Reklama

Reklama

Rodinná tradice velí, že šťastný sňatek bývá až ten druhý a proto Isabelle již deset let otálí s vdavkami s mužem, jehož miluje od prvního okamžiku, kdy se setkali. Její sestra ale vymyslí plán, který přivede Isabelle do cesty trochu praštěného redaktora. A všechno je najednou jinak... Valerie trpí rozvodem se svým mužem a následnou osamělostí, kterou nedokáže ničím nahradit. Její sestřenice však vytáhne správný kalibr utěšování - příběh své sestry Isabelle. Ta se poddala rodinné tradici, podle níž je šťastné vždy až to druhé manželství. Když se tedy chce provdat za svou lásku, zubaře Pierra, musí nejdřív prožít jeden "nepovedený" vztah. Podle sestry spočívá řešení v Dánsku, kde se může vdát a ihned rozvést. Plán selže, protože po internetu domluvený ženich se neobjeví. V letadle se Isabelle seznámí s reportérem Jeanem-Yvesem. Isabelle s ním odjede od Afriky, kde se za něj provdá při masajském obřadu. Netuší, že on dal mezitím jejich "sňatek" v Paříži prohlásit za právoplatný a ona se tudíž nemůže provdat za Pierra. Snaží se po návratu do Francie sehnat svého nového "manžela", aby jí podepsal rozvodové papíry. Když ho konečně najde a přesvědčí k podpisu, Jean-Yves zjistí, k čemu opravdu posloužil. Jakmile papíry podepíše, Isabelle už ví, že udělala chybu. (TV Nova)

(více)

Recenze (108)

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Svižná, zábavná, nevtiravá a hezky romantická komedie – to si můžete myslet pokud máte rádi produkty americké továrny na sny. Někde v těch kulisách se tvůrci jistě nechali inspirovat. Pokud se na to podíváte kriticky, už z prvního patra Eiffelovky je vidět, že to zas není tak moc zábavné, není to tak nevtíravé a není to tak hezky romantické jak francouzský film býval. A nemylme se – všichni jsme se na to dívali - všichni jsme Gogo! Produkce: Quad Productions. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Tfuj! Netuším, zda si Chaumeil vytýčil za cíl překonat americké teen komedie, ale pod heslem „dohnat a předehnat" je tímto filmem překonal. Hloupé, primitivní, nudné, omšelé, zkrátka nekoukatelné. A český dabing stlačil film ještě hlouběji do kinematografické žumpy. Za vrchol lze považovat tu příšernou parafrázi ruštiny, kterou hovoří rodilí mluvčí. Odmítám si kvůli tomu sehnat originální znění, ale domnívám se, že ve francouzském originálu si tohle snad nedovolili. Dle mého to zavinil český pocit, že všichni jsme Gogo a hovoříme plynně rusky. Gogo možná dabéři jsou. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle pár Dany Boon z Vítejte u Ch'tisů a Pascal Chaumell z Klamače srdcí byla stoprocentně výborná volba, protože já jsem se opět skvěle bavila, až na ten už dost ujetý konec v kostele, ale to byla jen nepatrná černá tečka, která nestojí ani za řeč. To jsou přesně ty komedie, kde vůbec nemusím řešit jak to dopadne, nějakou předvídatelnost, klišovitost a podobně házím za hlavu a nechám se unášet příběhem, kde mě baví snad každý moment. Od příletu do Keni, kde jsem byla několikrát mrtvá smíchy až po Rusko, kde jsem dopadla podobně. Nesmím zapomenout na Diane Kruger, které to maximálně seklo a po herecké stránce byla Danymu minimálně rovnocennou partnerkou. Moc fajn komedie, takové já vždycky vítám s otevřenou náručí. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Sympatickej kousek. Čitelnej romantickej kýč s dost nelogickou úvodní zápletkou, ale optimistickej, vtipnej, Diane je v něm hodně sexy, nijak vyumělkovaná, prostě žensky roztomilá, obzvlášť když se za každou cenu snaží získat (zbavit se) Jean-Yvese. # [monitor, 5.1] # příběh *** | hudba *** | humor ** | akce * | napětí – | pustil bych si znovu **** ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Dávám čtyři hvězdy, ale tentokrát je to s odřenýma ušima. Nejde o to, že by Isabelle s Jeanem byli špatný pár, naopak to mezi nimi hezky jiskří a příběh je taky celkem povedený. Nevadí mi ani obvyklá předvídatelnost, ta už k tomuto žánru tak nějak patří a dokonce jsem ochotná přejít i to absolutně nelogické Isabellino jednání, které ji nasměrovalo na pochybnou cestu do Afriky. Záporem je to, co mi vlastně poslední dobou vadí u většiny romantických komedií (a občas ne jen u nich) a to je jejich zbytečná délka, která má za následek to, že místo aby taková lovestory příjemně odsýpala do kýženého šťastného závěru, tak se zbytečně natahuje a rozmělňuje, takže se tu nevyhnutelně vedle perfektních scén objevují méně lákavá hluchá místa. A to je škoda. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal okrem iných lokalít i v Moskve. (dyfur)
  • Jedná se o druhé společné setkání Diane Kruger a Danny Boona před kamerou. V roce 2005 se oba objevili ve snímku Šťastné a veselé. (claudel)

Reklama

Reklama