Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Recenze (81)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Gina Carano má charisma, krásně se na ní kouká a z hlediska rvaček nemá s ohledem na svou kariéru v bojových sportech minimálně v ženské kategorii absolutně žádnou konkurenci. Z tohoto důvodu by mě ani nevadilo, že pointa příběhu tady už byla vícekrát než číslice současnýho roku, dokonce bych dělal že nevidím ani při vyslovených pitomostech zejména v závěrečný fázi filmu, ale těžko odpouštím pocit nudy, který jsem při sledování filmu pociťoval pokaždý, když Gina přestala akčnit. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby Celosvetovo $593,000▐ nadmieru svižné akčné béčko a s dobrým obsadením /60%/ ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Gina Carano si samozřejmě zaslouží role ve filmech rozpočtově výrazně vyšší kategorie než je tento. Nicméně faktem zůstává, že v Hollywoodu nikdy na hlavní roli nedosáhne, protože neodpovídá fyzickým měřítkům tamních producentů. Není náhodou, že její první hlavní roli ve "Zkratu" jí zajistil jeden z největších kritiků hollywoodského systému a žánrový provokatér Steven Soderbergh. Bohužel tedy do budoucna můžeme čekat pokračování její kariéry v kolejích čestných vedlejších rolí v áčkových produkcích a hlavních partů ve video béčkách. "In the Blood" ovšem není žádná ostuda, ba naopak film, který až překvapivě ctí svou hvězdu. Tropická variace na "96 hodin" totiž navzdory mylným očekáváním některých fandů nenabízí smršť akčních scén, ale naopak thriller, který se soustředí na postup hlavní postavy přes různá dílčí odhalení. Je pravda, že zmiňovanému mistrovskému kousku z francouzské produkce se "In the Blood" zdaleka nevyrovná co do dramaturgické sevřenosti, dynamičnosti a intenzity vycházející z prostředí, jimiž hlavní postava prochází. Ale na druhou stranu koncept obracející klasické genderové role v akčních filmech vnáší do filmu osvěžení právě i v tom, že dává postavě možnost nebýt jen tuctovým likvidačním strojem, ale občas i projevit nějakou lidskou stránku. Díky tomu a samozřejmě i charismatu a fyzické prezenci Giny Carano tu máme vítanou alternativu k směšně testosteronovým béčkům. Tomuto zastřešujícímu konceptu pak odpovídá i omezení akčních scén a jejich ztvárnění chaotickým stylem, jenž divákům odpírá obvyklou vizuální slast akčních moneyshotů a naopak se soustředí na vystižení efektivnosti, přičemž ale bojové schopnosti postavy nestaví jako její jediný definiční znak. Díky tomu, že film svou hrdinku nedefinuje pouze jako akční objekt (a dalšími prvky jako je romantický úvod) lze říci, že vznikl vlastně naprostý unikát - akční film pro ženy, kde se obracejí i obvyklé divácké role zbožného obdivování a aktivního projektování se do postavy. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Gina Karano vymlátila kompletně jeden celej Karibskej ostrov od veškerejch zlořádů do mrtě ... Extrémní Béčko, u kterýho jsem myslel že to fakt po 10 minutách vypnu hlavně kvůli příšerné "televizní" kameře ... Ale pak jsem si nějak zvykl a ona tam furt běhala v tílku opálená a v kraťáskách a řezala tam jednoho bouchače za druhým ...a nějak jsem u toho vydržel a v celku se i bavil... Ale jo, přejme jí to holce ... 2* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Až budu chtít jednou vyrazit za tropickou exotikou, tak si s sebou nevezmu svou ochranku, jednotku ruských vojáků na dovolené ani stádo Avengerů. Vezmu si Avu, protože ta je v souboji jeden na jednoho (ona proti celému ostrovu) naprosto dokonalá. Zkrátka se mi líbilo všechno kolem Giny Carano, ale neměla by kolem sebe tak kopat, protože logika schytala pořádnou petelici do hlavy a pak to s dějem nedopadlo nejlépe. Také bych chtěl požádat o to, aby někdo odemkl kufr auta, do kterého Ava v čase 1 hodina 14 minut nakopala tu zdravotní sestru, protože ji zapomněli vyndat. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Gině Carano se hravě daří to, o čem si Salma Hayek může v Everly nechat jenom zdát. Umí akci. Což je společně s ručním digitálem a vcelku atmosfericky znázorněnými reáliemi temných uliček zlých čtvrtí Puerta Rica asi to jediné co se dá vypíchnout v ohraném bijáku o hledání ztraceného manžela. Gina má určitě navíc kdyby to chytil do ruky schopnější režisér akčního žánru. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Je to prvoplánové hadr, ale na rutinéra Johna Stockwella, který má slabost pro vodu a pohádkové lokace, se dá spolehnout. Pokud teda po jeho kousku nesáhne někdo, kdo po večerech recituje Hamleta. Bývalá šampionka bojových umění Gina Carano je hvězda na jedno použití, záviděníhodná kariéra ji rozhodně nečeká (Soderberghův experimentální Zkrat byl zřejmě vrchol jejích snů), přesto potěší po všech směrech v poměrně realisticky pojatých scénách bitek a honiček. Škoda, že nejednou tvůrcům ujede střih nebo snaha o nějakou vizuální parádičku. Její první regulérní sólovku kazí i až moc časté snímání přes mobilní telefon nebo průmyslovou kameru. Jako zpestření ok, ale čeho je moc.. Herci okolo se tváří znuděně (záporáci jsou nemastní neslaní), tvůrci za kamerou až příliš protahují některé sekvence, až tu máme neúměrnou stopáž nějakých sto deseti minut. A to je sakra moc. Přesto díky hlavní drsňačce sledujeme slušnou alternativu k testosteronovým béčkovým výplachům (tady ona zachraňuje jeho). Stockwell moc dobře ví, jak mizerný má scénář, drží se však pravidel žánru a pohybuje se přesně na té hraně, kdy mu divák ještě leccos spolkne. Škoda, že se povětšinou tváří smrtelně vážně. A docela absurdní finále také moc nepotěší (stejně jako úsměvné flashbacky s tatíkem)!! Tři hvězdy s odřenými lokty.. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno... Tak pro mě docela zklamání. Nečekal jsem nějakou extrémní pecku, ale říkal jsem si, že by to mohlo bejt solidní akční béčko ve kterým vnadná Gina namlátí pár assholům držky. Bohužel je v tomto směru dost nevyužitá. Občas nějaký ty rány rozdá, ale není to nic co by mě oslnilo. I když jinak souhlas s tím, že její hrdinka je sympatická a na celém filmu to nejlepší. Ostatní herci tu jsou tak trochu statisti a tak trochu k ničemu. Trejo a Guzmán naprosto nevyužití darmo mluvit. A to nemluvím o tom, že díky přehnaný délce a nedostatku akce se to místy šíleně vleče a po pravdě zhruba tak v půlce mi začalo bejt úplně ukradený co se v tom filmu děje a jak to celý dopadne. Takže dá se říct, že obal je na celým filmu to nejzajímavější a určitě to prodá i když je ten film evidentně nepovedenej, tak někdo v oddělení marketingu odvedl dobrou práci, to zase jo. Nicméně předem varuji, že pokud se na to necháte nalákat a půjdete do toho, můžete být šeredně zklamáni tak bacha na to.30% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom slušný béčkový akčný film, na ktorý sa dá pozrieť a pod ktorý sa podpísali nie len známe xsichty, či režisér ale aj študio 20 Century Fox. Pokial máte radi akčný žáner a už vás nebaví Seagal a JCVD odporúčam. Príjemná zmena. Gina navyše dokáže zaujať nie len s pištolou v ruke, ale aj výstrihom. 70% - 3* ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Na film jsem se těšil rozhodně kvůli Gine, kterou jsem si oblíbil. Sice moc nehrála někde extra. Ale přeci v nadprůměrném filmu Zkrat rozdala pár žhavých ran, nebo v šesté rychle a zběsilé jízdě si střihla parádní souboj s Michelle. Tento film působí strašně lacině. Úplně domácí kamera, jednak se klepe, ale i v obyčejných scénách je to vidět. Ale je to velký zápor ? Rozhodně ne. Tento film je laciný a i je tak pojat. Takže tohle by si vážení diváci a rádoby experti na filmy měli uvědomit. A objektivita ? To slovo nesnáším, ale co s tím zmůžu. Postava Giny je zajímavá. Flashbacky do její kruté minulosti, do minulosti jejího krutého života jak byla vychována. Díky tomu je ve filmu drsná, dost se pere, kope atd. Příběh je tuctový, jednoduchý, až mésty ztrácí smysl. Ale co ? Mě to nevadilo. Je zde dost nepřehledná pranice, ale vše podstatné jak se Gina pere tu je. I se to pěkně střílí, hlavně ke konci se to rozjede. Docela netypické, aby holka zachranovala kluka, ale je to dobrá myšlneka. Kéž bych takovou Ginu měl ! :-) Konečná scéna..!!!SPOILER!!! Kdy Trejo přesvědčí Ginu, aby mu dala nůž a aby Trejo sám hlavního gaunera podřízl, je boží. Ještě řekl: Lidi zavřete si oči a nemilosrdně ho postřídl. !!!KONEC SPOILERU!!! Prostě úlet jak hovado ke konci. Po celý čas filmu jsem se soustředil na Ginu. 1/3 filmu byla i celkem napínavá. Bezmoc, kdy Gina svého kluka marně hledala. Ale našla ho a hezky po svým. :-) Takže lacinost nade vše, ale mě to nevadilo. Je zde dost žhavých momentů, takže jsem byl skoro vzrušen, jako každý normální chlap, vidět Ginu. Sakra, radši ukončuji komentář, bůh ví co bych vše vykecal a probral. Spokojenost. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pol boda navrch za Ginu. Má to obsah aj formu klasickej segalovky, ale ona to ťahá hore. Za všetkými tými svalmi a kopancami je nejaká zvláštna roztomilosť a ja jej to žerem. Ale do postele by som s ňou zas asi nešiel, to už je moc :) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jak jsem čekal – nic moc „akční“ béčko, které ani Gina nespasí; no vlastně, nebýt té, nikdo si to nepustí. Ono ani té akce není tolik, ale zase když je, není zlá. Víc mi vadí pár nelogičností, obzvlášť v závěru, když ho nezabila. # Dostala mě skvělá hláška: „Ve skutečnosti jsem ho nezabil. On jenom spí.“ # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh ** | hudba *** | humor – | akce ** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

giny carano je na takéto lacné, televízne béčka veľká škoda... záverečný trejov výstup je "úžasný", chlapci scenáristi si naozaj ten víkend na chate s chlastom užili - a popri hraní playstation, onanovaní nad fotkami giny carano a chlastaní ani tak veľa času písaním scenára nestratili... rovnaký entuziazmus a zápal preukázali aj herci v taktovke podobne naladeného režiséra ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

96 hodin s Ginou Carano. Carano sice moc nemusím, ale zahrála to perfektně. Příběh je super a napětí bylo od začátku do konce. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No líbilo, možná nečekaně možná že chtěně protože už podle herců je to na vážkách, ale akční příběh byl super proveden na super místě a herci právě že potěšily. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tady je všechno naopak. Neunesou jí, ale jeho a tudíž nezachraňuje on, ale ona. Ale jinak je to vesměs klasika se ztracenou osobou blízkou a strastiplným hledáním plným násilí a krve. Co In the Blood od podobně tuctových akčňáren odlišuje je Gina Carano. Jasně, těch akčních hrdinek jsme tu už měli kvantum, ale vesměs to byly hollywoodské modelíny, které se naučily pár otoček a zbytek zvládnul střih. Jenže Gina opravdu umí a je to sakra vidět. Navíc to neni žádná botoxová rašple vyžívající se ve večerních róbách, ale obyčejná holka krev a mlíko, jak už tady někdo napsal. To jí v mých očích dělá zajímavější a co si budem povídat, i přitažlivější, ačkoliv nesplňuje ten klasický typ filmové krasavice. Tady navíc ukázala, že umí i hrát. No na psychologická dramata to není a hvězdou divadelních prken by se taky asi nestala, ale na druhou stranu to není žádna druhá Cynthia Rothrock. Řekněme, že je to takový Mark Wahlberg ženské filmové scény a to už je určitě na víc, než na nízkorozpočtové, jakkoliv dobré, akčňáky. Podle hodnocení jsem příliš neočekával, ale nakonec jsem příjemně překvapen. 75% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Az pri tomto filme som si uvedomil aka je Gina skareda. Asi preto, ze vzhladom na nizky rozpocet neostali prachy na kilo mejkapu. Ale do oci by som jej to nikdy nepovedal, lebo by ma zmastila behom par sekund do gulicky. Inak film je tuctove videobecko. Na môj vkus tam bolo prilis malo akcnych scen a zbytocne vela sa tam kecalo uplne o nicom. Ale obdivovatelia Giny tomu daju minimalne o hviezdicku viac. Velkym kladom je prostredie v ktorom sa film odohrava. Pokial je mozne takto lacne videofilmy natocit na takych exotickych miestach, tak by sa konecne mohli spamätat aj producenti Expendables, Van Dammoviek a Seagaloviek a konecne vypadnut z Bulharsko-Rumunskej prdele sveta. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Já, Derek, si tě Avo, beru za svou ženu........ Po brutálním začátku se přesuneme do svatebního dne. Ava hned od začátku předvede, co v ní je. Její scéna v baru nás nenechá na pochybách. Ani Derek netušil, koho si vlastně vzal za ženu. Danny Trejo je sice v hlavních titulcích napsán celkem významně, ale ve filmu moc vidět není. Čekal jsem, že dostane více prostoru. Na tu lanovku, ve 20 minutě, bych nevlezl ani po půl litru kořalky. Hudební doprovod je divný a někdy monotonní, neladící s příběhem. Kamera také nic světoborného nepředvede. Nemám rád rec kamery, telefony a videa, ale naštěstí je zde kameraman používá jen jako dodatek. Do příběhu to slušně zapadá. Dramatizace je velmi povedené, vtáhne diváka do děje a ten pak jen netrpělivě očekává další akce a hlavně konec filmu, který byl až do poslední chvilky úplně nejasný. CITÁT - Na tomhle ostrově už nejste vítána........ Scéna se záchodem mě rozesmála. CITÁT - Můžete mi podat papír?....... Škoda, že Ava do vody neskočila šipku, bylo by to efektnější. Nečekal jsem, že to bude tak brutální snímek, ale naštěstí ta brutalita není moc podporována gore scénami a to je jen dobře. Jsem mile překvapen a dokonce jsem přesvědčen, že Gina Carano má lepší choreografii svých "mlátiček" než takový Liam Neeson. Jí to divák prostě věří. CITÁT - Kill him!! Kill him!!........ Velké překvapení pak byl poslední vstup Danny Treja (Big Biz) do děje. To stálo za potlesk. Moc prostoru nedostal ani Treat William jako Robert Grant. Za zmínku pak stojí jen Luis Guzmán jako šerif policie a hlavně úžasný výkon, který předvedla již zmiňovaná Gina Carano jako Ava. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Ale tak ano, Gina Carano je pěkná baba, to souhlasím. Ovšem děj a provedení filmu je opravdu béčkové. Netřeba více slov, tohle je typický "only one look" film. 55% ()

Reklama

Reklama