Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Recenze (164)

verbal 

všechny recenze uživatele

Ono by to byla i vcelku průměrná taškařice, nehrát hlavní roli znetvořený, na pláž vyvržený keporkak! Ta příšerná, nesympatická porážková svině patrně plní americký sen průměrných, stejně "nádherných" Američanek o tom, že i katalogové, trapné monstrum s hereckým talentem Bibenda může prorazit do filmu. Vznikne pak něco, co i v nedůsledně estetickém divákovi bez problému vyvolá samovolné pocity nevolnosti a nutí jej rozjímat o opruzeninách, zpocených podpaždích a zapařených rozkrocích. Dokonalý film k vyvržení těžké večeře a zaplašení sexuálního apetitu! ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $134,506,920Tržby Celosvetovo $176,088,018Tržby za predaj Blu-ray v USA $11,095,982 //počet predaných kusov 510,785Tržby za predaj DVD v USA $17,491,232 //počet predaných kusov 925,914║ do kelu!? to takéto vývarové prkotiny majú v amerike úspech, sila, sú tam asi neni normálny už druhá odporná komédia v roku 2013 s nechutnou Melissou McCarthy, sa to fakt nedá na nu pozerať, nechutnosť v pohybe, bodaj by jej konečne za jej úžasné predstavenie dali oskara, podvkus ako hrom /10%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JO. ONA NENÍ NEBEZPEČNÁ. TO ČÍSLO TADY JE JEJÍ VÝŠKA. JE TO HOBITÍ VÝŠKA. HONÍM BILBA..…“ /// Nesympatická svině štípla chudákovi identitu. Banka dělá ,,hmm“, policie dělá ,,hmm“ (vlastně ne, dělá ze sebe čuráky. Nebo to tam tak funguje?). Zábavy – jako ftipu – ani špetka. Jen takovej ten pocit, jak někdo ubližuje slušnýmu člověkovi (prostě k popukání). Bohužel ani ten chudák není zrovna nejpraktičtější a tak sled událostí je několiksetkrát viděný klišé a navíc nesympatický. Vtipy s tlustou osobou. Vtipy s nesympatickou osobou. Vtipy s nesympatickou mafií…. Melissa není Zach Galifianakis. Její ulhaná a nadržená sociopatka v týhle divný road movie (třičtvrtě filmu cestujou, takže co?) je většinu času trapná a bohužel i optimismu si tady užijete ,,za mák“. Tomu filmu by snad jedině pomohlo, kdyby skončil špatně. Tak nevím – mám dát 4*? ,,dělám si prdel!“ /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem na nešťastný silnější ženský, co jsou píče (ale věřím, že se polepší) a dělaj si to ve vaně sprchou. 2.) Nesnáším rozumný a pohodový komedie. 3.) Thx za titule ,,arilka “. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Melissu McCarthy považuji za nepohlednou, neforemnou a protivnou osobu, jejíž osobitý smysl pro humor jsem ještě zcela neodhalil. Na druhou stranu se v tomto snímku vtipných okamžiků našlo docela dost, čekání na každý štěk Genesis Rodriguez bylo velmi vzrušující a jako potěšující vidím to, že se z T-1000 stal zarostlý sympaťák s nádherně pokřivenými hodnotami. Více kladů na tom asi nenajdu, ale snad mi tento snímek přinese alespoň něco pozitivního. Zařízení na výrobu platebních karet už mám, takže už zbývá jen zjistit číslo sociálního pojištění Petra Kellnera a život může začít. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná komedie na téma, jak se nějaká nesourodá dvojice vydá na cestu přes USA. U pár scének jsem se docela zasmál, ale ke konci se začíná tradičně moralizovat. Jasona Batemana mám rád a opět mě pobavil, ale nejvíc ze všech se mi asi líbil Robert Patrick ve vedlejší roli jako lovec odměn. Kdyby ve filmu nehrála Melissa McCarthy, možná bych hodnotil i líp. Ta mi totiž docela lezla na nervy. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Lidovka s tlustou Melissou McCarthy, která masturbuje ve vaně, zvrací na policajty, furt někam padá a je ekvivalentem metastází rakoviny. Nesmál jsem se, akceptovat jsem to ale dokázal. Z čehož vyplývá, že lze natočit lidovou komedii a zároveň nevytvořit (technicky) opožděný výblitek plný lidských sviní maskovaných za klaďase. Ani svině Melissa tu totiž nemá jeden rozměr a to blití není fórem století a dějovým zvrat(k)em. Jo, jinými slovy zdravím Trošku. 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s pár vtipnými momenty, ovšem i s několika trapnými situacemi a děsně debilně poetickým koncem. Je to takový ten typ filmu, kdy vás Melissa McCarthy a Jason Bateman jednou zabaví, ale dál už hodně dlouhou dobu nemá touhu vidět film znova...60% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to ještě nevypadá tak hrozně, ale později to už docela hrozné je. Vlastně čím dál horší. Když si zpětně vybavím, co všechno jsem v tomhle filmu bohužel viděl a porovnám to s tím, kolikrát jsem se zasmál, nenacházím jediný důvod, proč to navíc trvalo téměř dvě hodiny. Slibná zápletka jako vystřižená z nějaké klasické komedie ze šedesátých či sedmdesátých let to od scenáristy pořádně schytala. Ale Jason Bateman a Robert Patrick byli fajn. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ach jo, kde jsou ty doby, kdy Melissa McCarthy hrála vtipnou kamarádku v Gilmorových děvčatech a nehrála nesnesitelně nesympatické tlušťočky, na nichž má být vtipné právě to, jak jsou tlusté a jsou svině. Komediální trapnost, kterou bych po Šefích na zabití od Gordona nečekal. A chudák Bateman nemá ani co hrát, protože celou dobu má jen tupě čumět na to, jak ta trapná sádelnice někam padá, rádoby vtipně souloží či dělá bordel. Jestli tohle je budoucí královna amerických komedií, tak radši přejdu k Troškovi.30% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až příliš časté a okaté moralizování, ale některé fórky pobavily a zbytek alespoň slušně zabavil. Dvě hodiny jsou na černou komedii tohohle kalibru možná trochu moc, ale musím uznat, že se mimořádně nijak zvlášť nevlekly. 60% ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nějak extra špatný, ale že bych se u toho řezal smíchy, to se taky říct nedá. Jason Bateman je sympaťák a tyhle role starostlivejch chlapíků mu sednou, Melissa McCarthy mi přišla na střídačku otravná i vtipná (špatnejch vtipů měla ale o něco víc) a její obrovská popularita v USA mi je trochu záhadou, vedlejší role v seriálech typu Gilmorova děvčata jí seděj, ale aby utáhla celou komedii - to se mi moc nezdá. Potěšil i Robert Patrick. Jinak prostě průměrná komedie, podruhý už si jí nepustim, ale kdybych to po pár letech zahlídl někde v televizi, asi bych vytočenej nebyl. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Záměna identity cti netratí. Unisex jméno Sandy Patterson, jehož je hlavní hrdina majitelem, mu přivodilo pěknou svízel. Padlo totiž za obět zlodějce identit, která ho zneužila pro svoji potřebu se obohatit a vesele si vybírat z konta finance až do té doby, než do celé záležitosti zasáhne policie. Skutečný Sandy se za ní musí vydat z Denveru až na Floridu, aby ji přivedl, než jeho kariéra a s ní i dobrá reputace nabere nečekaný obrat k horšímu. Dianě, jak zni její údajné pravé jméno, se pochopitelně do želízek moc nechce a navíc z nich umí i pláchnout, je však lupičkou se srdcem na pravém místě, jak se později ukáže. Melissa McCarthy je skutečně naondulovaná medvědice, jak se sama ve filmu nazve, která je vedle umírněného až distingovaného Jasona Batemana hotový živel. Takový Jack Black v sukních. Její herecký projev ani její vizuál nemusí být hned každému sympatický, ale já s ní problém nemám. Horší to bylo se scénářem, který výjma dvou hlavních postav svoji propracovanost jen předstíral. Na co jsou ve filmu navzájem si konkurující vymahači, které řídí z vězení jakýsi šéf o němž se nic moc nedozvíme a i záměr jeho konání zůstane skrytý, na co se cestuje z jednoho státu do druhého, když se z toho příliš mnoho nevytěží, rovněž záměna identity není jistě tak jednoduchá, jak se nám pan scénárista Craig Mazin snaží namluvit a problém je i s Dianou, která je zpočátku svině nedbající následků svého činu, ale jakmile za ní poškozený Sandy dorazí, tak se z ní rázem stává citlivá osoba nad kterou by se i kámen ustrnul. Tohle všechno, a i ještě o něco víc, se dělo jen z iniciativní scénáristické vůle, jež film postupem času nasměrovala směrem k dojemné komedii. Je ovšem sporné, jestli bylo nutné a potřebné ho takto směrovat. A je jen na divákovi, zda bude ochoten tvůrcům tuhle místy až křečovitou a nepříliš ujasněnou proměnu negativní hrdinky, uvěřit. Režisér Seth Gordon s oblibou střídající televizní tvorbu s filmovou přidal do vyprávění řadu originálních scén z nichž prima originální dvojka McCarthy & Bateman vytřískala nejeden vydařený gag. Komedie má spád, řadu nepříliš obehraných situací a když je třeba, tak si zdatně vede i v nezanedbatelné porcičce akčních scén. V kině film příliš rozruchu nenadělal, ale v jistém ohledu je to námět neokoukaný při jehož zapeklitém (vy)řešení se použije nejedna svérázná metoda či postup. Nakonec můžou být všichni spokojeni, že film si zachoval nějakou svoji image a neodcizil mu ji předčasně vykutálený zloděj specializující na tyto druhy "krádeží". Mé hodnocení: 70% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavný film, na ktorom je hodne vidieť, že za ním stojí rovnaký človek, ako za pokračovaním Hangoveru. Bateman je sympaťák, McCarthyová nie, avšak istý komediálny talent jej uprieť nejde. Jediný, vážny problém, preto vidím v obludne prehnanej stopáži ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

až raz bratia farrelyovci natočia komédiu v hlavných úlohách so zachom galifianakisom a melissou mccarthy, bude sa jednať o najnepozerateľnejší, najpríšernejší a najotravnejší pokus o zábavu v histórii hollywoodu; dovtedy je tu tento film. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádná komedie, u které se člověk nenudí ani minutu!! Herci jsou vybrání opravdu dobře a skvěle se doplňují. Děj je plný akce a napětí a také překvapení, které opravdu baví po celou dobu snímku. Výborná zápletka a celkový nápad a ještě více oslňující konec, Bravo! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem v žádném případě žádnou hitparádu (co taky čekat v sobotu večer od půl deváté na Markíze), prostě klasickou, super prostou, nenáročnou komedii, u které se člověk sem tam zasměje, dá jí tři hvězdičky a za týden už neví, že něco takového viděl. Leč obří, šílená, otřesná Melissa McCarthy mne bude strašit ještě hodně dlouho. Divím se, že Seth Gordon po vynikajících Horrible Bosses zplodil toto... 20% ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Ale jo mě tahle komedie sedla. Od začátku jsem se bavil a byl překvapen dosti nízkým hodnocením. Bylo to u mě něco mezi 3-4*, ale právě díky zmíněnému nízkému hodnocení, já přidám a dávám 4*. Takovéhle typy komedii já můžu.. 65% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ďalšia nezaujímavá mastná škvrna na hladine mora, ktorú aj keď si niekto všimne tak si z toho nerobí žiadne starosti. Aj keď som dal jednu hviezdu neoplatí sa tomu filmu venovať čas, pretože je to jeden z filmov v ktorých sa stretla obrovská dávka sebectva a protivného výzoru stupídnej ženy (aj keď mala ťažké detstvo, to ju neoprávňovalo ničiť život druhým). Sebectvo, namyslenosť a egoizmus zo srdca nenávidím, takže možno aj preto môj pohľad na to je kritický a čudujem sa ľuďom, ktorí sa na tom bavia. Vôbec nič vo mne nevzbudilo úsmev, skôr som tu "beštiu" stále viac nenávidel, čo sa mi pri pozeraní filmu, už dlho nestalo. Trpezlivo som veril a očakával úspech skrachovaného manžela, čo bolo dôvodom, že som to dopozeral do konca. Najlepší a výstižný moment filmu padol hneď v úvode, keď "rozcuchaná veleryba" skočila do davu a dopadla rovno na podlahu a potom, keď jej mladý barman povedal " tí ľudia nie sú vaši priatelia oni len pijú za vaše peniaze".10% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To je teda fakt zápletka k popukání. Tlustá kráva McCarthy, který jsem chtěl dát ješte šanci, ale hraje vždycky takový krávy nebo je to fakt kráva? Váhu na to má. Bateman opět zoufalec, co si nechá srát na hlavu sračky. Humor opět sračkoidní, jestli se tomu dá řikat humor. ()

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama