Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Lena Dunhamová hraje hlavní roli v šesté a zároveň poslední řadě úspěšného komediálního seriálu Girls z produkce HBO, který komicky popisuje nesčetná pokoření a ojedinělé triumfy partičky dvacátnic žijících v New Yorku. Děj šesté série začíná půl roku po událostech z konce předchozí řady. Hannah zažívá díky své účasti ve vypravěčské soutěži ze závěru předchozí série nebývalý spisovatelský úspěch a dostane lukrativní nabídku, která jí může zásadně změnit život. Marnie, která teď chodí s Rayem, chce zůstat po rozvodu s Desim nezávislá. Jakmile však její chování začne vykazovat známky do nebe volající sebestřednosti, hrozí, že to její současný vztah nakonec neustojí. Jessa s Adamem, kteří teď také tvoří pár, se ve snaze usměrnit své vášně rozhodnou vrhnout do tvůrčího projektu, jenž by se však mohl stát zdrojem jejich neshod. A zatímco se Shoshannina profesní kariéra díky nové práci v marketingové agentuře konečně začne ubírat správným směrem, její osobní život silně pokulhává v důsledku náhlého prozření, že ji přátelé brzdí v rozletu. Desetidílná závěrečná řada, v níž nastává čas uzavřít staré životní kapitoly a začít psát nové, sleduje naše důvěrně známé přítelkyně, které se ze všech sil snaží přiblížit ideálu žen, o jakých vždycky snily – i když jim život někdy hází klacky pod nohy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Arcadan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám slov. Jako byste šest let pozorovali dospívání někoho vám blízkého, smáli jste se jeho chybám, hlouposti a pošetilosti a hledání všech těch naivních záchytných bodů v životě a on k vám najednou znenadání přišel a ukázal, že je po roce mnohem dál, než jste kdy byli vy. Girls mě za těch šest let přerostli a já teď po posledním dílu jen ohromeně sedím na posteli a sbírám zbytky ještě neroztříštěných emocí. ()

strom-z 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel si říkám, že tenhle seriál měl snad skončit první řadou. Ta byla skvělá, bořila spoustu klišé a byla super vtipná, originální a dobře napsaná, a člověka BAVILO se na to koukat. Všechny následující řady už mi přišly rozpačitý, pár výbornejch momentů... a spousta tak napůl, nebo dokonce špatnejch. Poetika Leny Dunham byla ohromně čerstvej vítr, jenže jí nějak došly nápady.. Původně fakt dobrej seriál se dostal do průměru, v jehož duchu se neslo i samotný finále. ()

Reklama

Reklama