Reklama

Reklama

Keď na dovolenke v Karibiku unesú Ave (GINA CARANOVÁ) jej manžela Dereka Granta (CAM GIGANDET), zúfalá žena sa rozhodne, že bude vytrvalo prenasledovať podozrivých mužov. Aby zachránila život svojmu manželovi a pomstila sa únoscom, zídu sa jej staré skúsenosti a zručnosti. Rozhnevanú a ozbrojenú ženu, ktorá bola celé roky šampiónkou bojových umení, nedokáže poraziť žiadny gauner ukrytý na karibskom ostrove. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mno... Tak pro mě docela zklamání. Nečekal jsem nějakou extrémní pecku, ale říkal jsem si, že by to mohlo bejt solidní akční béčko ve kterým vnadná Gina namlátí pár assholům držky. Bohužel je v tomto směru dost nevyužitá. Občas nějaký ty rány rozdá, ale není to nic co by mě oslnilo. I když jinak souhlas s tím, že její hrdinka je sympatická a na celém filmu to nejlepší. Ostatní herci tu jsou tak trochu statisti a tak trochu k ničemu. Trejo a Guzmán naprosto nevyužití darmo mluvit. A to nemluvím o tom, že díky přehnaný délce a nedostatku akce se to místy šíleně vleče a po pravdě zhruba tak v půlce mi začalo bejt úplně ukradený co se v tom filmu děje a jak to celý dopadne. Takže dá se říct, že obal je na celým filmu to nejzajímavější a určitě to prodá i když je ten film evidentně nepovedenej, tak někdo v oddělení marketingu odvedl dobrou práci, to zase jo. Nicméně předem varuji, že pokud se na to necháte nalákat a půjdete do toho, můžete být šeredně zklamáni tak bacha na to.30% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Gina Carano je úžasná. Je doslova radost ji vidět když dává někomu na budku :). Tak ji chci vidět a tak je to v pořádku. Proč? Protože se jí to dá věřit. tato role jí sedí. Film jako takový je klasické TV béčko ve kterém se hodně točí na "první dobrou", ruční kamera je jasná věc a GoPro (nebo telefon) poslouží stejně dobře jako jakákoliv jiná kamera. Laciná podívaná tedy z filmu kouká až to není hezké. 1/3 filmu je celkem nudná (to ničemu nepřidá), pak se soukolí rozjede a už jen nabírá na rychlosti (ke konci bych možná řekl, že by neškodilo dokonce ubrat :)). Celkově film působí svěže a průměrně, ale rozhodně neurazí. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Az pri tomto filme som si uvedomil aka je Gina skareda. Asi preto, ze vzhladom na nizky rozpocet neostali prachy na kilo mejkapu. Ale do oci by som jej to nikdy nepovedal, lebo by ma zmastila behom par sekund do gulicky. Inak film je tuctove videobecko. Na môj vkus tam bolo prilis malo akcnych scen a zbytocne vela sa tam kecalo uplne o nicom. Ale obdivovatelia Giny tomu daju minimalne o hviezdicku viac. Velkym kladom je prostredie v ktorom sa film odohrava. Pokial je mozne takto lacne videofilmy natocit na takych exotickych miestach, tak by sa konecne mohli spamätat aj producenti Expendables, Van Dammoviek a Seagaloviek a konecne vypadnut z Bulharsko-Rumunskej prdele sveta. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Gina Carano si samozřejmě zaslouží role ve filmech rozpočtově výrazně vyšší kategorie než je tento. Nicméně faktem zůstává, že v Hollywoodu nikdy na hlavní roli nedosáhne, protože neodpovídá fyzickým měřítkům tamních producentů. Není náhodou, že její první hlavní roli ve "Zkratu" jí zajistil jeden z největších kritiků hollywoodského systému a žánrový provokatér Steven Soderbergh. Bohužel tedy do budoucna můžeme čekat pokračování její kariéry v kolejích čestných vedlejších rolí v áčkových produkcích a hlavních partů ve video béčkách. "In the Blood" ovšem není žádná ostuda, ba naopak film, který až překvapivě ctí svou hvězdu. Tropická variace na "96 hodin" totiž navzdory mylným očekáváním některých fandů nenabízí smršť akčních scén, ale naopak thriller, který se soustředí na postup hlavní postavy přes různá dílčí odhalení. Je pravda, že zmiňovanému mistrovskému kousku z francouzské produkce se "In the Blood" zdaleka nevyrovná co do dramaturgické sevřenosti, dynamičnosti a intenzity vycházející z prostředí, jimiž hlavní postava prochází. Ale na druhou stranu koncept obracející klasické genderové role v akčních filmech vnáší do filmu osvěžení právě i v tom, že dává postavě možnost nebýt jen tuctovým likvidačním strojem, ale občas i projevit nějakou lidskou stránku. Díky tomu a samozřejmě i charismatu a fyzické prezenci Giny Carano tu máme vítanou alternativu k směšně testosteronovým béčkům. Tomuto zastřešujícímu konceptu pak odpovídá i omezení akčních scén a jejich ztvárnění chaotickým stylem, jenž divákům odpírá obvyklou vizuální slast akčních moneyshotů a naopak se soustředí na vystižení efektivnosti, přičemž ale bojové schopnosti postavy nestaví jako její jediný definiční znak. Díky tomu, že film svou hrdinku nedefinuje pouze jako akční objekt (a dalšími prvky jako je romantický úvod) lze říci, že vznikl vlastně naprostý unikát - akční film pro ženy, kde se obracejí i obvyklé divácké role zbožného obdivování a aktivního projektování se do postavy. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to úplně marné, kdyby scénárista a tvůrce dialogů nebyli kreténi a udělali smysluplnější dialogy, kdyby většina herců nebyla děsivě mizerných kožených figurek a kdyby pointa byla více propracovaná. Takto musím s politováním konstatovat, že se jedná o průměrnou televizní akční šaškárnu, kterou sice lze shlédnut bez větší újmy na duševním zdraví, ale znova si to už nezopakuji. 40% max. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo z velké části v Portoriku. (Terva)

Reklama

Reklama