Reklama

Reklama

Kráska a zvíře

(seriál)
  • USA Beauty and the Beast (více)
Trailer
USA, (2012–2016), 48 h 50 min (Minutáž: 39–43 min)

Předloha:

Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (kniha)

Hrají:

Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Brian White, Nicole Gale Anderson, Lara Jean Chorostecki, Rachel Skarsten, Peter Outerbridge, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Půvabná vyšetřovatelka z newyorského oddělení vražd Catherine se už devět let snaží zjistit, kdo zabil její matku. Během toho incidentu ji zachránil tajemný tvor, napůl člověk, napůl zvíře. Catherine přestává doufat, že by záhadu někdy rozluštila. Pak ji ale vyšetřování vraždy zavede na stopu bývalého lékaře, který údajně zemřel během vojenské mise v Afghánistánu. On jediný jí může dát odpovědi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele lacerta k tomuto seriálu (1)

Kráska a zvíře (2012) 

Nevadilo by mi to, brala jsem to jako blbinu na zaplácnutí pár večerů. Postavy trapný, Lana Langová sice fajn, ale nic, co bychom už neviděli. Iritoval mě hlavní hrdina, ale co... Pořád o fous lepší než Tak jde čas. Ale další série? To jako vážně? Nechápu, jak je možné, že třeba Ringer další sérii nedostal a tato ptákovina ano. Zůstává mi nad tím rozum stát. Nejdřív jsem dávala **, teď mi škube ruka směrem k odpadu, protože to bylo čím dál víc o ničem. ()

Reklama

Reklama