Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní drama o zakázané lásce a skandálu, který propukl v napohled idylické anglické vesnici Pitcombe, kam v létě přijíždí krásná a poněkud záhadná Alice Jordanová (Sophie Ward). Všichni myslí, že žije životem plným pohody – má pohledného a věrného manžela, tři zdravé, šťastné děti a malebný dům. Nikdo z obyvatel vesnice však netuší, jak hluboké trhliny se pod povrchem jejího zdánlivě dokonalého života skrývají. (šubelinka)

(více)

Recenze (5)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Ono by to i na ty tři hvězdy mělo, protože to není o nic horší než podobná tv tvorba, například Konkurrentin, ale stejně tak je to prostě ohraná klasika, bez jakéhokoli oživení, která divákovi nic extra nedá. Sophie Ward je nenápadně sexy, zato Kerry Fox by mě se svým nic neříkajícím zjevem nenalákala ani na panáka becherovky, takže romantika bez jiskry. Devítiletou Keiru bych tady skoro nepoznala, já jí vlastně nepoznala vůbec, zoubky asi začala cenit až s věkem. 50% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Alice ( Sophie Ward ) je vdaná za bohatého, leč nudného Martina ( Nathaniel Parker ). Když se přestěhují do malé vesničky Martin začne flirtovat s Clodagh ( Kerry Fox ), která se však mnohem více zajímá o jeho ženu... Scénář : Alma Cullen podle románu Joanna Trollopeho. Režie - Moira Armstrong ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Poněkud rozvleklé a melodramatické tv dílko, které stojí za to vidět už proto, aby si divák ozřejmil, jak vysoký standard (a tohle není nic jiného než "standard") má ostrovní televizní tvorba. (Neboť takovýhle filmek, kdyby vznikl tady, šel by bezpochyby do kin a mediálně by se kolem něj tuze bubnovalo -- aniž by si to zasloužil; a jako "pouze" televizní by vůbec nevznikl, neboť naše televize produkuje dílka jen veskrze neškodně zábavná, rozuměj stupidní -- až na výjimky.) Tohle není taková nahořklá bžunda jako Allenův Manhattan: jé, manželka nezdrhla manželovi s chlapem, ale s ženskou! ... Tady se ukáže ten hlubokej řez do fungující, harmonické rodiny, která stojí tváří v tvář rozpadu, a to z vážného, nicméně pochopitelného důvodu. Chvílemi melodram, ale jinak: Drama. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Primereny tv film odehravajici se na puvabnem anglickem venkove. Holky k sobe maj blizko a je to cele spis romanticke nez sexy. Rozhodne necekejte zadny eroticky film. ()

BubbleGum 

všechny recenze uživatele

Dnes už se takový příběh zdá celkem ohraný, a pojetí tak trochu retro, ale bylo to krásně decentní, a výbornou Kerry Fox bych mohla sledovat pořád! Byla tu opět úžasná. ()

Reklama

Reklama