Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Američané přicházejí dr. Mengele!!........ Tak teda na Asylum je to celkem dobré. Čekal jsem, že to nevydržím ani půl hodiny a ono velké překvapení. Krom některých stupidních dialogů a spousty neherců je to slušné. CITÁT - Jste jen náhradní díly......... Je to nejbrutálnější a nejsmutnější film této málo uznávané společnosti. Trochu jsem se bál aby se to nezvrtlo někam do parodie na Saw nebo podobný snímek, ale ne nezvrtlo se to.Pár gore scén, trochu povedené improvizace, dobrá hudba a několik supr nápadů - třeba robot nebo ten létající talíř - vím, je okoukaný, ale sem se docela hodil. Jen to chtělo víc akčních scén a opravdu nějakou známější hereckou tvář, která by ty zombíky oživila. Apropó, kdo zase v české distribuci vymyslel takový název - někdy je to až s podivem, na co našinec nepřijde. CITÁT - Tak to si děláš kozy!!!....... Dobrý snímek, žádná katastrofa a klidně dám těch 60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pripravte si kapesníčky, pretože toto vás určite dostane do plaču. Od smiechu, alebo od ľútosti. Aj keď ide o ,,neoriginálny,, snímok, teda o mockbuster filmu IRON SKY, niečo na ňom predsa len je. Tá atmosféra filmov z rokov dávnych, kedy sa na mítingu lacnej filmovej spoločnosti povedalo - ,,Dajme do toho všetko, čo diváci milujú,, pričom vznikli bludy ako napr. SANTA CLAUS CONQUERS THE MARTIANS. Už len názov je výstižný, presne ako v tomto prípade. Neváhať, popri kapesníčkoch aj vychladenú 52ku a ide sa na vec. Čo keď nás náhodou v blízkej budúcnosti obsadia pozostatky Tretej ríše a budú chcieť obsah tohto filmu? ()

Reklama

evilmind 

všechny recenze uživatele

Už první scéna filmu, kde nacisti na konci války prchají před spojenci, jasně ukazuje, že Asylüm by rozhodně mělo natočit i nějaké čistě válečné filmy - nepochybně by byly k popukání. Jinak hned v úvodních deseti minutách je vidět všechno z trailerů, včetně poměrně povedeného stahování kůže, naopak se v trailerech vůbec neobjevovala hlavní hvězda filmu, která je tu asi od půlky - robo-Hitler! Jakous takous horrorovou atmosféru má film možná jen v první třetině v laboratořích, později se to zvrhne ve scifi akci s efekty tak zoufalými, že se vše mění v komedii. Příběh celkově typicky asylácky bezstarostný s množstvím nesmyslů a logických lapsů, mým oblíbeným momentem určitě bylo, jak dopravní letadlo po náhodném objevení nacistického UFO (má svastiky, takže bude nepřátelský!) hbitě vytasí střely vzduch-vzduch... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úplná blbosť, ale na druhej strane aj pokus o originalitu a zmysel pre humor treba oceniť. A v druhej polovici filmu som sa bavil viac než dosť. Nemŕtvi fašisti, experimenty na znovuoživenie mŕtvych, nejaké to poctivé gore ako sťahovanie kože z tváre či vyberanie mozgu, takže pre nenáročných fajn. Potom sa tam objavil robot (tam som tak vyprskol smiechom ako už dlho nie, veď pochopíte), dokonca aj vesmírna loď! Takže vzápätí sa horor zmení na sci-fi akčák. Efekty strašné, čo sa aj dalo čakať, ale aspoň je to sranda. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Normálne som bol prekvapený, že tento film od Asylum ma docela bavil. Stále sa jedna o vysoko šľahnutú sračku, ale ktorá ma niekoľko zaujímavých scén, čo mna samého dosť prekvapilo. Masky boli  v pohode. Príbeh nebol originálny, ale to som ani od tejto spoločnosti čakať nemohol, ani to spracovanie ci herci ma šokovať nemohli, zostavám už u tohto druhu filmu imúnny. Takže náhodou celková spokojnosť. Len tá pohodička trvala asi do trištvrte filmu, lebo keď prišiel na scénu robo-Hitler tak som sa neubránil smiechu i keď tvorcovia to mysleli asi vážne. Ale keď sa zjavila vesmírna loď, tak to už bolo i na Asylum veľa, ako čo tým sledovali som vážne nepochopil. Za toto by si film zaslúžil odpad, ale hodnotím celý film a tak tu slabú, ale 3* má. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Film byl natočen za dvanáct dní. (Terva)
  • Svastiky na „Vrilu“ (létající talíř) se neshodují – jedna je obrácená. (Lajty)

Reklama

Reklama