Reklama

Reklama

VOD (1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Will si musí najít práci a začít být zodpovědný sám za sebe. Doposud ve všem spoléhal na rodiče, teď zkusí spolu se svými kamarády vybudovat úspěšnou budoucnost. Podaří se jim zjistit, v čem opravdu vynikají? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (53)

Milky. 

všechny recenze uživatele

Dejte už někdo té pitce Gay Harden infarkt nebo něco. Na ten její pysk se fakt nedá dívat, kdykoliv vyskočila na scénu, měl jsem chuť hodit do displeje půllitr!!! Jinak kromě ní teda klasická americká komedie "live your dream and everything will be great". Aneb popotlačme trošku tu omladinu, dejme jim naději, že neskončí v nešťastné práci a stanou se něčím výjimečným, a aby šli za svým cílem a nehledali pokémony po městě. Trochu mě překvapil Cranston a Alison Brie, jak se nasáčkovali do takové pitomosti, ale tak budiž. S promilí si to člověk užije a alespoň rychle zapomene. Taková jednohubka na zabití nudného večera, ale nikdy více. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělé, ale ten film má prostě dobré herecké obsazení. Nebudu tvrdit, že ty charaktery jsou super, ale některé mě bavily. Navíc si myslím, že i nechtěně, ukazuje film to, co jsou lidé schopni pro práci udělat, i když by se u toho měli sebe víc ponížit. Člověk prostě nikdy nebude za borce, pokud vypije sklenici jeleního spermatu. ()

Reklama

Brokarek 

všechny recenze uživatele

V zásadě optimistická a nevinná teenage (nebo spíše post-teenage) komedie se špičkovým, nicméně mírně šedě hrajícím obsazením. Tradičně příjemný a uvěřitelný Miles Teller, roztomilá Kendrick, šedivějící bůh Bryan Cranston nebo totálně vyhulený stalker Mintz-Plasse. Povinná dávka sentimentálního a motivačního balastu included. Na komediální úrovni ale snímek útočí na bránice úspěšně (viz scéna s močí). ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

S takovýmto obsazením je hřích stvořit tolik průměrný paskvil, který není ani vtipný a už vůbec ne dojemný či emocionální. Film byl právem u ledu, ale ani odsunutá premiéra a "zeslavnění" Milese Tellera ničemu nepomáhá. Příběh je naprosto banální a míří od počátku nikam, všechny postavy jsou nesympatické a rozhodně jsem neměl nejmenší chuť jim fandit. Hmmm... asi jsem nikdy neviděl takto dlouhý krátký film. Podprůměr až na půdu. 20 % ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jen těžko věřím tomu, kolik oblíbených tváří se upsalo výsměchu všem, kteří se kdy pokoušeli sehnat práci. Jako kdyby úspěšný pokus o kariéru byl vážně jen o tom dát při každém průběžném úspěchu výpověď - a tímto stylem jakousi záhadou šplhat po žebříčku stále výš. Snad to někde v jádru měla být odlehčená komedie, ale těch chvil, při kterých se mi v kapse otevírala nemalá pomyslná kudla, bylo tak moc, že smířlivé hodnocení nezachrání ani právě onen vyšperkovaný casting. V šuplíku zapomenutých natočených nesmyslů nemělo Get a Job zůstat čtyři roky, ale celou věčnost. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Anna Kendrick hrá vo filme 22-ročné dievča, avšak počas natáčania filmu v roku 2012 mala 27 rokov a keď bol film v roku 2016 uvedený do kín mala 31 rokov. (ShortyIC)
  • Film byl natočen již v roce 2012, ale kvůli produkčním potížím se jeho premiéra o čtyři roky opozdila. (hansel97)

Reklama

Reklama