Reklama

Reklama

Nakopni to

(seriál)
  • USA Kickin' It
Akční / Komedie / Rodinný
USA, (2011–2015), 31 h 12 min (Minutáž: 21–43 min)

Tvůrci:

Jim O'Doherty

Hudba:

Alan Ett, Ali Dee

Hrají:

Leo Howard, Dylan Riley Snyder, Mateo Arias, Jason Earles, Olivia Holt, Alex Jones, Brooke Dillman, Wayne Dalglish, Sadie Calvano, Mike Cochrane, Ethan Wilde (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(84)

Obsahy(1)

„Nakopni to“ je akční komedie odehrávající se v Akademii bojových umění Bobbyho Wasabiho, kde skupina roztomilých ztracených existencí pracuje na tom, aby získali černý pásek za přijetí, věrnost, přátelství a dobrodružství. Akademie bojových umění Bobbyho Wasabiho se nachází v pasáži s restauracemi a obchody, vede ji Sensei Rudy, je nejhorší dojo v celostátním řetězci Bobbyho Wasabiho a hrozí jí zavření. Všechno se změní ve chvíli, kdy nový skejťácký machr jménem Jack doslova proletí zdí dojo v perfektním postoji bojového umění. Rudy ví, že našel člověka, který může obnovit slávu Bobbyho Wasabiho a přemoci nenáviděné rivaly z „Černého draka“, školy bojového umění skvělé pověsti z mnohem působivějšího nákupního centra. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Paity 

všechny recenze uživatele

Snad jen za pár gagů, které se v seriálu sem tam objeví dávám jednu hvězdu. Jinak samozřejmě nehorázná blbost. ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Jeden z kvalitnějších seriálů ze současné žalostné Disneho tvorby, avšak s trestuhodně nevyužitým potenciálem. Chtělo by to trochu omezit, a značně vylepšit hlášky a vtipy, na druhou stranu trochu zvážnit zápletku a jít do větší hloubky Karate. Navíc, postavy se vůbec nevyvíjí. Ten černoch i po 3 sériích vypadá, jako by každý měsíc vyhrával v soutěži požírání párků, ten šprt zas vypadá jak reklama na hlad... Je to škoda, ten potenciál tam je, ale bohužel tvůrci dali přednost zpracování pro mentálně opožděné Američany, takže se něčeho lepšího nedočkáme. Třeba alespoň některé otylé povaleče bude motivovat k pohybu. A proč tak vysoké hodnocení? Protože zbožňuju karate. ()

Reklama

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Nakopni to predstavuje Lea Howarda a to je všetko. Jeho fyzická zdatnosť a pomuchlaniahodný vzhľad ho pasujú do úlohy rozhodujúceho činiteľa - čiže pí - celého seriálu. Zvyšok castu len sekunduje - niektorí zdatne - Jason Earles, Matteo Arias a asi aj Olivia Holt - iní zasa výrazne podpriemerne - Milton, Eddie, Falafel Phil a pod. Nemusím sa príliš rozpisovať o tom ako vyzerá scenár a zápletky jednotlivých dielov, moje hodnotenie to dúfam jasne vystihuje. ()

kikka20 odpad!

všechny recenze uživatele

Jason Earles je vážně blbec, když na takovouhle kravinu přistoupil. Jeho nejlepší role byla snad jen v prcičkách. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Seriál existuje ve stejném univerzu jako další dva seriály z Disney XD, a to Královská Dvojčata (od r. 2010) a Zeke & Luther (od r. 2009), jelikož ve všech seriálech vystupovala postava Dale Davise (Ron Fassler). (ManOfPhoenix)
  • Kromě senseie Rudyho (Jason Earles) má černý pásek v jeho dojo pouze Kim (Olivia Holt) a Jack (Leo Howard). Jerry (Mateo Arias) a Milton (Dylan Riley Snyder) mají pásek žlutý. Eddie (Alex Christian Jones) má pak pásek oranžový. (Claude Speed)
  • Olivia Holt, která ztvárnila postavu Kim, po třetí sérii natáčení opustila kvůli seriálu I Didn´t Do It. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama