Reklama

Reklama

Výpravná hororová klasika v duchu filmů Armáda temnot a Úsvit mrtvých. Skupina vědců je na Antarktidě přepadena oddílem maskovaných vojáků. Ukáže se, že vědci narazili na nacisty, kteří se po prohrané válce schovali do nitra Země. Znetvořená těla, plná nejrůznějších ran a odkrytého masa, vyráží do boje, aby se pokusila znovu obnovit Třetí říši! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Úplná blbosť, ale na druhej strane aj pokus o originalitu a zmysel pre humor treba oceniť. A v druhej polovici filmu som sa bavil viac než dosť. Nemŕtvi fašisti, experimenty na znovuoživenie mŕtvych, nejaké to poctivé gore ako sťahovanie kože z tváre či vyberanie mozgu, takže pre nenáročných fajn. Potom sa tam objavil robot (tam som tak vyprskol smiechom ako už dlho nie, veď pochopíte), dokonca aj vesmírna loď! Takže vzápätí sa horor zmení na sci-fi akčák. Efekty strašné, čo sa aj dalo čakať, ale aspoň je to sranda. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Špatný Cčkový film a ke konci už opravdu naprostá blbost. I když se snažím najít nějakou scénu, která měla smysl, nebo která mě pobavila, tak si žádnou nedokážu vybavit. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,ANO!'' --- Tak tohle bylo zatím asi nejvíc. Hned tak to něco nepřekoná a to se v rámci legrace rád občas kouknu na nějakou ,,libůstku''. Viděl jsem už lecos. Asylum je pověstné řadou majstrštyků. Vzpomňme všechny ty hurikány, žraloky vs chobotnice, chobotnice vs mega žížala atd... Já tu nebudu ani psát koment k ději tohohle něčeho, ani nebudu spoilerovat. To chce vidět na vlastní oči ! Doporučuji nějakou párty a něco k tomu popít. Zábava zaručena ! Ti co mně znají se asi budou ptát, proč jsem dal tu hvězdu... Rád odpovím. Za tu neskutečnou odvahu hraničící s drzostí. Tvůrci se prostě nebáli ničeho. Pokud cokoliv ve filmu potřebovali, prostě si to vyanimovali na písíčku... Prostě všechno co bylo třeba. Jinej by se třeba zalekl, ale Asylum ne. Je třeba tanky? Budou tanky! Je třeba V2? Bude V2. Je třeba krteček s kalhotkama? Jasně bude krteček... Většina animací byla děsná, ale pár jich celkem ušlo. A tak si říkám, že s kvalitnějším scénářem by šlo natočit nějaké plnohodnotné béčko... Tohle je však minimálně háčko :-). Ale za těch 10 Kč, za které jsem DVD nové koupil - za těch to rozhodně stálo! Jedna masožravá bakterie. * ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Nazi zombie doktoři! Invaze létajících talířů ze středu Země! Házení s mozky a obličeji! Fetus odoperovaný vysavačem! CyborgHitler!! Je to hrozně špatné a místy hrozně zábavné, samozřejmě to ale trpí klasickým problémem novodobých videosraček - přepálená délka kterou nedokáží naplnit dostatečnou záplavou švihlých nápadů (hodina je na tyhle kusy tak akorát), a zoufale pitomé používání HD kamer, ve kterých totální lacinost celého filmu jen o to víc vynikne. Kdyby to aspoň před releasem prohnali Instagramem a vydávali jen v DVD kvalitě... hned by ta trashová stylovost a zábavnoust o pár tříd povyrostla. Místy jsem brečel smíchy (stahování z kůže je dokonalé), hodnocení tedy jen velmi orientační. 3/10 ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Spolu s Turkish Star Wars, asi najväčšia blbosť čo som videl. Mrzí ma že ma ten film nebavil, Asylum inokedy oceniť dokážem, ale akcia opäť zvíťazila nad dejom a dialógmi, takže sa vlastne ani nebolo na čom smiať. Keď tak na efektoch, ale tie mňa osobne nehorázne štvali. Počítačová hra! Nie ako keď sa povie že Resident Evil je počítačová hra, že je to málo filmové; Toto bola doslova počítačová hra, všetky efekty jak z roku dva a ani sa nesnažia vyzerať inak ako počítačovo. Ale to sa dalo čakať. Samozrejme Invazi zombie nácků nejde brať inak ako odpad, ak ale niečo treba vyzdvihnúť, tak ten výsmech. Ono si to totiž robí z Hitlera a nacistov takú ukrutnú prdel... Pre príklad jedna (hororová) scénka: Bývalý pár, on nazi kolaborant, ona obeť. Prizná sa mu že je tehotná a ani sa nenazdá, už leží pripútaná s roztiahnutými nohami a jej ex a doktor Mengele, jej vysavačom (!!!) odoberajú plod. Z neho vyťažia nejaký (asi) extrakt a vpichnú ho do obrovského kovového kotla. Zrazu nepodarený transformer efekt, bum a je tu robo hitler! PS: Dominique Swain je mi ľúto ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Zlí nacisté chtějí opět ovládnout svět a obnovit Třetí říši. Tentokrát z nitra Země.........Zná židokapitalismus taky jiného veřejného strašáka, než nacismus a terorismus? ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Sračka no, jak jinak, když je to Asylum, navíc tady je CGI úplně všechno, včetně herců (i když při tom toporným hraní to ani nepoznáte), samozřejmě CGI jak vytažený z prdele. Na druhou stranu se nedá neocenit ten samotnej nápad a taky ten fakt, jo, sypu si popel ze zombie nácků na hlavu, že mě to chvilkama opravdu bavilo. Ale fakt jenom chvilkama... malýma. Robo-Hitlera netřeba komentovat, páč to už jsem byl v jakýmsi limbu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Spojení studia Asylum a zombie tématiky ve mně vzbuzovalo obavy ještě před samotnou koupí DVD. Tihle filmoví prznitelé si nikdy nezískali mou oblibu, ale nedokážu prostě (ne)odolat pouštět si neustále jejich další a další filmy. Tenhle typ ujeté leč brakové podívanou občas přinese kýžené ovoce (humorné scény) a tak jsem tomu tu šanci dal. Již samotný úvod mě však přesvědčil, že ani tentokrát se změna k lepšímu nechystá: digitální útok na německou základnu a sniperské umění doktora Mengeleho s obyčejným Lugerem toho byli jen důkazem. To jsem však netušil, že scénáristé se tentokrát úplně zbláznili a ve své fantazii nám nabídnou hodně nevkusnou směsku snad všech žánrů. Pokud někdo očekával klasickou zombie „mordovačku“ jakou nám slibovali na obalu DVD, tak bude asi hodně zklamán. Scénář se totiž zombíků týká jen velmi sporadicky, divák je nucen převážně sledovat experimenty šíleného doktora – což však nebylo díky několika (leč laciným) gore efektům vůbec na škodu. Samozřejmě nesmí chybět ani několik pohledných hereček v čele s Dominique Swain (která se tu nějakým záhadným omylem objevila). Největší bonbónek nevkusu a totální tvůrčí zkaženosti si však pro nás připravili až ve druhé polovině filmu. Zde se totiž děj už zcela oprostil od hororového žánru a začal se tvářit jako céčkové akční scifi s robotickým Vůdcem a UFO v hlavních rolích. Bohužel právě v tuto chvíli již přesáhla trapnost snesitelnou úroveň, kterou jsem byl schopný tolerovat a poté jsem již docela často používal tlačítko rychlého přetáčení. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zdalipak by náckové ocenili, že jejich odkaz přežívá v mnohých filmových příbězích. Ale asi by je naštvalo, že mnohé z těch mnohých filmových přběhl stojí za starou bačkoru. Protože jedna dobrá maska, jedna vaše oblíbená herečka a dost zábavné digitální efekty ještě dobrý film neudělají. Je obrovská škoda, že se tyto filmy (společně třeba s Iron Sky) koncentrují hlavně na ty nácky a jakousi futuretro šedivou sterilní stylizaci a myslí si, že to stačí. Nestačí. Nestačí dokonce ani fakt, že tvůrcům evidentně nevadí, že se smějete tomu filmu, ne s filmem. Ale jo, ocenil bych, kromě Dominique, gesta robotického Ády. Ta byla vystihnuta docela dobře. ()

L0ra 

všechny recenze uživatele

Zombíci nacisti, robohitler, živý dr. Mengele, kosmická loď, lasery, stahování z kůže? "Proč ne!", řekli si hlavy chytrý v Asylu a natočili tenhle majstrštyk. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Těžkotonážní debilita se směšnými triky a nemilosrdný likvidátor mozkových buněk, anebo grandiosní zábava, při které si pohodový a nezakomplexovaný divák užije srandy kopec? Samozřejmě že to druhé! Velkolepá pitomost, srovnatelná s geniálními Birdemicy nebo Sharknady. Už úvodní scéna, ve které zavilý kruťák MUDr.Mengele střílí panzerfaustem, mě dostala do kolen. A to, co následovalo potom, mě několikrát položilo na lopatky, takovou jízdu jsem fakt nečekal. Líbilo se mi to minimálně stejně jako Iron Sky, ačkoliv ten měl lepší herce i mnohem působivější a propracovanější vizuál. Bohužel nakonec pár amerických untermenschů opět překazí náckům jejich smělé plány a žádná německá světovláda se opět nekoná. Režie Němcům nedopřeje ani zničení nějakých pitomých Falklandských ostrovů. Rád bych jednou konečně viděl nějaký podobný pokleslý biják, na jehož konci povstane z trosek po celosvětovém ragnaröku Das Vierte Reich a zavládne světu... Na to ale ještě asi pár dekád žádný rejža nebude mít koule. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Prča. Přesně takhle nějak by mělo Asylum fungovat. Pepa Mengele dělá hokus pokusy na Antarktidě, je tu zombie armáda, létající talíř a naprosto boží robot, který zaručeně pobaví. Triky samozřejmě mizerný, herci taky (kromě Buseyho), ale pořád si říkám, že kdyby tohle mělo mělo velký rozpočet a trochu lepšího režiséra, nemuselo by být tak zle, protože pár neotřelých nápadů se tady najde. Čekal jsem průser, ale nakonec jsem se bavil nad očekávání dobře. 40% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Američané přicházejí dr. Mengele!!........ Tak teda na Asylum je to celkem dobré. Čekal jsem, že to nevydržím ani půl hodiny a ono velké překvapení. Krom některých stupidních dialogů a spousty neherců je to slušné. CITÁT - Jste jen náhradní díly......... Je to nejbrutálnější a nejsmutnější film této málo uznávané společnosti. Trochu jsem se bál aby se to nezvrtlo někam do parodie na Saw nebo podobný snímek, ale ne nezvrtlo se to.Pár gore scén, trochu povedené improvizace, dobrá hudba a několik supr nápadů - třeba robot nebo ten létající talíř - vím, je okoukaný, ale sem se docela hodil. Jen to chtělo víc akčních scén a opravdu nějakou známější hereckou tvář, která by ty zombíky oživila. Apropó, kdo zase v české distribuci vymyslel takový název - někdy je to až s podivem, na co našinec nepřijde. CITÁT - Tak to si děláš kozy!!!....... Dobrý snímek, žádná katastrofa a klidně dám těch 60% ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Už první scéna filmu, kde nacisti na konci války prchají před spojenci, jasně ukazuje, že Asylüm by rozhodně mělo natočit i nějaké čistě válečné filmy - nepochybně by byly k popukání. Jinak hned v úvodních deseti minutách je vidět všechno z trailerů, včetně poměrně povedeného stahování kůže, naopak se v trailerech vůbec neobjevovala hlavní hvězda filmu, která je tu asi od půlky - robo-Hitler! Jakous takous horrorovou atmosféru má film možná jen v první třetině v laboratořích, později se to zvrhne ve scifi akci s efekty tak zoufalými, že se vše mění v komedii. Příběh celkově typicky asylácky bezstarostný s množstvím nesmyslů a logických lapsů, mým oblíbeným momentem určitě bylo, jak dopravní letadlo po náhodném objevení nacistického UFO (má svastiky, takže bude nepřátelský!) hbitě vytasí střely vzduch-vzduch... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pripravte si kapesníčky, pretože toto vás určite dostane do plaču. Od smiechu, alebo od ľútosti. Aj keď ide o ,,neoriginálny,, snímok, teda o mockbuster filmu IRON SKY, niečo na ňom predsa len je. Tá atmosféra filmov z rokov dávnych, kedy sa na mítingu lacnej filmovej spoločnosti povedalo - ,,Dajme do toho všetko, čo diváci milujú,, pričom vznikli bludy ako napr. SANTA CLAUS CONQUERS THE MARTIANS. Už len názov je výstižný, presne ako v tomto prípade. Neváhať, popri kapesníčkoch aj vychladenú 52ku a ide sa na vec. Čo keď nás náhodou v blízkej budúcnosti obsadia pozostatky Tretej ríše a budú chcieť obsah tohto filmu? ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Normálne som bol prekvapený, že tento film od Asylum ma docela bavil. Stále sa jedna o vysoko šľahnutú sračku, ale ktorá ma niekoľko zaujímavých scén, čo mna samého dosť prekvapilo. Masky boli  v pohode. Príbeh nebol originálny, ale to som ani od tejto spoločnosti čakať nemohol, ani to spracovanie ci herci ma šokovať nemohli, zostavám už u tohto druhu filmu imúnny. Takže náhodou celková spokojnosť. Len tá pohodička trvala asi do trištvrte filmu, lebo keď prišiel na scénu robo-Hitler tak som sa neubránil smiechu i keď tvorcovia to mysleli asi vážne. Ale keď sa zjavila vesmírna loď, tak to už bolo i na Asylum veľa, ako čo tým sledovali som vážne nepochopil. Za toto by si film zaslúžil odpad, ale hodnotím celý film a tak tu slabú, ale 3* má. ()

Reklama

Reklama