Reklama

Reklama

Kráska a zvíře

(seriál)
  • USA Beauty and the Beast (více)
Trailer
USA, (2012–2016), 48 h 50 min (Minutáž: 39–43 min)

Předloha:

Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (kniha)

Hrají:

Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Brian White, Nicole Gale Anderson, Lara Jean Chorostecki, Rachel Skarsten, Peter Outerbridge, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Půvabná vyšetřovatelka z newyorského oddělení vražd Catherine se už devět let snaží zjistit, kdo zabil její matku. Během toho incidentu ji zachránil tajemný tvor, napůl člověk, napůl zvíře. Catherine přestává doufat, že by záhadu někdy rozluštila. Pak ji ale vyšetřování vraždy zavede na stopu bývalého lékaře, který údajně zemřel během vojenské mise v Afghánistánu. On jediný jí může dát odpovědi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele PavelU k tomuto seriálu (1)

Kráska a zvíře (2012) 

První série byla děsně Smallvillácká, ale druhá byla o dost lepší. V podstatě epickej souboj dobra a zla a zároveň i epická love story. Věčně spolu, neustále od sebe, zase se k sobě vracet a tak pořád dokola. Nicméně, mělo to od první série hlavu a patu, nastiňovalo to základní motiv, rozvíjelo jej. Hrálo tam i dost známých herců z jiných seriálů (Heroes, Person of Interest, Stalker, Third Watch). Navíc drsná Kristin, tak proč ne. První dvojice sérií má uzavřený děj, který akorát letmo naznačuje, o čem že může seriál dále být. Ale dokázal bych si to představit jako definitivní konec, jenže, tady jsme v Hollywoodu :( Taky tam byla ke konci jedna berlička, nasazující celému ději seriálu korunu, že to bylo spíše úsměvné a divákovi hned došlo, o co vlastně šlo, než se to z děje o chvíli později dozvěděl. Díl S03E01 mě odradil, další proto už neviděny. ()

Reklama

Reklama