Reklama

Reklama

Obchoďák

(seriál)
Česko, 2012, 30 h (Minutáž: 55–59 min)

Hrají:

Tereza Kostková, Marika Procházková, Pavel Kříž, Danica Jurčová, David Matásek, Alena Vránová, Martin Trnavský, Ondřej Sokol, Pavel Řezníček, Anna Kotlíková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(32)

Obsahy(1)

V kulisách obchodního centra, lesku výloh a bezstarostné atmosféře kaváren se odehrávají nečekaně dramatické, ale i humorné příběhy hlavních hrdinů seriálu. Mezi regály supermarketu začíná nový život Simona. Je na útěku od svého bohatého manžela, který se dostal do střetu se zákonem. Její kamarádka Dáša si právě otevřela butik s prádlem. Na rozdíl od Simony má šťastné manželství s Petrem, profesorem češtiny, a svoji budoucnost vidí v jasných barvách. A celý kolos centra řídí sympatická Vanda, Dášina sestra. Bude i nadále podřizovat svůj život jen práci a matce, nebo začne konečně žít svůj vlastní příběh? Právě se zamilovala… (TV Prima)

(více)

Recenze (113)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Křišťálově čirá d*mence naprosto neprůstřelná a očividná. D*bilní dialogy, k**ténský scénář, trapná a děsná úvodní znělka, nereálné a teatrální "životní" situace. Z televizní obrazovky na mě teče hnis a sr*čky. Jinak než vulgárně to prostě nepopíšu, protože ta slušná slova jsou na tohle prostě až moc dobrá. ()

kuře.gril

všechny recenze uživatele

Viděla jsem tenhle seriál dnes poprvé (3. díl). Mno ... Ze začátku mi to bylo i docela sympatické. Ne, že bych se na takový seriál chtěla pravidelně dívat, ale ve srovnání s jinými českými seriály se mi to nezdálo zase tak zoufalé. Ale ke konci mé malé sympatie rychle upadaly. Ondra Sokol mě docela zklamal (vlastně jsem na to koukala kvůli němu) a to vyznání lásky přes rozhlas... tomu teda říkám romantické gesto (strašně by mě zajímalo, jaké procento žen by tohle ocenilo). Takže- ve srovnání s ostatními podobnými současnými českými seriály je to vcelku slušný počin, ale ve srovnání seriálů jako takových, je to prostě hrozně hrozně špatné, škoda mluvit... ()

Reklama

vykyn 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to nebyl seriál,který měl skončit předčasně.Obchodák nespasil bídnou úroven současné produkce,ale patřil rozhodně k tomu koukatelnějšímu.Celkově to nelze hodnotit kladně,jelikož dost,opravdu dost tam toho bylo nereálného a hodně postav trapných.Přesto tam bylo dost postav a herců(Kříž,Vránová..)kvůli kterým stálo za to dost dílů sledovat.Jako nenáročná seriálová zábava na večerní všední dny,to u mě jakž takž fungovalo.Důležité je si vybrat jenom jeden takový "produkt"a dát mu šanci.Pak to trochu funguje.. ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem vidět Pyšnou princeznu po letech a uvízla jsem u seriálu. Holt někdy člověk zůstane koukat na dobré a velmi dobré herce, i když to, co hrají, nestojí za koukání... O to víc ruší výkony slabých herců. Úděsná jsou dvojčata a všichni mladí herci v čele s Kmínkem s výjimkou Evičky (bohužel i štěk tradičně příšerné Hanychové má ve výčtu účinkujících přednost a já tu holčinu jménem nenašla, ona byla dobrá). Jo, Pyšná je pořád pěkná a vitální! ()

Amras 

všechny recenze uživatele

Na Obchoďák jsem se docela těšil, už kvůli hereckému obsazení. Výsledek ale tak dobrý nebyl. Pravda, občas jsou tu i pěkné vtipné scény, ale myslím si, že je to opět další z "klasických" českých seriálů. Viděl jsem sice jen úvodní dva díly, ale i to mě už přesvědčilo. Rozhodně se nestanu pravidelným divákem. Musím ale říct, že toto je jeden z nejlepších seriálů svého druhu, které se v dnešní době u nás točí. Nechápu, co je to v dnes za módu dělat takové seriály. Kde na to ti lidé chodí? Dvě hvězdičky jsem dal za to, že je to celkem vtipné a zajímavé, ale stačilo mi to. Nenaladilo mě to na další díly. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (11)

  • V seriálu si zahrál i bývalý hlasatel České televize Alexander Hemala, který není uveden v závěrečných titulcích. (M.B)
  • Herečka Alena Vránová si při nešťastném pádu zlomila obě ruce a kvůli velmi bolestivému zranění musela přerušit natáčení seriálu. (hippyman)
  • Tereze Kostkové hraje v seriálu otce její skutečný otec Petr Kostka. (wictoria)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama