poster

Peklo na talíři (TV pořad)

Dokumentární

Česko, 2012, 5 min

Kamera:

Janek Rubeš

Producenti:

Lukáš Záhoř
(další profese)
  • Kosmik 1
    ****

    Za tyhle pořady jsem rád. A ne jednou mi některý díl z tohoto pořadu připomněl scénku z Červeného Trpaslíka, kdy Lister nabízí Rimmerovi toast s chilli a čatný a Rimmer se ho ptá: "A to je jídlo? Kdes vzal recept?" a Lister mu na to hbitě odpovídá: "Já Ti vlastně ani nevim, myslim, že jsem to četl v časopise o biochemických zbraních." 85%(26.2.2013)

  • Jara.Cimrman.jr
    ****

    Skvěle jsem se pobavil nad rozborem kvality supermarketních potravin a nakonec mi nezbylo, než abych sám sobě uznale po ramenou poplácal za to, že nejsem líný vydat se pár kilometrů pro chutnou krmi k západoněmeckým soudruhům, kteří by leckterý hodnocený výrobek pravděpodobně vyhodnotili jako nebezpečný chemický odpad.(24.5.2012)

  • Avarga
    odpad!

    Kdyby to možná neuváděl flekatý Vaněk, jehož ksicht je do podoby strakaté krávy a jehož herecké výkony jsou na bodu zastřeleného tučňáka na dně oceánu, možná by to byl dobrý pořad. Kvůli tomu pitomcovi se na to nedá ani za boha dívat. Snaží se vypadat seriózně, ale když chce svou myšlenku vysvětlit českými slovy, začne kydat neuvěřitelný počet blbostí. Ten pořad nebude asi špatný, ale kvůli tomu šmejdovi se na to vůbec dívat nedá.(15.5.2013)

  • H.Gordon
    *****

    Na tomto pořadu je nejlepší jeho délka. Je v něm řečeno vše a stručně. Díky něj si opravdu čtu, co si kupuji. Navíc Roman Vaněk je perfektní řečník a dokáže to skvěle podat. Je dobré vědět, co jíme a pijeme. Dokonce, jak se máme chovat k číšníkům a servírkám a naopak. I když, to už jsme měli vědět dávno..:-). Díky němu jsme si to pouze mohli připomenout.(12.6.2012)

  • Jezinka.Jezinka
    *****

    Ano, stačilo by říct: "Lidé čtěte" a lidé začnou číst údaje na obalech a přemýšlet. Jenže pak přijdou lidé, jací opravdu jsou, a vyvstane sladká pravda, že i takhle prostou skutečnost je třeba opakovat 500x, ukázat na stovce konkrétních příkladů a pak až se dočkat toho, že pochopí i někteří inteligenčně zdrženliví. Přitom je to tak jednoduché. Jezte jen to, co umíte pojmenovat.(13.5.2016)

  • - Mezi nejsledovanější epizody prvních dvou řad patří díly o křehčeném mase, olivovém oleji či předraženém nádobí. Tyto epizody měli v roce 2013 na dva miliony shlédnutí. (gogos)

  • - Pořad získal cenu studentské poroty na Life Sciences Film Festivalu 2012. (gogos)

  • - Natáčení pořadu probíhalo v Pražském kulinářském institutu na Suchdole. (janekrubes)

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace