Reklama

Reklama

Trable s trumpetou

(amatérský film)
Krátkometrážní / Komedie
Česko, 2012, 11 min

Obsahy(1)

Krátká groteska o osamělém muzikantovi, kterému zamotá život tajemný hudební nástroj.... (oficiální text distributora)

Recenze (8)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Stejně nejlepší je, když si trumpetu koupí někdo, kdo sám vypadá jako trumpeta: a) může si sám se sebou zahrát duet b) lepí se na něj dvakrát víc holek než předtím, tj. nula. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tyhle nepočitatelné imitace grotesek jsou fakt otravné, ale nebylo by fér to vytýkat zrovna tomuhle filmu. Zvlášť když je docela příjemný ve všech ohledech. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Technicky a vizuálně hodně zajímavé, ale groteska opravdu nepatří mezi moje oblíbené žánry a sledovat film celých 11 minut bylo spíš takovým malým utrpením, ale našel jsem asi 3 dobré momentky a jak sem říkal, technická stránka byla dobrá, no a to je asi tak všechno.40% (viděno na festivalu Klapka 2013) ()

JayZak 

všechny recenze uživatele

Trošku mě na film v retro stylu rušily kamerové jízdy a závěrečná ruční kamera, ale jinak se pocta němému filmu víc než povedla. Líbilo se mi třeba ukončení záběru postavou jdoucí "do" kamery. Potěší taky dobré využití genia loci Olomouce. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Rozhodně překvapení, které se pro mě stává zatím pomyslným vrcholem Haluzovy tvorby. Svižné, zábavné a plné nápadu. Až na pár malých detailů není filmu téměř co vyčíst. ()

FILMOVKA 

všechny recenze uživatele

Je to záběr od záběru. Některé záběry jsou úplně bombové, a některé jsou zcela dnešní, i co do kompozice a plánů v obraze. Ale pěkné. ()

Reklama

Reklama