Reklama

Reklama

Chicago Fire

(seriál)
  • USA Chicago Fire
Trailer 3
USA, (2012–2024), 176 h 8 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Jesse Spencer, Taylor Kinney, Yuriy Sardarov, Christian Stolte, Eamonn Walker, Monica Raymund, Joe Minoso, Randy Flagler, David Eigenberg, Anne Lockhart (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(252)

Adrenalin do žil a slzy do očí... Elitní tým hasičů bojuje o životy druhých, zatímco ty jejich jsou ve stálém ohrožení. Chicago Fire nás zavádí na 51. hasičskou stanici k elitní požární, záchranné a zdravotnické jednotce. Ukazuje prestižní povolání, které je neuvěřitelně nebezpečné, vyčerpávající a stresující, avšak také naplňující a vzrušující. Žádný stereotyp tu nenajdete. Hrdinové z 51. směřují do míst, odkud ostatní utíkají. Navzdory všem rozdílům, rozporům či osobním antipatiím se v profesním životě tento tým snaží čelit situacím spojeným se životem a smrtí jako rodina. (oficiální text distributora)

(více)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Zemřel herec Treat Williams

Zemřel herec Treat Williams

13.06.2023

Ve věku jednasedmdesáti let zemřel americký herec Treat Williams, většině diváků známý zejména díky ztvárnění jedné z hlavních rolí v muzikálu Vlasy režiséra Miloše Formana. Smutnou zprávu médiím… (více)

Reklama

Reklama