Reklama

Reklama

Úspěšný meteorolog Dallas hlásí počasí na místní televizní stanici. Je to především nenapravitelný sukničkář, který má stále hluboko do kapsy. Jeho přítel Ben je zase samotářský intelektuál s touhou změnit svět. Jednoho dne se Ben vřítí do budovy televizní stanice a Dallas se od něj dozví, že mu zemřel otec. Dozvídá se, že po něm zdědil velký majetek. Ben je zprvu nešťastný, pak si ale začne vymýšlet projekty, jak využít zděděného majetku k sociálním účelům. To se samozřejmě nelíbí Benově sestře Terry, která zdědila pouze 350 tisíc dolarů. Napadne otcovu závěť s tím, že Ben trpí psychickým onemocněním. Psychiatr sice zjistí, že Ben skutečně trpí mírnou formou jakési psychické poruchy, na prohlášení, že Ben je nesvéprávný, to však nestačí. Navíc se Terry obává vdovy po svém otci, mladičké Angely. (TV Nova)

(více)

Recenze (31)

MMR 

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle byly téměř dvě hodiny nudy. Aspoň jsme si u toho malinko odpočinul a na chvíli i zdřímnul. Owen hrál už v mnohem lepších komediích. I když tohle podle mě komedie není. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nic komediálního jsem v tomhle filmu nenašel. Sice zde hrají Zach a Owen, ovšem jedná se o jakýsi pokus natočit s těmito dvěma drama. Ano pokus, Zach se sice poprvé v životě oholil, nicméně do "příběhu" jsem se nedokázal první hodinu vůbec jakkoliv vpravit a ani později to není o mnoho lepší. Celé je to velmi zvláštně natočeno. Jak vám říkám. Nevím. 35% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Oboch hlavnych hercov mám rád, len čo z toho keď dejová linka je len akýsi blábol, bez šťavy a štipky zaujímavosti? Len si to tu tak plynie a nič z toho. čakal som aspoň humorné situácie, no aj tých je tu len veľmi málo, respektíve nič také, čo by aspoň trochu zdvihlo obočie. Podpriemer. 40/100 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neviem, koho napadlo robiť z Owena Wilsona nejakého Don Juana, že by mu nestíhal ani Charlie v Dva a pol chlapa. Vôbec mu tá rola nesedela, najmä, ak šlo v podstate o menej vtipnú komédiu a viac drámu. Jediným dobrým poučením filmu je, že ten grécky bradoš by sa fakt mal začať holiť, lebo inak by vyzeral celkom kultúrne. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příběh hlavně o postavě i Zachu Galifianakise,který jak tomu u něj i podle jeho vzezření bývá hraje chlápka,který se nemusí s ostatníma lidmi a vydělává na prodeji marihuany a následně zdědí velké peníze po svém otci se ,kterým se nestýká a ,který žije na farmě mezi amišy.Do toho zde hraje postava Owena Wilsona coby jeho kamarád ,který pracuje v TV jako hlasatel počasí a ze Zachem se zná už od základní školy a rádi spolu kouří trávu a polemizují nad životem a sem tam musí Owen zachránit Zacha od jeho bláznivých nápadu.I když jsem se v Zachovi docela viděl ,hlavně v jeho postoji vůči lidem tk nevím,ale úplná komedie to není,ale drama taky takže film působí rozpolceně a tím pádem mě to dvakrát neoslovilo a dávám celkově 50% a tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Komedie, která vlastně není ani moc vtipná. Spíš jde o to, že je to drama, ale problém je v tom, že se zde řeší takové hlouposti, že by to komické být mělo. Jenže to se neděje, bohužel. Film, který má skvělé herce, ale je naprosto neschopný s nimi cokoli nabídnout. V poslední době je to poměrně standardní stav americké komedie. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Komedie? Komedie? KOMEDIE? Kde? Já asi viděla jiný film. Film, jenž, na to o čem byl (o hovně, ne pardon... naprosto o ničem), byl setsakramensky dlouhý. Necelé dvě hodiny.... málem jsem se unudila k smrti. Ještě v životě jsem žádný film tolikrát nestopla a nešla si udělat např. svačinu, pedikúru, dokonce i něco málo do školy.... až tak byl tento snímek nudný. Jediné dvě věci, díky kterým nedávám odpad, jsou Zach Galifianakis bez vousů!!!!! (snažila jsem se najít nějaký screenshot nebo fotku z té části filmu a ani ta není dostupná!!!! Jen nějaká sto let stará.) a ta Laura Ramsey, kterou mimochodem vůbec neznám, byla moc přirozeně krásná. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Od komedie, ve které hrají dva velmi dobří komici, jsem čekal poměrně hodně, ale rozhodně ne to, abych se téměř dvě hodiny koukal na nudné nefungující drama bez špetky humoru. Bohužel si tvůrci asi neuvědomili, že nestačí obsadit herce do jejich typických rolí, ale je potřeba napsat i trochu adekvátní scénář. Zatímco v Hangover role jednoduchého individua Zachovi Galifiankisovi sedla, tady se plácá v začarovaném kruhu, který nefunguje komicky a už vůbec ne dramaticky. To samé se dá říci i o Owenu Wilsonovi, který hraje typického přesládlého baliče zadaných i nezadaných žen, ale ve výsledku to vůbec nefunguje. Moje hodnocení 25%. ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Are You Here není komedie a je lepší si to uvědomit ještě před sledováním. Obsazení komediálními herci i trailerem film z nějaké důvodu klame. Přitom se jedná o velmi příjemné civilní indie drama, které je místy lehce úsměvné. S přehledem sděluje, to co chce a zkrátka baví. Je mi skoro až líto, že nemohu jít přes lepší 3*, ale třeba takový The Big Year (který má hodně podobný osud) mě zasáhl o dost více. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Zdejší nízké hodnocení mne velmi překvapilo. Jestli nebude problém v tom, že nějaký idiot v informacích o tomto filmu uvedl "Komedie", načež všichni očekávali nějaký úlet typu Old School, Zoolander apod., zatímco je to vzhledem k příběhu a zpracování to, co by šlo označit jako nezávislý film. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit, taková jednorázová záležitost, která neuškodí ale není zase tak perfektně zábavná s geniální a nebo aspon trochu lepší myšlenkou na to, aby to dostalo větší hodnocení. Herecky vyvážené, pěknou hudbou doprovázené, s pár slušnými scénkami, víc už nic, abych pravdu řekl. Nejhorší to prostě nebylo ale proč se k tomu vracet? Dobré cameo režiséra Weinera...nechtěl bych se tak jmenovat. ()

Bobek27 odpad!

všechny recenze uživatele

Často to tedy nedělám, ale po cca 20 minutách vypnuto. S nadějí, že to bude zajímavý díky Wilsonovi a Zachovi jsem se vrátil rychle na zem. Jedno velký nevtipný nic. Zklamání a nuda. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Sice ze začátku nic moc, ale jak se začaly probírat nemoci Bena, začalo to být zajímavé a není to až tak špatná komedie...50% ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se docela těšila. Hodnocení mě trošku překvapilo, ale přesto jsem o filmu nijak nepochybovala a těšila se dál. Je teda pravda, že pouze komedie to určitě není. Na můj vkus až moc romantiky, jinak dost dobrý film. Zasmála jsem se, občas i hodně, takže rozhodně nesouhlasím s ostatními, že to nemá s komedií nic společného. Celkově se mě film opravdu hodně líbil a ani mi nevadilo, že trval skoro dvě hodiny. Pět hvězdiček ale filmu prostě dát nemůžu, jak už jsem psala, na můj vkus příliš romantiky ... Jako pardon, ale sukničkář, který se "šíleně" zamiluje do nějaké ženské a jeho život se najednou totálně obrátí vzhůru nohama a žádná jiná ženská už ho nezajímá, to je prostě už moc velká americká slaďárna ... I když, ono se s tím v komedii s Owenem vždycky musí počítat ... ()

Filec 

všechny recenze uživatele

Prvú polovicu filmu som pozeral a nejak som ju nechápal, logicky som sa na druhú polovicu pripravil omnoho lepšie, vyfajčil som dva jointy a bolo vymalované. Je to dráma, podpriemerná dráma. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Osobne si myslím, že vo dvojici O. Wilson a Z. Galifianakis bol väčší potenciál. Film pôsobí tak, že to bolo na rýchle natočené, bez hlbšieho premyslenia. PS: „V niektorých kultúrach bolo najprv pivo a až potom vznikla abeceda.“ Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení mě docela šokuje ale to se mi stává často (podhodnocený/nadhodnocený). Film si zaslouží být červený. Nevím, jestli ty procenta jsou ovlivněny faktem, že za komedií není lomítko s dramatem, ale rozhodně to není až tak pádný důvod být nefér, vůči kvalitě snímku. Film je asi první hodinu humorný ale pak sklouzne do dramatična. Takže, se jedná o dramedy film. Asi je fakt, že to někomu nemusí sednout, jak se film vyvíjí. Mě přímo sedl. Není natočen ani napsán běžně. Chci vyzdvihnout myšlenku filmu, realistický americký venkov a herecké výkony všech zúčastněných. Konec je neurčitý a hodně zvláštní - nechá Vás to v pochybách, co je a co není správné. Mám rád taková finále. Are You Here si mě získalo. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Určitě nejde o komerční komedii k popukání, ale spíš o film o přátelství, hledání (ne)naplněné lásky, touze po majetku a penězích, který nabízí i námět k zamyšlení nad konzumním a alternativním způsobem života. Těšil jsem se na Melissu Rauch, ale její štěk v roli prostitutky mě hodně zklamal, potažmo by mě zajímalo, kdyby se ujala hlavní ženské role místo Laury Ramsey. Zach s často zhuleným Owenem nezklamali, zejména Zackovo chování bylo jako vždy výstřední. Co mě zklamalo, byla role Laury jako Benovy macechy, který jsem od začátku věřil, že chlapům předvede jiný způsob života, podobný místním amišům, ale ze který se fakt vyklubala pěkná parazitující mrcha. ()

Reklama

Reklama