Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

giny carano je na takéto lacné, televízne béčka veľká škoda... záverečný trejov výstup je "úžasný", chlapci scenáristi si naozaj ten víkend na chate s chlastom užili - a popri hraní playstation, onanovaní nad fotkami giny carano a chlastaní ani tak veľa času písaním scenára nestratili... rovnaký entuziazmus a zápal preukázali aj herci v taktovke podobne naladeného režiséra ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Název Žena zabiják.Ten film jsem si pustila dosti s nechutí jakože co to bude s takovým názvem.Po lážo plážo začátku začal holý boj ne o jeden ale o dva životy..Ta baba byla fakt dobrá už jen to že není žádna vychrtlá chudinka dalo tušit že to bude nářez.Byl.Nic vyumělkovaného .Obyčejné.Žádný zbytečný cirkus všechno do sebe zapadalo.Ledvina zůstane tam kde je. A basta. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Gina Karano vymlátila kompletně jeden celej Karibskej ostrov od veškerejch zlořádů do mrtě ... Extrémní Béčko, u kterýho jsem myslel že to fakt po 10 minutách vypnu hlavně kvůli příšerné "televizní" kameře ... Ale pak jsem si nějak zvykl a ona tam furt běhala v tílku opálená a v kraťáskách a řezala tam jednoho bouchače za druhým ...a nějak jsem u toho vydržel a v celku se i bavil... Ale jo, přejme jí to holce ... 2* ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Gině Carano se hravě daří to, o čem si Salma Hayek může v Everly nechat jenom zdát. Umí akci. Což je společně s ručním digitálem a vcelku atmosfericky znázorněnými reáliemi temných uliček zlých čtvrtí Puerta Rica asi to jediné co se dá vypíchnout v ohraném bijáku o hledání ztraceného manžela. Gina má určitě navíc kdyby to chytil do ruky schopnější režisér akčního žánru. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Gina Carano ztvárnila manželku, kterou by chtěl snad každý. Její role je uvěřitelná a pěkně sehraná. Co se týče akce, tak té bych uvítal víc, ale je to zas o hodně lepší než ve Zkratu. Film je zbytečně dlouhý a občas díky tomu ztrácí na tempu. O dvacet minut méně a bylo by to i pěkně svižný. Když dojde na akci, tak zde Gina exceluje a konečně je využitá i její bitkařké umění. Vedlejší postavy jsou víceméně nezajímavé, i když pár herců potěší svou účastí. Příběh je pěkný a docela i napínavý, tedy až na pomalejší rozjezd. Za mě 75% :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama