Reklama

Reklama

VOD (1)

Čerstvý absolvent vysoké školy Will si musí najít práci a začít být zodpovědný sám za sebe. Doposud ve všem spoléhal na rodiče, teď zkusí spolu se svými kamarády vybudovat úspěšnou budoucnost. Podaří se jim zjistit, v čem opravdu vynikají? (TV Prima)

Recenze (53)

novoten 

všechny recenze uživatele

Jen těžko věřím tomu, kolik oblíbených tváří se upsalo výsměchu všem, kteří se kdy pokoušeli sehnat práci. Jako kdyby úspěšný pokus o kariéru byl vážně jen o tom dát při každém průběžném úspěchu výpověď - a tímto stylem jakousi záhadou šplhat po žebříčku stále výš. Snad to někde v jádru měla být odlehčená komedie, ale těch chvil, při kterých se mi v kapse otevírala nemalá pomyslná kudla, bylo tak moc, že smířlivé hodnocení nezachrání ani právě onen vyšperkovaný casting. V šuplíku zapomenutých natočených nesmyslů nemělo Get a Job zůstat čtyři roky, ale celou věčnost. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená pitomost (co se tedy týče dobře známých komediálních herců. Už chápu, proč to tak dlouho leželo v trezoru, je to prostě v podstatě o ničem. Ale pát vtipných a dobrých sekvencí se přecejen najde. Takže takovej průměr..5/10 ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Nebýt této sympatické sestavy, tak nevím nevím, zda by se mi to líbilo. Bylo to příjemné sledovat, občas jsem se i pousmál. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ani Cranston, Teller, MacLovin, ani Anča Kendrick, dokonca ani Alison Brie z tejto pohodovej komédie, nedokázali spraviť dobrý film. Najhlúpejší film o kríze ever, kde si každý niekoho najde, všetci budú bohatí a šťastní. Netreba pohnúť prstom. Ps: Trofeje už použil Jefferies ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna oskarovy film, ale jsem zrovna bez práce, takze jsem se polovinu filmu cítila really shitty a druhou polovinu fajn. A když ze me film dokaze dostat alespon nějaké emoce a ne jen odevzdanost, kterou díky nezamestnanosti citim, beru to jako znamku toho, ze za prvy nejsem uvnitř jeste tak mrtva a za druhy, ze ten film nebyla az takova blbost.. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tajiť svojimi pocitmi z filmu, no počas prvých dvoch tretín som mal pocit, že z toho bude ďalšia tuctová výplachová komédia, akých Američania natočili už takú tonu, že to ani netreba komentovať. No v momente ako sme vošli do poslednej tretiny filmu, konečne som mal pocit, že sa rozhodol niečo vo svojom ponímaní zmeniť dať tam aj nejaké reálne hodnoty a reálny humor. A veci konečne začnú niekam smerovať. Myslím si, že Miles Teler nie je v tomto filme najhorší a svoj talent už celkom aj preukázal v iných projektoch. Rovnako sympatický je aj Jorge Garcia (aj keď kde nie je tento chlapík sympatický) a myslím si, že film sa aj snaží odkázať, že človek by mal robiť to čo ho baví a byť šťastný. Koniec koncov, človek môže byť v zamestnaní aj šťastný. Pokiaľ sa rozhodne zo svojich snov a predstáv vyťažiť maximum. Páči sa mi scénka rozbíjania trofejí, nakoľko to má svoj význam a má to myšlienku rovnako si myslím, že aj scénky medzi otcom a synom nie sú úplne na zahodenie. Škoda je len fakt, že počas prvých 45 minút som uvažoval nad tým kde je reálny humor a čo chce film adresovať. Nemyslím si, že film je úplne hodný vášho času, no myslím si, že za jedno zhliadnutie to možno stojí. Neviem či by som sa k flmu vrátil, ale je v ňom pár dobrých momentov, ktoré som rád, že som videl. Takže ho ocením aspoň za to. Čo sa týka zvyšku, myslím si, že takýchto filmov už bolo natočených dosť. Hodnotenie: C ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

K záveru, ktorý nás mal akože poučiť a optimisticky naladiť, sme sa dostali cez veľkú biedu a veru nezachránila to ani celkom slušná kopa dobrých hercov. ()

FTP 

všechny recenze uživatele

Většinou mam rád tyhle komedie o mladejch lidech a začátcích jejich dospělýho života, ale tohle byla hrůza. Zbytečnej film bez nějakýho hlubšího poselství a hlavně bez humoru... Klučičí postavy nedotažený a nesympatický, Kenndrick taky uplně jednoducjá. Zklamání. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Aha haha, komedie. To jsem se zase jednou nasmál. Vážně nevím, co s tímhle filmem je, ale vtipná mi tam přišla maximálně tak náruživá Alison Brie a tím to končilo. Promrhání VÝBORNÉHO obsazení příjemných a talentovaných herců, podle mě už samotný námět není nějak silný, ale vyloženě nevtipný scénář to dost zazdívá. Zbývá suchý obyčejný příběh akorát na dvě hvězdičky. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Pomerne jednoduchý ale trefný príbeh. Má spád, má vtipné charaktery - Teller konečne v úlohe čo mu sedí a Cranston perfektný. Dokonca ma potešila aj Alison Brie, ktorá je neuveriteľne sexy. Absolútne zbytočná je ale Kendrick a jej línia je absolútne nezaujímavá. Celkom obstojné pripomenutie toho čo som dávno vedel - najlepšie je pracovať pre seba a možno aj za málo peňazí, ale s radosťou. Inak som sa niekoľko krát fakt dobre zasmial. A Hurley ako tajomný janitor - nápad hodný aj 4 hviezdy. Ale objektívne dám 3. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na tak nadupané obsazení po hříchu mizerná komedie, která vlastně není ani moc vtipná a dějově nijak záživná. Miles Teller přirozeně hrající sympaťák, ale tentokrát je děsně nevýraznej, Anna Kendrick totálně upozaděná a ty nejlepší scény si pro sebe klasicky krade Bryan Cranston. Dialogy jsou vyloženě slaboučké a dojem nulový. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemná vtipná jednohubka s kvalitním hereckým obsazením a pár dobrými scénkami. Přesně to jsem v danou dobu potřeboval - nenáročný děj, u kterého se zasměju a který rychle uteče, abych mohl jít spát. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Holky, Anno a Alison, fakticky vás žeru, ale po celou dobu tohohle filmu jsem si říkal: "What the fuck am I watching?" Je možný, že jsem narazil na nějaký super existencionální drama s filozofickou hloubkou, a je možný, že mi unikla genialita tohohle storytellingu, ale v zásadě platí, že to nejlepší z filmu jsou prostě jen scény s Alison, a i ty samotný nemaj v podstatě nic navíc. Chjo. Zkrátit o hodinu a bylo by to asi lepší. ()

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

Odmítám dát body pouze a jen za epesní obsazení. Ba naopak, tvůrci by se měli stydět za to, že se jim s tímto hereckým materiálem podařilo natočit tak slaboduchý, rozvleklý (ano, při stopáži 83 minut se jedná o extra vykutálený počin), přihlouplý a zoufale nevtipný snímek, jehož pointa (a to hazarduji se slovem "pointa") musí přijít dnešním absolventům jako urážka zdravého rozumu. "OKej, kašli na job, všechno bude fajn, jsme přece ubersuper, počkej si na vysněnou pozici, oni se ti jistě ozvou a budou tě prosit - svět se na tebe třese!" Cmooon, proberte se. 0/10! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělé, ale ten film má prostě dobré herecké obsazení. Nebudu tvrdit, že ty charaktery jsou super, ale některé mě bavily. Navíc si myslím, že i nechtěně, ukazuje film to, co jsou lidé schopni pro práci udělat, i když by se u toho měli sebe víc ponížit. Člověk prostě nikdy nebude za borce, pokud vypije sklenici jeleního spermatu. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

To som sa zas raz tešila na niečo výborné a ono prd. Namiesto očakávaného feel-good filmu je Get a Job iba dôkazom, že americký humor môže byť ešte vždy strašne trápny, až tak, že sa zaň hanbí aj samotný divák. Jediné čo mi po tomto zostane v hlave je otázka, čo tu robilo tak príjemné herecké obsadenie. ()

Reklama

Reklama