Reklama

Reklama

Kráska a zvíře

(seriál)
  • USA Beauty and the Beast (více)
Trailer
USA, (2012–2016), 48 h 50 min (Minutáž: 39–43 min)

Předloha:

Jeanne-Marie Leprince de Beaumont (kniha)

Hrají:

Kristin Kreuk, Jay Ryan, Nina Lisandrello, Brian White, Nicole Gale Anderson, Lara Jean Chorostecki, Rachel Skarsten, Peter Outerbridge, Rob Stewart (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(70)

Půvabná vyšetřovatelka z newyorského oddělení vražd Catherine se už devět let snaží zjistit, kdo zabil její matku. Během toho incidentu ji zachránil tajemný tvor, napůl člověk, napůl zvíře. Catherine přestává doufat, že by záhadu někdy rozluštila. Pak ji ale vyšetřování vraždy zavede na stopu bývalého lékaře, který údajně zemřel během vojenské mise v Afghánistánu. On jediný jí může dát odpovědi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Sherri Cooper, Jennifer Levin | Hudba: Mark Isham | Produkcia: Michael Maschio, Thom Pretak, Roger Grant | Distribúcia: The CW | Štúdio: CBS Television Studios, Take 5 Productions, Whizbang Films || Keby to vyšlo pred 10 rokmy, tak to zožeriem aj z naviákom, ale dnes je to už fakt masová záležitosť, čo sa týka seriálovej tvorby. ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Sponsored by Kia... Ze začátku mě jakžtakž bavila ta propukající romance, ale nebrala mě zápletka. Poté, co se ti dva dali dohromady (tohle ani nepovažuju za spoiler, to bylo samozřejmě jasné už podle názvu...), a začíná se trochu více řešit Muirfield a spol., se sice trošku zvedla úroveň děje, ale zase mě vytáčela skoro každá společná scéna titulního páru. V každé epizodě v jejich vztahu nastal jistý pseudo-problém, který pak řešili v lobotomických dialozích. A na konci dílu si padli do náručí, aby v další epizodě mohli začít zase od začátku. Muirfield jako super tajná, super výkonná a drsná nejdrsnější organizace místy totálně selhává. A paní Logika si v seriálu občas dává hodně dlouhou pauzu... K postavám: Kráska je otravná, zvíře prkenné. Zachraňují to některé vedlejší postavy: Vincentův spolubydlící J.T., Catina parťačka Tess a později i Gabe. Vydržela jsem celou první řadu, další už ale nedám ani omylem. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Uráží mě jako ženu, že když je seriál evidentně cílený na holky, tak je tak pitomý. Milostné zmatky a vzdychání po lásce tvoří hlavní osu děje, zatímco detektivní a posléze paranoidní linka je úplně tupá. První a druhá řada se ještě dala brát, že je to metafora o soužití s násilníkem, který je na drogách. Cate nikdy nevěděla, jestli se Vincent neovládne a neroztrhá ji na kusy. Tohle mělo potenciál. Bohužel nevyužitý a ve třetí a čtvrté řadě už úplně zapomenutý. ______ Seriál se také vyznačuje opakovanými hláškami, které ho dost charakterizuji. "Tomu vůbec nerozumím" - to nejčastěji říkala hrdinčina odporně vlezlá sestra. "Nebereš mi telefony." "Neztrácej lidskost." "Já nejsem monstrum!" "Kdy budeme žít normálně?" "Přece to nevzdáme, když jsme toho spolu už tolik prožili." "No jo, ale před něčím takovým stojíme poprvé." "Tohle je zlý."_____ Ve skutečnosti jsem to dokoukala celý, protože jsem u toho pletla a hlavní hrdina byl docela kus. I když dost ztratil na atraktivitě, když ho zbavili jizvy. ____ Je to typický seriál pro Prima Love, který má tak nanejvýš podkresový charakter. ()

Lama.Lama odpad!

všechny recenze uživatele

Bezduchá slátanina. Scénáristu pověsit. Kreuk by zasloužila facku za ten """""""herecký výkon""""""" (jedny ironické uvozovky nestačí). V podstatě by to chtělo proplesknout úplně všechny, teda krom Austina Basise, ten se aspoň trochu snaží. ()

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Zatím hodnotím jako průměr. Až padne celá série, tak se rozhodnu... na jednu stranu s prominutí debilita první kategorie a prznění nádherné pohádky a na druhou stranu je v tom možná potenciál k něčemu většímu. Obávám se ale, že z tohoto počinu CW, nikdy nebude legenda. Na takový titul má pohádkový seriál Once upon a time, ale ten má Roberta Carlyla, Ginnifer Goodwin, dokonce Kristin Bauer Van Straten a ostatní herecké skvosty... Beauty and the beast nemá v tomto ohledu nic. ()

honajz2

všechny recenze uživatele

Viděl jsem sotva jeden díl, tak nehodnotím (ještě si počkám, jak to bude pokračovat). Ale nějak mě další díly nelákají. Ještě uvidíme. ()

pufina

všechny recenze uživatele

Pilot: zklamání na plné čáře. Možná je brzy to soudit podle prvního dílu, ale ti herci jsou tak nevýrazní, zápletka by byla zajímavá, ale s tímhle podáním rozhodně zajímavá není. Ani na zahnání nudy nebudu seriál sledovat dál. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Loni se pohádkové seriály podařily, jak Grimm tak i OUAT se zalíbilo a tak si CW řeklo, zkusíme to taky. Jenže ne každá pohádka se podaří a stejně tak je tomu i u seriálů. Záležitost tak nezáživná, nudná, neoriginální a přitažená za vlasy, že se divím tomu, že jsem jí dokoukal. Když ale na něco koukám, tak alespoň do hořkého konce série. Jedinou jistotou je, že druhou sérii už zkoušet nebudu, vlastně se hodně divím tomu, že druhá série vůbec bude. To je pro mě to pravé překvapení. Kristin Kreuk se mi před lety líbila ve Smallvillu, ale ani ona to tady nezachrání. Navíc se svojí kolegyní vůbec nepůsobí jako policajtky. Vlastně mě ani nenapadá co pochválit, snad jen vznik "zvířete". Celkový dojem je tedy špatný a pochybuju, že by se měl někdy nějak zlepšit. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Krásnej hlavní hrdina, krásná hlavní hrdinka, dobře vybraná hudba, epické záběry New Yorku, procedurální drama šmrncnuté lehce nadpřirozenou romantikou... já nevím, jak vám, ale mně to jako výplň ponurého podzimu přijde docela dobrý. ()

Unnamed 

všechny recenze uživatele

Kombinace CSI a Twilightu s neuvěřitelně nepřesvědčivě zahranými postavami. Kdo by se na toto chtěl proboha dívat?! ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrný seriál. Hezká hlavní hrdinka a hezký hlavní herec. Občas trochu napínavosti. Co více k tomu říct? Čekala jsem něco lepšího, ale co se dá dělat. Více než romantiky je tam detektivních věcí a na ty já moc nejsem. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

S tímhle seriálem mám trošku problém. Chvílemi mě baví hodně, pak zase ne a musím se trochu nutit k tomu, abych se podívala na další díl... Občas je to prostě nuda. Catherine je s Vincentem, pak spolu nejsou, aby se za pár dílů zase dali dohromady, protože spolu prostě mají být... Pořád se najdou tací, kterým leží v žaludku to, že je Vincent netvor. A snaží se za každou cenu ochránit Cat, i když ona o to vůbec nestojí... Doufám, že třetí série nebude úplný propadák. :-) EDIT: Léto 2017 - Tak třetí série stála za pendrek. Čtvrtou už jsem ani nezačala sledovat. Seriál byl dobrý na začátku a každou další sérií to bylo horší a horší. Je dobře, že už to skončilo. :-) ()

Reklama

Reklama