Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opona nahoru! A co je za ní? Vystoupení známých umělců "na prknech, která znamenají svět". Pohodlně se usaďte, nalejte si něco dobrého a zapomeňte na starosti: „Kolem je krásný svět, hloupý kdo s námi nezpívá, život je kabaret..." Do světa nejen kabaretů, ale i divadel a obecně na „prkna, která znamenají svět" vás zavedou známé osobnosti hudebního i hereckého světa ve střihovém pořadu toho nejlepšího z muzikálů a televizní zábavy. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

otík 

všechny recenze uživatele

Dvoudílný střihový pořad. První díl nese podtitul "Opona nahoru", druhý díl "A co láska?". Jde o naprosto nejtradičnější střihový pořad bez průvodního slova, kdy písně střídají scénky z filmů, divadelních představení nebo televizních scének, jednu píseň zazpívá díky střihům třeba i pět zpěváků. Vzhledem k všemožným střihově-zábavným pořadům tento pořad nabídne spoustu scének, které jsem nikde moc často nebo vůbec neviděl. Dramaturg Aleš Ulm se zde slušně vyznamenal. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Život je kabaret a tohle by při delším užívání mohla být naopak moje smrt.. Ovšem (bez)myšlenkové pochody střihače by jistě stály za podrobnější rozbor i samotnému Chocholouškovi.. ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Tak tento „prkna co znamenají svět“ pořad, ačkoliv rozjezd pomocí známé scénky v podání Jiřiny Bohdalové a Václava Vosky tomu nenaznačoval, mi z života žádný velký kabaret neudělal. Typické četečkářské prolínání hudebních výstupů a mluveného slova s místy až příliš vážným divadelním rozjímáním Luďka Nekudy, Jiřího Císlera, Lubomíra Lipského, Viktora Preisse, Jiřího Wimmera…..ani vděčný přispěvatel do podobných „střiháčů“ Televarieté, tentokrát netrefilo pomyslnou diváckou bránu. Kromě již zmiňovaného dua Bohdalová & Voska potěší snad ještě raně černobílý Jára Cimrman, ale jinak………. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Převážně by se nad sebou a svým neurotickým chováním měl zamyslet střihač. Anebo se při sledování zbláznil. Písně, které nejsou celé, scénky z půlky... Jinak to mohl být kvalitní pořad. Hlavně by ale musel vybírat kvalitnější zábavu, především scénky. Lze ale ocenit, že se divákovi na oko dostávají i ty méně známé. Střihových pořadů jsem už pár viděl a rozhodně existují i kvalitnější. Chybí už jen dodat, že je to dost smutné, že ČT žije hlavně z archivů. Ještě, že je má, protože kdyby ne, asi by bylo nutné vysílání ukončit. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama