Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nový seriál HBO z dílny spisovatelky, herečky a režisérky Leny Dunhamové sleduje osudy skupiny dívek, kterým je lehce přes dvacet, žijí v New Yorku, mají dostudováno a nyní se snaží dát svému životu nějaký směr. Hannah před dvěma lety dokončila školu humanitních věd a je přesvědčená, že má talent a schopnosti, aby se stala úspěšnou spisovatelkou. Ačkoliv ještě téměř nezačala psát svou knihu života (nejdříve ji musí prožít), rodiče jí bez milosti odstřihly od přísunu peněz. Další komplikací je pro Hannah neopětovaná vášeň k excentrickému herci Adamovi, se kterým má občas sex (když se obtěžuje odpovědět jí na esemesku). Nájem a další nezaplacené účty se začnou nebezpečně hromadit, Hannah se však naštěstí může opřít o svou spolubydlící a nejlepší kamarádku Marnie. Ta má skutečnou práci v umělecké galerii a dokonce i opravdového přítele. Ve městě se objeví jejich krásná kamarádka Jessa z Velké Británie, jež procestovala tolik různých zemí, jako měla milostných románků. Jessa se nastěhuje ke své naivní sestřenici Shoshanně, která by nejraději žila, jako v seriálu Sex ve městě. Během desetidílné první řady GIRLS, se všechny čtyři mladé dámy snaží zjistit, co doopravdy chtějí – od života, od mužů, od sebe samých i navzájem. Odpovědi nejsou vždy jasné ani jednoduché, ale jejich hledání je velice kontaktní a neskutečně zábavné. (HBO Europe)

(více)

Recenze (4)

strom-z 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vynikající. trvalo mi pár epizod než jsem na humor leny dunham přistoupil, ale v závěru série jsem byl nadšenej - a bohužel v sériích dalších tohle nadšení opadlo. tohle byla pecka - mega absurdní humor a scény, skvělý herecký výkony (ústřední čtveřice - hlavně Jessa a Shoshanna - plus Adam nemaj chybu), inspirace tu prostě tryská a je to skvělá zábava plus zároveň dost slušnej obrázek o části jedný generace. ()

iz67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tomhle kusu se mi líbí, že je to o mladejch od nich samejch. Mydlej to hlava nehlava - mlady / stary. Je to hodně zábavný - u toho se určitě pobavíte. Konec první sady měl potřebu to nějak zakončit ( na škodu), ale s důvěrou očekávám sérii 2. ()

Reklama

Tess92 

všechny recenze uživatele

Zkoukla jsem v rámci prokrastinace první sezónu, ale fakt nevím, proč to někdo označuje za humor. Je to spíš tragédie o debilních blbkách. Sama Hannah to říká, jsou otroci města, které si nemohou dovolit - tak proč se proboha neodstěhují jinam? Tak nějak tam není nikdo normální, což je opravdu smutné, protože já se v tomhle rozhodně nepoznávám. Taky nějak nechápu, jak to vůbec celé vzniklo, komu to připadalo jako geniální nápad. Ano, dokáže to upoutat, ale je to spíše takové, "nejsem na tom tak špatně jako ony" než to je zábava. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdelší čekání na svlíkačku v dějinách seriálů, a jestli se nakonec Allison Williams neukáže, tak... tak mě to stejně nebude mrzet, protože každá z týhle party cáklejch holek má tak neskutečný charisma, sex appeal a kuráž, že bych se na to klidně dokázal dívat i bez těch sexuálních scén. Jo, a už sem psal, že dvě že čtyř hlavních postav jsou strašný kočky?? A že tam hrají Adam Driver a Christopher Abbott? P.S. Úplně vidím, jak si dojaté HBO objednalo podobné Looking, jen co padla poslední klapka 2. řady. Ty seriály k sobě vážně nemaj daleko. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama