Reklama

Reklama

Kráska a zvíře

(seriál)
  • USA Beauty and the Beast (více)
Trailer
USA, (2012–2016), 48 h 50 min (Minutáž: 39–43 min)

Hrají:

Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Brian White, Nicole Gale Anderson, Lara Jean Chorostecki, Rachel Skarsten, Peter Outerbridge, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Půvabná vyšetřovatelka z newyorského oddělení vražd Catherine se už devět let snaží zjistit, kdo zabil její matku. Během toho incidentu ji zachránil tajemný tvor, napůl člověk, napůl zvíře. Catherine přestává doufat, že by záhadu někdy rozluštila. Pak ji ale vyšetřování vraždy zavede na stopu bývalého lékaře, který údajně zemřel během vojenské mise v Afghánistánu. On jediný jí může dát odpovědi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Lencha k tomuto seriálu (1)

Kráska a zvíře (2012) 

S tímhle seriálem mám trošku problém. Chvílemi mě baví hodně, pak zase ne a musím se trochu nutit k tomu, abych se podívala na další díl... Občas je to prostě nuda. Catherine je s Vincentem, pak spolu nejsou, aby se za pár dílů zase dali dohromady, protože spolu prostě mají být... Pořád se najdou tací, kterým leží v žaludku to, že je Vincent netvor. A snaží se za každou cenu ochránit Cat, i když ona o to vůbec nestojí... Doufám, že třetí série nebude úplný propadák. :-) EDIT: Léto 2017 - Tak třetí série stála za pendrek. Čtvrtou už jsem ani nezačala sledovat. Seriál byl dobrý na začátku a každou další sérií to bylo horší a horší. Je dobře, že už to skončilo. :-) ()

Reklama

Reklama