poster

Peklo na talíři (TV pořad)

Dokumentární

Česko, 2012, 5 min

Kamera:

Janek Rubeš

Producenti:

Lukáš Záhoř
(další profese)
  • Mire
    ****

    Dosť hustá záležitosť, v ktorej nám Roman Vaněk ukáže akú piču si z nás robia rôzni výrobcovia potravín, super/hypermarkety a tak ďalej. Je známe, že Slovensko je odpadkový kôš Európskej únie, ktorá nám predhodí to čo by inde nedali zožrať ani túlavému besnému psovi a tento program to krásne potvrdzuje. Človek sa tu aj niečo priučí :) No a niečo tak odporné ako bolo v jednej epizóde rozbor rôznych bravčových konzerv, sa len tak nevidí. Odteraz už zrejme nikdy nezjem nič čo obsahuje E120...(12.12.2012)

  • gurmanik
    ***

    Nic novýho aneb to, že jíme sračky a zdraví škodlivý věci, víme všichni. To, že jsme šizeni, taky víme všichni a to, že věci v obchodech jsou kolikrát prošlý, to taky víme všichni. Slavní hodnotitelé, kteří hlásají jak je to U NÁS špatný, patrně nikdy nebyli v zahraničí. Tam je to VĚTŠINOU to samý, akorát v bledě modrým. Jediný překvapení pro mě bylo, že energiťáky nejsou až tak škodlivý, jak jsem se domníval. A čím mě to vyloženě naštvalo, dělali si srandu z mejch oblíbenejch špaget z konzervy, kečupem a sejrem. :)(12.8.2013)

  • Uesbe
    *****

    Až na tých chrobáčikov (tie sú zlé len pre deti a silných alergikov), a tú epizódu o mlieku (,,mlíko doporučuji každému"- aj alergikom?) je to veľmi fajn, hlavne mrazená pizza a samozrejme, klenot Grónska pomazánka! aj to s výrobným salámom bola sila......výborný je Vaňkov humor, odľahčuje tie horory(28.4.2013)

  • Junglista
    ****

    I když sem sám občas takový kulinářský prase, že by mě za to Roman Vaněk postavil ke zdi a z mejch zbytků nadělal dochucovadla, tak mě tahle série obohatila. Líbí se mi kritika konkrétních produktů z konkrétních obchodů a žádný rozmazaný výrobci, člověk si aspoň dá dvě a dvě dohromady. Vaněk je příjemnej průvodce, ale za ten výraz "šmakuláda" (kterej mi trhá uši) bych mu nejradši dal sníst něco z Babicovejch biologickejch zbraní.(3.4.2013)

  • PauloZ
    ****

    Velmi, ale velmi zajímavé věci se v tomhle malém pořadu dozvídám. Aneb jak si z nás dělají výrobci prdel. Teď jsem viděl díl o mražené pizze a jenom jsem kroutil hlavou :). Za 5 minut se ve stručnosti dozvíme určitě věci, které jinde ne, a které bychom se původně ani dozvědět neměli. Velice dobré, poučné, trefné a podáno zábavně.(5.5.2012)

  • - Mezi nejsledovanější epizody prvních dvou řad patří díly o křehčeném mase, olivovém oleji či předraženém nádobí. Tyto epizody měli v roce 2013 na dva miliony shlédnutí. (gogos)

  • - Pořad získal cenu studentské poroty na Life Sciences Film Festivalu 2012. (gogos)

  • - Natáčení pořadu probíhalo v Pražském kulinářském institutu na Suchdole. (janekrubes)