Reklama

Reklama

Tenkū danzai Skelter Heaven

  • Japonsko 天空断罪スケルターヘブン
všechny plakáty

Obsahy(1)

Ve vzdálené budoucnosti se uprostřed Tokia náhle zjeví tajemný létající objekt připomínající přerostlou oliheň. V odpověď na tuto tajemnou hrozbu je aktivována přísně tajná jednotka Alta Mira, složená z mladých bojovnic, pilotujících mechanické roboty. Tu má na starosti velitel Otsuya Funagai, který vytrénoval pětici neohrožených dívek, jejichž úkolem je odrazit toto strašlivé nebezpečí. Bohužel jeho osobní vztah s jednou z pilotek může znamenat hrozbu pro celý tým i samotnou misi... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (3)

Jeoffrey odpad!

všechny recenze uživatele

Samozřejmě mě zajímalo, co Scalp označuje za krále anime odpadu a protože to nemá ani dvacet minut, tak jsem si řekl, že tomu ten čas dám. A jako ještě teď sedím a přemýšlím, co jsem to sakra viděl! To je nějaký mizerný sestřih z nějakého většího příběhu, kdy jsou jednotlivé scény úplně debilně poskládané za sebe, aby jen stěží dávali nějaký jakože příběh a to vše v hrozném grafickém kabátu s mizerným CGI a hromadou zvukového podkresu, který je příjemný asi jako drápání hřebíkem po tabuli (snad kromě openningu, ten jsem nějak zvládl)? Viděl jsem hodně, ale tady nevím, jestli se mám smát nebo brečet nad vší tou mizérií a pár vteřinami debilního fanservisu, kde jsem u dívek na cvičebním stroji, s výrazem že zrovna provádí něco úplně jiného, málem spadl ze židle. I ten emzák vypadal tak strašně směšně a uboze, souboj byl bez náboje. A pointa toho všeho? Já fakt nevím, co mi chtěli říct, asi smyslem měla být ta poslední věta toho operátora o strojích a lidech, nebo možná něco úplně jiného, ale vše tu působilo tak nějak vyrvané z kontextu, nepochopitelně nahodilé a divně seskládané.  Takže pokud tohle mělo nějaký smysl, tak já ho nenašel a co pro mě nemá žádný smysl, a tady navíc to je ještě evidentně po všech stránkách (narativ, střih, animace, hudba, postavy...) špatné, si fakt nic než odpad nezaslouží! ()

Scalpelexis odpad!

všechny recenze uživatele

Všechno špatně, divně, pošahaně. CGI co oslepí, úplně nechutný SFX a děj, který nejde v rámci lidské logiky vůbec pochopit. Král odpadu mezi anime. ()

Katakimiku odpad!

všechny recenze uživatele

Podle mnoha zdrojů na internetu je tohle objektivně nejhorší anime všech dob a já musím jedině souhlasit. Příběh většinu času vůbec nedává smysl, postavy se nedají zapamatovat, animace je příšerná, hudba neposlouchatelná. Ale aspoň je to svým způsobem zábava. 1/10 ()

Reklama

Reklama