 80% ()

figgo jr. 

všechny recenze uživatele

Velice povedená komedie se skvělým Ryanem Dunnem (R.I.P.).Jenom ten plakát je docela závádějící, protože Bam Margera má ve filmu jen cameo a ne hlavní roli ale jinak fakt povedenej film. ()

Viiny 

všechny recenze uživatele

Opravdu nechápu, jak někdo mohl dát odpad! Podle mého to ani neviděl .. Pro mě prostě jedna z fajn ujetých komedií, při které člověk vypne a baví se. A Ryan Dunn (ať je mu země lehká..) je opravdu výborný komik !! Takže nehleďte na hodnocení, stáhněte si to a bavte se! :) ()

Dzii 

všechny recenze uživatele

Moc pěkná komedie musel jsem se naní podívat už kvuli tomu že tam hrál Ryan. Pěkná vzpomínka na něj. Paradní story, duch kterého vidí jen jeho nejlepší kámoš, kterýmu po jeho pohřu začal chodit s jeho sestřenici samozřejmě se mu to nelíbí tak tomu zrovna nepomáhá. Určitě si zaslouží tento snímek minimálně 3x* ()

Reklama

Reklama